Facebook nas je pratio

poruka: 110
|
čitano: 15.987
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Facebook nas je pratio
NiramX kaže...
lipaaa kaže...
eh da ga bar Anonymous rijesi =D (Y)

Obećali su da hoće.

Moš mislit kako oće, Zuckerberg plaća masu para na zaštitu fejsa, i sad će par peder*ića bez života srušti fejsbuk. Svakako. Da ga sruše prebacili bi se svi ljudi na google+ i onda bi on zaživio, i tako su i jedna i druga društvena mreža iste, samo google+ kopira a fejs je original.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan
Facebook nas je pratio

Da li su instalacijom facebook timelinea vidljive moje chat poruke ostalim prijateljima? I sta je sa onim starim slikama s kojih sam skinuo tag, hoce li one biti vidljive u facebook timelineu??? Sinoc su nesto tome govorili na novoj tv...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Twitter je glupost, ...

Twitter ima i dobrih strana - dobar je za povećavanje dopuštenog prometa na TunnelBearu i povećanje prostora na Dropboxu.

Ivan Grubišić
16 godina

Naravno da tvoje chat poruke nisu vidljive tvojim prijateljima kao ni slike s kojih si skinuo tag. Novinari malo pretjeruju, prave senzaciju od gluposti.

14 godina
neaktivan

kako bi inače prodavali novine i imali posjetitelje na stranicama ;)

14 godina
protjeran
Facebook nas je pratio

Ma seru novinari, stvarno neznam zašto je svima fejs tako grozan, a npr. google+ nije. A google+ je kopija fejsa i to loša kopija pa niko po njemu ne pljuje, a po fejsu pljujete a jedina je normalna društvena mreža(možda čak i jedina, jer je google+ kopija pa se ne računa)

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
Facebook nas je pratio

Ne kužim što imate protiv Facebooka.

Ne morate ga imati ako ne želite.

Meni je prilično koristan.

A ovo praćenje korisnika nije fer,

ali nije da to drugi ne rade.

Pa koliko samo Google stvari zna o nama.

Privatnost na internetu nikad nije postojala i nikad neće.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gle nemos reci da je g+ losa kopija facea...i ako jest kopija nije losa...

15 godina
Facebook nas je pratio

cisto me zaboli, mene nisu nikad ni pratili oni, posto nisam i ne mislim nikad napraviti account na to sr-anje

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

cisto me zaboli, mene nisu nikad ni pratili oni, posto nisam i ne mislim nikad napraviti account na to sr-anje

Kako znas da je sranje ako nisi probo?!

@Slamka- pa nego šta je nego kopija. Face-prijatelji, G+- krugovi, Fejs- like, G+- +1. A ostalo je sve isto, slike, info ovo ono, zid, news feed itd.:)

Ako ćemo o praćenju, i t-com isto zna koje smo stranice mi posjećivali i lako može i policiji reć i da žele objavit iste podatke. Na internetu nas svi prate, nije to ništa novo, google također.

15 godina
neaktivan
Facebook nas je pratio

Facebook nas je pratio. - Kao ne prati nas dalje? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Facebook nas je pratio. - Kao ne prati nas dalje? {#}

To ce Chuck Norris rijesit xDDD

15 godina
neaktivan
Facebook nas je pratio

annonymus nije hrpa pederčića koji nemaju život pa ne znaju šta će nego rušit fejs. To je dapače grupa ljudi koji imaju muda svoj intelekt usmjeriti prema većem dobru. Iako, nisam baš tip osobe koje odobrava ono, cilj opravdava sredstva. Ali nažalost kakvih sra*a ima danas očigledno su potrebni neki ljudi da to riješe. Ja neću plakati ako fejs ode, a volio bih to vidit čisto da vidim dali stvarno mogu naći rupe u sustavu. Inale, oni su držali neki protest protiv scientologije. Također SF sekta koja muzi pare.

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?

2 0 hvala 0
15 godina
Facebook nas je pratio

Facebook je mala riba šta se dešava kod nas. Ja nisam mogao vjerovat kad sam čuo. Radi se o špijuniranju, prisluškivanju, praćenju iz satelita. Nesmim reć ništa na zapovijed osobe koja mi je to ispričala, ali facebook je mala beba šta se u Hrvatskoj radi.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook nas je pratio

Ameri popifdili sa tim praćenjem, prvo apple sada i face, a i google je tu, a-ha svi smo mi potencijalni teroristi hahaha a u k... su, nemojte im zamjeriti,

a to što će netko gledati, i ako će gledati gdje ja surfam i to me boli ona stvar, kada mi mark bude plaćao net onda nek određuje gdje ću :p

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 0:22 (Oldy).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook nas je pratio

i ako su pratili..nema straha da ce u nas nesto gledat...oni idu u lov na malo vece zvjerke..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pbandov kaže...

annonymus nije hrpa pederčića koji nemaju život pa ne znaju šta će nego rušit fejs. To je dapače grupa ljudi koji imaju muda svoj intelekt usmjeriti prema većem dobru. Iako, nisam baš tip osobe koje odobrava ono, cilj opravdava sredstva. Ali nažalost kakvih sra*a ima danas očigledno su potrebni neki ljudi da to riješe. Ja neću plakati ako fejs ode, a volio bih to vidit čisto da vidim dali stvarno mogu naći rupe u sustavu. Inale, oni su držali neki protest protiv scientologije. Također SF sekta koja muzi pare.

Vjerojatno je hrpa peder*ića. Ne vidim u koje dobro oni usmjeravaju svoj intelekt?! U nešto šta su se drugi ljudi mučili napravit, pa oni sad oće to srušit iz ni sami neznaju razloga, osim da poslje mogu bacat dr*icu na to?!

16 godina
proćerani kaže...
pbandov kaže...

Vjerojatno je hrpa peder*ića. Ne vidim u koje dobro oni usmjeravaju svoj intelekt?! U nešto šta su se drugi ljudi mučili napravit, pa oni sad oće to srušit iz ni sami neznaju razloga, osim da poslje mogu bacat dr*icu na to?!

U MAD?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Facebook nas je pratio

Uh jako sam ljut što me fejsbuk pratio,bar će saznat od mene da i hrvatska ima dobrih pjesama tipa:hladno pivo,opća opasnost,vuco,vatrogasci i ostali.Inačer zukerbergu bi glavu razbio,još ni jednom nije organiziro bar nekakvu humanitarnu akciju a vidite i sami kolko zarađuje,veće je đubre nego deset adolfa hitlera.

I see peopels who have windows 99.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Uh jako sam ljut što me fejsbuk pratio,bar će saznat od mene da i hrvatska ima dobrih pjesama tipa:hladno pivo,opća opasnost,vuco,vatrogasci i ostali.Inačer zukerbergu bi glavu razbio,još ni jednom nije organiziro bar nekakvu humanitarnu akciju a vidite i sami kolko zarađuje,veće je đubre nego deset adolfa hitlera.

zbog cega je tebi bitno da on ista organizira?

oni nista nisu napravili toliko javno ali su sudjelovali u humanitarnim akcijama...

potpis :D
16 godina
neaktivan
Facebook nas je pratio

Čini se da je "praćenje" postalo dovoljno prihvatljivo na internetu...

Uskoro će i moja baba moć napravit stranicu da prati šta rade ostale hamše iz kluba penzionera. ,)

etikete, ovo je nacija etiketa!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
passat kaže...
proćerani kaže...
pbandov kaže...

U MAD?

Nisam mad:) Nego govorim šta je, šta misliš da su takvi hakeri postali bez cjelodnevog buljenja u knjigu i bez života? naravno da nisu. Vjerojatno niti jedan od njih nije umočio niti jedanput, pa im je glavna fora rušit fejs, da bi kasnije mogli jedan drugom pričat kako su to napravili.

15 godina
Facebook nas je pratio

proćerani kaže...Kako znas da je sranje ako nisi probo?!

pa dovoljno mi vidjeti kod drugih to...totalni gubitak vremena, da ga imam bi jos vise visio po netu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 19:06 (RuskeGTT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

pa dovoljno mi vidjeti kod drugih to...totalni gubitak vremena, da ga imam bi jos vise visio po netu...

Baš i nije. Ja odkad ga imam ne koristim SMS oupće, mail također, savršen mi je da se dogovorim sa prijateljima kad idemo u kino(nas više) ili ako idemo van. Mogu upoznat nove prijatelje, tako da vidim ako se nekom sviđa isto šta i meni. Itd. itd.

16 godina
neaktivan
NiramX kaže...
lipaaa kaže...
eh da ga bar Anonymous rijesi =D (Y)

Obećali su da hoće.

A onda na svom tw profilu objavili da oni ne stoje iza toga. :P

http://bit.ly/fEJAtE
17 godina
proćerani kaže...
RuskeGTT kaže...

Baš i nije. Ja odkad ga imam ne koristim SMS oupće, mail također, savršen mi je da se dogovorim sa prijateljima kad idemo u kino(nas više) ili ako idemo van. Mogu upoznat nove prijatelje, tako da vidim ako se nekom sviđa isto šta i meni. Itd. itd.

Dobro je ako je samo tako :)

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
14 godina
protjeran
markoal kaže...
proćerani kaže...
RuskeGTT kaže...

Dobro je ako je samo tako :)

Pa šta misliš da su svi na fejsu mawe luDache koje po cjele dane vise na njemu, slikaju se ispred zrcala pa pokazuju sise/mišiće itd. To su moroni, za takve nije kriv fejs, na bilo kojoj društvenoj mreži bi to radili.

14 godina
neaktivan

Pa šta misliš da su svi na fejsu mawe luDache koje po cjele dane vise na njemu, slikaju se ispred zrcala pa pokazuju sise/mišiće itd. To su moroni, za takve nije kriv fejs, na bilo kojoj društvenoj mreži bi to radili.

Ali moraš priznati da je 80-ak % takvih

ne bojte se stiskati dugmiće ispod
15 godina
Skidy kaže...

Jedva cekam ovo: anonymous-facebook-biti-unisten-5112011

Izbrisao sam par puta facebook, al svaki put bi sve ostalo.. jednostavno nemoze se izbrisat u potpunosti fejs.. ako postoji neki nacin, a netko od vas zna.. molim vas da mi kazete.. tako da jednom za sva vremena izbrisem taj sh*t..

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

samo klikni i potvrdi i to je to..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina
protjeran
teodosije kaže...

Ali moraš priznati da je 80-ak % takvih

Nemogu se složit. Meni od mojih 500 prijatelja, jedno možda njih 10 je takvih, i takve pokušavam izbrisat pa ih vjerojatno ni tolko nema. Ali ti ljudi su IRL sasvim normalni i tako se ne ponašaju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice