Atrix ubrzo dobiva snimanje Full HD videa

poruka: 8
|
čitano: 1.128
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

http://www.gsmarena.com/motorola_atrix_to_get_full_hd_1080p_video_capture_after_launch-news-2267.php

Motorolin top hardverski adut, uskoro nakon izlaska će biti još bolji, snimat će puni HD (1080p) čime prestiže Optimusa 2X.

Da mi je samo znat kolika će memorija spremati to.

3 0 hvala 1
15 godina

uf nice.

samo da stave tipkovnicu grrrr. samo naravno mobiteli od motorole ne dolaze na europsko trziste malo bijesni.

jso uvijek cekam droid2 od motorole da dode kod nas i jos nema ni nece. a kamoli ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Atrix ubrzo dobiva snimanje Full HD videa
Lacko kaže...

uf nice.

samo da stave tipkovnicu grrrr. samo naravno mobiteli od motorole ne dolaze na europsko trziste malo bijesni.

jso uvijek cekam droid2 od motorole da dode kod nas i jos nema ni nece. a kamoli ovo.

pa doci ce i ovo, ATRIX je eu verzija a Atrix 4g je američka, droid 2 je u eu poznat kao milestone 2

15 godina

eh nisam znao za droid2 da je milestone 2 u europi. a znam da ce doci ali cemo se nacekat barem mislim.

sada moram da biram dorid2(milestone2) ,atrix ili onaj lg optimus 2x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lacko kaže...

eh nisam znao za droid2 da je milestone 2 u europi. a znam da ce doci ali cemo se nacekat barem mislim.

sada moram da biram dorid2(milestone2) ,atrix ili onaj lg optimus 2x.

Nemaš tu što birati... Atrix je tu naj! :)

Samo, tko zna hoće li kod nas doći...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
14 godina
Šef kaže...
Samo, tko zna hoće li kod nas doći...

i koja će mu konačna cijena biti...

** Live 4 Music **
16 godina

Naši carrieri/provideri će te cijene sa mobitelama sa gingerom dić preko 7000 kn, sigurno ;)

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Motorola Milestone 2 nece se naci u Vip ponudi dok je za Motorolu Atrix jos uvijek prerano kako bismo Vam komunicirali precizniju informaciju

Vip svoje ponude uredjaja definira ponajprije na temelju navika i potraznje svojih korisnika te Vam ovim putem zahvaljujemo na interesu. Svakako cemo Vas upit zabiljeziti te proslijediti u odgovarajuci odjel.
Ovi u tele2 korisničkoj podršci nemaju pojma kaj su smarthphone-ovi... a u Tmobileu neznaju nista sto se tice Motorole.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 16:06 (viper).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice