Ima tu još podosta stvari i činjenica, ali Mitch će vjerojatno reći kako nitko od nas koji mu proturječimo ne znamo stvarno stanje stvari, kako smo neupućeni u događaje tamo, a onda će se na svom fakultetu kolektivno ispričati za naš "white privilege"
ma previse tu stvari ima da se moze normalno o toj temi jer jer je to sve zasrano vec 50 godina.... pa odma nakon ww2 se pocelo s dugorocnim pripremama terena.... zasto su krenili sa ekspresnim obnovama posljeratne njemacke i japana, mos mislit sto bi trpali pare da nemaju koristi.... i oni i britanci i francuzi.....samo tu ameri prednjace.... mitch je ok lik sigurno samo smeta mi stalno to obama je ovo obama je ono...pa taj obama+clinton-ica su najvece ubojice u zadnjih 10 godina....i je smanjio je broj trupa i povecao napade dronovima, ali broj trupa je smanjio na kraju jer su znali da to nece bit dobro i onda ajmo uvalit iducem precjedniku pa nek se on kopa iz tog...i naravno sad trump mora vratit ljude jer je u afganu sranje...i eto odma trump sotona.... i to je jedna stvar koju su mu uvalili a ima ih.... i nekuzim kako on zna da ja nemogu znat kako je tamo stanje kad i ja imam internet isto ko i on jer na isti nacin dolazi do informacija...pa nije amerika mala kao hrvatska da se sazna sve od baba na ulici.... i jos sam upozno jako puno amera i znam kako razmisljaju tako da ni tu nemoze rec da neznam.... neznam tako kao on ali znam dovoljno....
i to su bas te fore u ime islama se ubija iz dana u dan i opet niko od glavesina nece rec pa koji vam je vise kurac kaka je to vjera....al da neko u ime isusa nekog ubije 45 godina nebi silazili sa vijesti kako je krscanstvo nesta najgore sta postoji....