Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 163.483
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

Moja logika je glupa, a vaša se svodi na ovo: u svijetu postoji puno zla pa ne treba ukloniti jedno od njih jer ionako ih ima još. Wtf? Jel pročitate vi što napišete. 

Mislim, ovo je kao da zombijima pokušavam objasniti zašto me ne bi trebali pojesti. Dosta mi je rasprave sa zombijima a vi se samo klanjajte Facebooku kada u njemu vidite samo dobro. Ono što ja čujem jest: brainsssss...

EoD

Facebook going down ^.^ jadne loodache
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 12:57 (OriginalEXE).

2 3 hvala 0
17 godina
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
OriginalEXE kaže...

Moja logika je glupa, a vaša se svodi na ovo: u svijetu postoji puno zla pa ne treba ukloniti jedno od njih jer ionako ih ima još. Wtf? Jel pročitate vi što napišete. 

Mislim, ovo je kao da zombijima pokušavam objasniti zašto me ne bi trebali pojesti. Dosta mi je rasprave sa zombijima a vi se samo klanjajte Facebooku kada u njemu vidite samo dobro. Ono što ja čujem jest: brainsssss...

EoD

Zasto si se uhvatio samo FB-a. Zasto ne pogledas sto su dobrog Anonimusi (o kojima zaparavo i pricamo) dobrog napravili? Nista. Krali brojeve kreditnih kartica, objavljivali privatne podatke neduznih korisnika (a protiv toga se kao bore) itd itd...

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
15 godina
OriginalEXE kaže...

EoD

Nisan ja glup, shvaćam što želiš reć, ali moraš i ti otvorit oči i vidit da facebook ne služi samo da bi stvara ovisnost već ima tu i pozitivnih strana.

Ajde bori se onda protiv alkohola, duhana, droge, jedna od tih ovisnosti ubije pet puta više ljudi nego facebook.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
tnakir kaže...
OriginalEXE kaže...

EoD

Zasto si se uhvatio samo FB-a. Zasto ne pogledas sto su dobrog Anonimusi (o kojima zaparavo i pricamo) dobrog napravili? Nista. Krali brojeve kreditnih kartica, objavljivali privatne podatke neduznih korisnika (a protiv toga se kao bore) itd itd...

Ja nisam nigdje istaknuo da podržavam akcije Anonimusa u cijelosti, ali ovaj dio koji se tiče Facebooka me oduševio. Da najave napad na televizijske kuće, isto bi mi bilo drago. Da najave napad na banku, također. Napad na mobilne operatere ne bih podržao jer mobitelji bi trebali služiti za najnužniju komunikaciju i siguran sam da se već mnogo puta do sada spasili nekome život jer je mogao dojaviti nevolju, za razliku od Facebooka. Zato mislim da je neke stvari sramonto uspoređivati sa Facebookom. 

To što je anonimus razotkrio podatke korisnika ne podržavam, ali akciju kao takvu, protiv Facebooka, u potpunosti i bez dvoumljenja podržavam!

17 godina
sirka666 kaže...

Davnih dana je mobitel stvorija vojsku glupana, danas niko ne zna jedan - dva broja na pamet jer ih ima u mobitelu zapisane. Prijašnjih godina dok internet nije bia popularan toliko svi su visili po mobitelima, stalno slanje SMS-ova, pozivi od 2-3 sata dnevno.

Onda igrice, slike, videa po mobitelima... Može se poistovjetit sa facebookom danas.

Pozivi od 2.3 dnevno.... Nikad u životu nisam imao 20 minuta u istom danu razgovore preko moba :-))

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
14 godina
sirka666 kaže...
OriginalEXE kaže...

EoD

Nisan ja glup, shvaćam što želiš reć, ali moraš i ti otvorit oči i vidit da facebook ne služi samo da bi stvara ovisnost već ima tu i pozitivnih strana.

Ajde bori se onda protiv alkohola, duhana, droge, jedna od tih ovisnosti ubije pet puta više ljudi nego facebook.

Svaki pokret koji će se boriti protiv navedenog bit će od mene podržan u potpunosti! Več sam rekao, reči ću opet, moraš staviti na vagu, Zlo na jednu stranu, Dobro na drugu. Mislim da se svi slažemo kamo će vaga pretegnuti u slučaju Facebooka.

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
OriginalEXE kaže...

Prestanite uspoređivati glupi Facebook sa stvarima koje stvarno koriste, hebemu. Stalno isto, Facebook ovo Facebook ono. Nije Facebook hrana!

Ajde mi objasni razliku između mobitela i facebooka...i jedno i drugo služi komunikaciji, omogućuje ti da se povežeš sa ljudima i djeliš sadržaj. Sve to radimo sa mobitelom. Ajde  mi objasni razliku između tv-a i face-a. I jedno i drugo ima izvor zabave i informacija, a naravno i debilnog sadržaja(reality show-ovi na tvu) pa nitko zbog toga ne želi uništiti televeziju...

kakva ti je to sad usporedba ? tv i face ? Pa pod jedan primjer, TV je samo izlazna informacija, ne možeš se glasno izderat Like dok gledaš Raymonda ili dokumentarac na HRT-u 2 kojeg je odabrao Đelo Hađiselimović. I opet za mobitel nije uopće isto. Mobitel je uređaj, fejs je web stranica. To što ima sličnu primjenu ne znači odmah da je isti ku*ac. I evo jedan primjer, ja do sad nisam vidio ni jednom, ni na mobitelu, ni na tv-u, sliku ženskih kako se slikaju u wc-u pored veš mašine ili sanitarnog čvora. Uopće ne kužim štos i poantu toga, i tko je uopće započeo takvu primitivnu foru, ali samo znam da jako puno ljudi to radi, i doslovno ih guta želja za lajkovima.

Još jedan dokaz, ako nešto nevalja, netko će to javno sprdati: South Park sezona 14, epizoda 4 - "You have 0 friends"

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
16 godina

Korisnik koji više ne želi biti član Facebooka, može obrisati svoj profil tako da dadne naredbu za to. Profil bude obrisan za 14 dana.

Jedna od posebnosti Facebooka je mogućnost kontrole privatnosti svakog korisnika. Prema vlastitim željama korisnik može sakriti svoj profil i fotografije od nepoznatih ljudi.

To su citati iz wikipedie..

a sad samo nekoliko redaka ispod, pise:

...kritike dolaze i zbog toga što su informacije koje korisnici odaju o sebi korištene za marketinška istraživanja, interne istrage sveučilišta i kompanija, pa čak i policije

Tko sad tu koga pravi budalom?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
Psiho246 kaže...

U kojoj ti revoluciji sudjelujes, da se imas pravo ovako postavljati?

U kojoj ti revoluciji sudjelujes? Anonymousovoj? To nije revolucija nego terorizam.

Bypass kaže...
Psiho246 kaže...

A ovo sto si napisao su ionako gluposti.

Terorizam....lol!

Nije terorizam nego je kriminal. Vrlo jednostavno.

ovo nije ni terorizam ni kriminal nego mirni prosvjedi, ne rade nikakvu fizicku stetu niti ikoga ozljeduju, jedino ne dozvoljavaju ljudima pristup u objekt protiv kojeg i ispred kojeg prosvjeduju

Father_Dougal kaže...
Psiho246 kaže...

U kojoj ti revoluciji sudjelujes, da se imas pravo ovako postavljati?  {#}

Za prava radnika, prava žena, prosvjed za Radio 101 1996., da ne nabrajam dalje. Bio na raznim prosvjedima, vikao, držao transparente.

Aktivno se borim za prava radnika i žena.

Možda nije revolucija by the book, ali se trudim poboljšati svijet oko sebe.

TO mi daje za pravo da se tako postavljam. Jer iz fotelje nećeš ništa promijeniti.

anonymus je vec organizirao nekoliko "pravih" prosvjeda na koje su se odazvali stotine, a ponekad i tisuce ljudi, a takvih ce biti jos

nazalost ti obicni prosvjedi imaju puno manji efekt od ovih online prosvjeda jer ne udaraju te megakorporacije po dzepu kao ovi drugi, ali kombinacijom tog dvoje plus podizanjem ljudske svijesti informiranjem o stvarnom stanju stvari se mozda nesto i napravi

ako ti mislis da je trenutno stanje stvari na globajnoj razini u redu, to je stvarno zalosno i samo sebe zavaravas, ovo mozda nije najbolji nacin rjesavanja stvari, ali je barem nesto i ako ne brojimo nasilno i krvavo smjenjivanje vlasti, jedino sto mozemo

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
grimyHR kaže...

ovo nije ni terorizam ni kriminal nego mirni prosvjedi, ne rade nikakvu fizicku stetu niti ikoga ozljeduju, jedino ne dozvoljavaju ljudima pristup u objekt protiv kojeg i ispred kojeg prosvjeduju

...

anonymus je vec organizirao nekoliko "pravih" prosvjeda na koje su se odazvali stotine, a ponekad i tisuce ljudi, a takvih ce biti jos

nazalost ti obicni prosvjedi imaju puno manji efekt od ovih online prosvjeda jer ne udaraju te megakorporacije po dzepu kao ovi drugi, ali kombinacijom tog dvoje plus podizanjem ljudske svijesti informiranjem o stvarnom stanju stvari se mozda nesto i napravi

ako ti mislis da je trenutno stanje stvari na globajnoj razini u redu, to je stvarno zalosno i samo sebe zavaravas, ovo mozda nije najbolji nacin rjesavanja stvari, ali je barem nesto i ako ne brojimo nasilno i krvavo smjenjivanje vlasti, jedino sto mozemo

Kako ne rade fizicku stetu? Koliko je Sony pare popusija? Koliko su popusili ljudi kojima su objavljivani brojevi kreditnih. Isuse grimmy, sve vise i vise me sokiras.

Imali su nekoliko pravih prosvjeda? Globalnih? Svjetskih? Sa tisucu ljudi :D reci cu samo jedno: LULZ :)

Ponasate se ko djeca.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
14 godina
neaktivan

How we share you information:

To manage the service. We use the information we collect to provide our services and features to you, to measure and improve those services and features, and to provide you with customer support. We use the information to prevent potentially illegal activities, and to enforce our Statement of Rights and Responsibilities. We also use a variety of technological systems to detect and address anomalous activity and screen content to prevent abuse such as spam. These efforts may on occasion result in a temporary or permanent suspension or termination of some functions for some users.

To contact you. We may contact you with service-related announcements from time to time. You may opt out of all communications except essential updates on your account notifications page. We may include content you see on Facebook in the emails we send to you.

To serve personalized advertising to you. We don’t share your information with advertisers without your consent. (An example of consent would be if you asked us to provide your shipping address to an advertiser to receive a free sample.) We allow advertisers to choose the characteristics of users who will see their advertisements and we may use any of the non-personally identifiable attributes we have collected (including information you may have decided not to show to other users, such as your birth year or other sensitive personal information or preferences) to select the appropriate audience for those advertisements. For example, we might use your interest in soccer to show you ads for soccer equipment, but we do not tell the soccer equipment company who you are. You can see the criteria advertisers may select by visiting our advertising page. Even though we do not share your information with advertisers without your consent, when you click on or otherwise interact with an advertisement there is a possibility that the advertiser may place a cookie in your browser and note that it meets the criteria they selected.

To serve social ads. We occasionally pair advertisements we serve with relevant information we have about you and your friends to make advertisements more interesting and more tailored to you and your friends. For example, if you connect with your favorite band’s page, we may display your name and profile photo next to an advertisement for that page that is displayed to your friends. We only share the personally identifiable information visible in the social ad with the friend who can see the ad. You can opt out of having your information used in social ads on this help page.

To supplement your profile. We may use information about you that we collect from other Facebook users to supplement your profile (such as when you are tagged in a photo or mentioned in a status update). In such cases we generally give you the ability to remove the content (such as allowing you to remove a photo tag of you) or limit its visibility on your profile.

To make suggestions. We use your information, including the addresses you import through our contact importers, to make suggestions to you and other users on Facebook. For example, if another user imports the same email address as you do, we may suggest that you add each other as friends. Similarly, if one of your friends uploads a picture of you, we may suggest that your friend tag you in the picture. We do this by comparing your friend’s pictures to information we’ve put together from the photos you’ve been tagged in. We may also suggest that you use certain tools and features based on what your friends have used. You can control whether we suggest that another user add you as a friend through your “search for you on Facebook”privacy setting. You can control whether we suggest that another user tag you in a photo by clicking customize from your privacy settings.

To help your friends find you. We allow other users to use contact information they have about you, such as your email address, to find you, including through contact importers and search. You can prevent other users from using your email address to find you using the search section of your privacy settings.

Downloadable Software. Certain downloadable software applications and applets that we offer, such as our browser toolbars and photo uploaders, transmit data to us. We may not make a formal disclosure if we believe our collection of and use of the information is the obvious purpose of the application, such as the fact that we receive photos when you use our photo uploader. If we believe it is not obvious that we are collecting or using such information, we will make a disclosure to you the first time you provide the information to us so that you can decide whether you want to use that feature.

Memorializing Accounts. If we are notified that a user is deceased, we may memorialize the user’s account. In such cases we restrict profile access to confirmed friends, and allow friends and family to write on the user’s Wall in remembrance. We may close an account if we receive a formal request from the user’s next of kin or other proper legal request to do so.

6. How We Share Information

Facebook is about sharing information with others — friends and people in your communities — while providing you with privacy settings that you can use to restrict other users from accessing some of your information. We share your information with third parties when we believe the sharing is permitted by you, reasonably necessary to offer our services, or when legally required to do so. For example:

When you make a payment. When you enter into transactions with others or make payments on Facebook, we will share transaction information with only those third parties necessary to complete the transaction. We will require those third parties to agree to respect the privacy of your information.

When you invite a friend to join. When you ask us to invite a friend to join Facebook, we will send your friend a message on your behalf using your name. The invitation may also contain information about other users your friend might know. We may also send up to two reminders to them in your name. You can see who has accepted your invitations, send reminders, and delete your friends’ email addresses on your invite history page. If your friend does not want us to keep their information, we will also remove it at their request by using this help page.

When you choose to share your information with marketers. You may choose to share information with marketers or electronic commerce providers that are not associated with Facebook through on-site offers. This is entirely at your discretion and we will not provide your information to these marketers without your consent.

To help your friends find you. By default, we make certain information you have posted to your profile available in search results on Facebook to help your friends find you. However, you can control who can see some of this information, as well as who can find you in searches, through your privacy settings. We also partner with email and instant messaging providers to help their users identify which of their contacts are Facebook users, so that we can promote Facebook to those users.

To give search engines access to publicly available information. We generally limit search engines’ access to our site. We may allow them to access information set to the “everyone” setting (along with your name and profile picture) and your profile information that is visible to everyone. You can change the visibility of some of your profile information using the customize section of your privacy settings. You can also prevent search engines from indexing your profile using the Applications and Websites privacy setting.

To help improve or promote our service. Sometimes we share aggregated information with third parties to help improve or promote our service. But we only do so in such a way that no individual user can be identified or linked to any specific action or information.

To provide you with services. We may provide information to service providers that help us bring you the services we offer. For example, we may use third parties to help host our website, send out email updates about Facebook, remove repetitive information from our user lists, process payments, or provide search results or links (including sponsored links). These service providers may have access to your personal information for use for a limited time, but when this occurs we implement reasonable contractual and technical protections to limit their use of that information to helping us provide the service.

To advertise our services. We may ask advertisers outside of Facebook to display ads promoting our services. We may ask them to deliver those ads based on the presence of a cookie, but in doing so will not share any other information with the advertiser.

To offer joint services. We may provide services jointly with other companies, such as the classifieds service in the Facebook Marketplace. If you use these services, we may share your information to facilitate that service. However, we will identify the partner and present the joint service provider’s privacy policy to you before you use that service.

To respond to legal requests and prevent harm. We may disclose information pursuant to subpoenas, court orders, or other requests (including criminal and civil matters) if we have a good faith belief that the response is required by law. This may include respecting requests from jurisdictions outside of the United States where we have a good faith belief that the response is required by law under the local laws in that jurisdiction, apply to users from that jurisdiction, and are consistent with generally accepted international standards. We may also share information when we have a good faith belief it is necessary to prevent fraud or other illegal activity, to prevent imminent bodily harm, or to protect ourselves and you from people violating our Statement of Rights and Responsibilities. This may include sharing information with other companies, lawyers, courts or other government entities.

Transfer in the Event of Sale or Change of Control. If the ownership of all or substantially all of our business changes, we may transfer your information to the new owner so that the service can continue to operate. In such a case, your information would remain subject to the promises made in any pre-existing Privacy Policy.

BRISANJE ACCOUNTA:

If you deactivate your account from your Account Settings page, your profile and all information associated with it disappears from the Facebook service immediately. People on Facebook will not be able to search for you or view any of your information.

In case you want to come back to Facebook at some point, we save your profile information (friends, photos, interests, etc.) so that your account will look just the way it did when you left. A lot of people deactivate their accounts for temporary reasons and expect their profiles to be there when they return to the service.

If you do not think you will use Facebook again and would like your account deleted, keep in mind that you will not be able to reactivate your account or retrieve any of the content or information you have added. If you would like your account permanently deleted with no option for recovery, log in to your account and then submit your request here.

NADALJE - zahtjev za brisanjem svih podataka iz baze Facebooka -

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=database_removal

Sada ce netko reci da oni u logu drze sve sto si ti radio XY vremena, pa tek onda brišu. Da, to je tocno i određeno zakonom, te taj dio totalno podrzavam! ( to radi SVAKI web servis/web stranica )

17 godina
tnakir kaže...
OriginalEXE kaže...

Barem su dobili besplatne igre...

Ako stvarno ne bude radio Facebook na par dana, možda netko od slijepih i progleda pa vidi da se može i bez Facebook-a.

A sta da nisu dobili besplatne igre? Sta da je Sony jednostavno rekao: "Jebiga, tuzite Anonymous, mi nismo nista krivi"? Zbilja ne mogu vjerovati kako ograniceno razmisljate.

Tko sam ja da nekome propovjedam dal da visi na fejsu ili ne? 

Hah, ironija!

- Psiho246
14 godina
neaktivan

Grimy šta ti dobivaš od toga da ih braniš?

Bravo za njih, organizirali su prosvjede sa par tisuća ljudi. Pa Facebookovih servera je desetak puta više. A tek radnika? 

Netko od njih je pogledao V for Vendetta i uživio se u "Remember, remember the fifth of November". Uostalom to šta oni misle napraviti nije niti legalno, pozatvarat će ih.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Tnakir, ti inace ne pises gluposti...

Francuzi za svaku piydariju bacaju molotovljeve koktele, pale aute i rade izgrede.

Slicno kao i Englezi i Grci.

A to je jedini nacin da se nesto postigne, nemojmo biti naivni i misliti da nije.

Koliko je mirnih prosvijeda bilo pa nisu urodili nikakvim plodom?

Samo zato sto netko ima tablu na kojoj nesto pise ispred neke zgrade, nece djelovati na mocnike koji imaju kontrolu i svoje osobne interese (krada novca) radi takvog prosvijednika.

Zapravo, wtf ja pricam i pisem.

Sta se nisi u domovinskom ratu borio nalivperima i papirima? (kako kaze Mesic)

Daj molim te razmisli prije no sto pises, pa naravno da mora biti nekakva steta.

Steta nastane kada seljaci blokiraju ceste u svojim prosvjedima, pa ne vidim da ih igdje nazivaju teroristima.

Uzmite si vremena, smislite neke bolje i pametnije argumente. Ovo sto pisete su nebuloze i samo se ponavljate iz posta i posta, iako vas se predhodno demantira.

Iako do sada nisam sudjelovao u diskusiji, vec vidim kako ce ovo vjerojatno postati frustrirajuce, te kako vec nekima i je. Govorim naravno o diskusiji sa zidom.

Terorizam je jednostavno point of view.

Za neke su revolucionari, za druge stetocine.

Ali cinjenica je da se Anonymus bori za pravdu, dok se ovi drugi bore za novac i kontrolu nad narodom.

Sad vi mozete traziti dlaku u jajetu, pa kenjkati kako Anonymus ovo i ono, ali oni se nacelno bore za dobru stvar. 

Miješaš dvije dijametralno suprotne stvari:

- ciljana šteta koja nastaje na prosvjedima. npr. seljaci blokiraju prometnice, zaustavlja se promet, država gubi xy novaca zbog toga. problem nastaje kod kolateralne štete (srčani bolesnik ne može do bolnice zbog blokiranih cesta), koje bi se trebale pokušati spriječiti, ali zbog prirode prosvjeda često je nemoguće

- namjerno izazivanje nereda zbog palaža, pljačke, stjecanje osobnog bogatstava, ili, vrlo često, iz čiste zlobe. primjer je na prvim zagrebačkim prosvjedima kad su huligani pokušali uništavati sve oko sebe. ili prosvjedi na stadionima gdje se bezrazložno sve trga trganja radi. ili sada u Engleskoj gdje huligani pljačkaju i pale sve što im dođe pod ruku.

u ovu drugu skupinu spada i ovo što su anonymusi do sada radili i što bi napravili s fejsom. nema nikakve koristi od toga što su ljudima krali brojeve kreditnih i durge podatke (tj objavljivali ih), niti će biti ako napadnu fejs.

14 godina

Sad kad lijepo razmislim, jako mi je drago da je zombije već uhvatila panika. Djele thumb down bez argumentiranja, paničare, uzvisuju Facebook. Ahahah, baš mi je drago. {#} Pokazujete koliki ste ovisnici o gluposti. Brainsss

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

...

Kako ne rade fizicku stetu? Koliko je Sony pare popusija? Koliko su popusili ljudi kojima su objavljivani brojevi kreditnih. Isuse grimmy, sve vise i vise me sokiras.

Imali su nekoliko pravih prosvjeda? Globalnih? Svjetskih? Sa tisucu ljudi :D reci cu samo jedno: LULZ :)

Ponasate se ko djeca.

tebi ocito iz glave bjezi pojam fizickog, oni nisu novce ukrali od sonya niti su ista sonyevo unistili

unistavanje sonyeve tvornice, servera i sl. je fizicka steta

onemogucavanje normalnog poslovanja kriminalnoj kompaniji nije fizicka steta nego je recimo jednako kad seljaci traktorima onemoguce promet u mirnom prosvjedu ili kada se u mirnom prosvjedu ispred neke zgrade onemoguci poslovanje kriminalnim djelatnostima u toj istoj zgradi (vise manje svaka megakorporacija ili vlada...)

17 godina
grimyHR kaže...

tebi ocito iz glave bjezi pojam fizickog, oni nisu novce ukrali od sonya niti su ista sonyevo unistili

unistavanje sonyeve tvornice, servera i sl. je fizicka steta

onemogucavanje normalnog poslovanja kriminalnoj kompaniji nije fizicka steta nego je recimo jednako kad seljaci traktorima onemoguce promet u mirnom prosvjedu ili kada se u mirnom prosvjedu ispred neke zgrade onemoguci poslovanje kriminalnim djelatnostima u toj istoj zgradi (vise manje svaka megakorporacija ili vlada...)

Zar ima razlike u tome jesu im polupali 20 auta i toga sto su im onemogucenog poslovanja napravili stetu u vrijednosti od 2000 takvih istih polupanih auta. Steta je steta. Materijalna ili financijska, isti je vrag.

14 godina
neaktivan

Znaci, po tvom razmisljanju, softver nema vlasnika i vrijednost? PSN je nista vise nego hrpa softvera koji su oni unistili; to je po tebi bezvrijedno?

14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Sad kad lijepo razmislim, jako mi je drago da je zombije već uhvatila panika. Djele thumb down bez argumentiranja, paničare, uzvisuju Facebook. Ahahah, baš mi je drago. {#} Pokazujete koliki ste ovisnici o gluposti. Brainsss

Ti imas prekriženi znak Facebooka na avataru. Opsesija Facebookom? Netko te uvrijedio na Facebooku?

Vi također nemate argumente osim "Ali Facebook zna moje ime, i kada sam rođen :O"

Zar vi mislite da ste tolko bitni da bi neka veća organizacija htjela znati to o vama? Ne.

14 godina
Somniume kaže...
OriginalEXE kaže...

Ti imas prekriženi znak Facebooka na avataru. Opsesija Facebookom? Netko te uvrijedio na Facebooku?

Vi također nemate argumente osim "Ali Facebook zna moje ime, i kada sam rođen :O"

Zar vi mislite da ste tolko bitni da bi neka veća organizacija htjela znati to o vama? Ne.

Nije me nitko uvrijedio na Facebooku, ne brini. Nisam nikome dao prilike. Ti si me uvrijedio jer si pomislio da sam koristio Facebook. Sram te bilo, ne svrstavaj me u zombije!

Iznjeo sam već puno argumenata. Ako ti ne cijeniš svoje privatne podatke, tko sam onda ja da tebe uvjerim u suprotno. Zbog tebe i tebi sličnih čemo i ući u EU, zombiji jedni.

14 godina
neaktivan

@grimyhr -  24 godine, clan HDU, danas u 4:11 si posjetio maemo.org ciji si clan od 07-29-2011 ,  poznata ti skracenica "mata"? :D, volis stripove, imas ili si imao nokiu n900, te htc touch pro, capljinske face :) ..dalje mi se neda kopati :)

BTW, toliko o tvojoj privatnosti na internetu :) pozz :D

@originalEXE...or maybe... Ante Sepic?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 14:12 (Alesandro).
17 godina
Alesandro kaže...

@grimyhr -  24 godine, clan HDU, danas u 4:11 si posjetio maemo.org ciji si clan od 07-29-2011 ,  poznata ti skracenica "mata"? :D, volis stripove, imas ili si imao nokiu n900, te htc touch pro, capljinske face :) ..dalje mi se neda kopati :)

Lol, ovo je stvarno glupo ispalo, ti valjda sada mislis da si Nick Praskaton?  {#}

- Psiho246
14 godina
neaktivan

Ne, nego im zelim pokazati da na internetu nema privatnosti! Just ask google :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 14:19 (Alesandro).
16 godina
protjeran
Alesandro kaže...

od toga su samo 4 stvari debelo pogresne,   pogotovo ono hdu, prvi put cujem za udrugu, morat ces se malo bolje potruditi od pretrage mog nicka na googleu ili di vec...

14 godina
neaktivan

Sure ;D

15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Nije me nitko uvrijedio na Facebooku, ne brini. Nisam nikome dao prilike. Ti si me uvrijedio jer si pomislio da sam koristio Facebook. Sram te bilo, ne svrstavaj me u zombije!

Iznjeo sam već puno argumenata. Ako ti ne cijeniš svoje privatne podatke, tko sam onda ja da tebe uvjerim u suprotno. Zbog tebe i tebi sličnih čemo i ući u EU, zombiji jedni.

a ulazak u EU je loš zašto????

15 godina
neaktivan

ma priče o privatnosti su glupost.. privatnost je iluzija kao i sloboda..

čitam nekidan o malwareu na androidu koji snima pozive... zamisli senzacije...

kad ti murija bez obzira što se ne baviš kriminalom izlista godinu dana u nazad sve poruke i pozive sa tvoja 2 moba, shvatiš da je privatnost 0 bodova..

nadalje.. probajte si zagooglati ime i prezime pa će te vidjeti šta sve google samo zna o vama..

onaj tko treba vaše podatke neće imati puno problema nabaviti ih... to je zicer.

fejsbuk??

dugo sam bio protivnik tog servisa i uporno sam ga bojkotirao, dok prije nekih god. dana nisam shvatio da je zapravo odlična stvar za održavati teško održive kontakte..

puno sam se selio i promjenio sam masu škola, gradova i poslova i poznajem puno ljudi sa kojima bih volio održati neki kontakt ili tu i tam malo čavrljati..

takve stvari je teško preko telefona, i fejs se tu pokazao kao jako koristan, jer ga pun k ljudi koristi..

naravno stvari za koje ga neki ljudi koriste su totalna umobolna retardacija... u životu nisam status napisao ili vodio privatne razgovore na wallu.

svakodnevno čitam statuse nekih ljudi i iskreno shvaćam zašto su neki ljudi protiv fejsa..

ako netko hoće moje privatne podatke, poruke i slike sa fejsa, i ima toliko beskorisnog vremena, nek se slobodno počasti :D zaboli me đonđa :D

a što se tiče robin hood hackera.. iako mislim da hackeri ne moraju nužno biti teroristi, te da se hackiranjem mogu postići i dobre stvari, mislim da je ovo sa fejsom totalno izdr.avanje.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 14:31 (nine).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
profa31 kaže...
OriginalEXE kaže...

a ulazak u EU je loš zašto????

Ahahah, sad tek vidim s kim imam posla. Bravo dečkovi, lijepo su vas roditelji odgojili. Clap* Clap*

Nije niti čudo da nam je država utamo gdje je kada ovakvi ljudi postoje. Šta ljudi, zombiji.

Baš ste zombiji.

15 godina
neaktivan

Država nam je tu gdje je jer do sada ljudi koji je vode nisu imali nikakvu kontrolu nad sobom i krali su gdje su stigli. a tek kada nam je europa zaprijetila počele su se otkrivati afere.

a ti i dalje nisi odgovorio zašto je to loše

ontopic: ako netko želi da se njegovi privatni podaci pojavljuju svuda (pa ih je zato stavio na facebook) zašto bi ti ili itko imao potrebu to spriječiti?

14 godina
neaktivan
Stoja kaže...
OriginalEXE kaže...

Prestanite uspoređivati glupi Facebook sa stvarima koje stvarno koriste, hebemu. Stalno isto, Facebook ovo Facebook ono. Nije Facebook hrana!

Ajde mi objasni razliku između mobitela i facebooka...i jedno i drugo služi komunikaciji, omogućuje ti da se povežeš sa ljudima i djeliš sadržaj. Sve to radimo sa mobitelom. Ajde  mi objasni razliku između tv-a i face-a. I jedno i drugo ima izvor zabave i informacija, a naravno i debilnog sadržaja(reality show-ovi na tvu) pa nitko zbog toga ne želi uništiti televeziju...

Informacije na mobitelu nisu dostupne svima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 14:39 (Izbjeglica_02).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice