Koji dashcam?

poruka: 551
|
čitano: 452.284
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Koji dashcam?

Pokusajte pitati u Smartusu, oni prodaju dosta 70Mai kamera. Siguran sam da su se susretali s time.

17 godina
Koji dashcam?

Ima koja dobra/povoljna kamera na baterije sa zadovoljavajucom autonomijom i da ju je lako instalirati? Nešto što mogu prebacivati iz auta u auto obzirom da skoro pa ravnomjerno koristim 3 auta (svoj, ženin i službeni) a povremeno i četvrti pa da mogu uzeti sa sobom gdje i kada mi treba.

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da ti ni jedna nema toliku autonomiju, sve trebaju neko vanjsko napajanje, barem sa ovima s kojima sam se susretao. 

Ono što možeš napraviti je uzeti jednu kameru i onda trebaš 3,4 nosača za njih i isto toliko kablova za napajanje, to se može za svaku kameru kupiti dodatno. I onda samo kameru mijenjaš u novi auto na drugi nosač. To mi jedino pada na pamet.

Iako bi meni to sve bilo tlaka, sigurno ćeš nekada zaboraviti i slično.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
7 godina
Koji dashcam?

s obzirom na budaletine na cesti odlučio uzeti dashcam i kako to kod mene bude odlučio se za action cam i to dji osmo action 6 koji dolazi sljedeći misec...

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HCMAA kaže...

s obzirom na budaletine na cesti odlučio uzeti dashcam i kako to kod mene bude odlučio se za action cam i to dji osmo action 6 koji dolazi sljedeći misec...

Ja to nebih stavljao u auto prvenstveno zbog baterije u DJI-u, da ne ulazim u park modove i dr stvari što dashcam-ovi inače imaju a akcijske kamere ne...

Ako pričaš o motoru, to je već druga stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2025 18:30 (Chriss).
12 godina
Koji dashcam?

Dal bi funkcionirala neka kemija sa powerbankom na koji bi kamera bila spojena i snimala 0-24 ali da je spojena na auto punjač pa da se dopunjava tijekom vožnje? Čisto da ne prazni akumulator dok se auto ne vozi. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
12 godina
Chriss kaže...
HCMAA kaže...

Ja to nebih stavljao u auto prvenstveno zbog baterije u DJI-u, da ne ulazim u park modove i dr stvari što dashcam-ovi inače imaju a akcijske kamere ne...

Bome da, po ljeti mu se kamera bude nonstop pregrijavala, osim ak ju bude nosio sa sobom i nonstop koristio klimu na full.

13 godina
gocc01 kaže...

Dal bi funkcionirala neka kemija sa powerbankom na koji bi kamera bila spojena i snimala 0-24 ali da je spojena na auto punjač pa da se dopunjava tijekom vožnje? Čisto da ne prazni akumulator dok se auto ne vozi. 

A ima tih battery pack-ova baš za dashcam...

70mai je nedavno izbacio svoj koji se i spominje u videu i koji je jeftinija opcija bar što se provjerenih proizvođača tiče.

btw. Kad već spominjem 70mai, izbacili su novi set 3ch kamera(T800) i za promjenu nema bateriju u sebi, koja me uvijek odbijala od 70mai + od 3 kamere, 2 su Sony Starvis 2 4k senzora.

Ima i mogućnost spajanja na daljinu/cloud...(4g),...

Tako da mi se uz provjereni Viofo ovo čini kao dobra alternativa.

hahhaajaads kaže...
Chriss kaže...
HCMAA kaže...

Bome da, po ljeti mu se kamera bude nonstop pregrijavala, osim ak ju bude nosio sa sobom i nonstop koristio klimu na full.

Ajde što će se pregrijavati, nego da ne prijeđe u sljedeću fazu, što bi bilo zapaljenje ili eksplozija 😅, što se događa auto kamerama koje su predviđene za konstantno stajanje u automobilu a kamoli akcijskoj kameri koja nije predviđena za tako nešto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2025 20:19 (Chriss).
14 godina
Chriss kaže...
gocc01 kaže...

70mai je nedavno izbacio svoj koji se i spominje u videu i koji je jeftinija opcija bar što se provjerenih proizvođača tiče.

btw. Kad već spominjem 70mai, izbacili su novi set 3ch kamera(T800) i za promjenu nema bateriju u sebi, koja me uvijek odbijala od 70mai + od 3 kamere, 2 su Sony Starvis 2 4k senzora.

Opa, ovo mi je promaklo, hvala!

Imam jednu od najstarijih 70mai kamera koja je stigla na tržište, a bolja je od nekih novih budget modela koje vidim na testovima, tako da mi je ovo vjerojatno slijedeća kamera, kad ću uzimati.

Steam and EA: CyberDemonVZ
7 godina
Chriss kaže...
gocc01 kaže...

hahhaajaads kaže...
Chriss kaže...
HCMAA kaže...

Ajde što će se pregrijavati, nego da ne prijeđe u sljedeću fazu, što bi bilo zapaljenje ili eksplozija 😅, što se događa auto kamerama koje su predviđene za konstantno stajanje u automobilu a kamoli akcijskoj kameri koja nije predviđena za tako nešto.

koristim samo dok sam u pogonu....inače dji osmo action 5 pro radi bez baterije ako se spoji na vanjski izvor...mada bi se koristila samo kad se auto kreće...odnosno nosim je sa sobom i stavim na nosač

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
15 godina
Koji dashcam?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice