Genius video kamera Full HD

poruka: 8
|
čitano: 6.760
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Postovani molim Vas pomoc oko rjesavanja problema sa prijenosom videa sa kamere na pc

imam genius full hd video kameru..... kada stavljam video na pc neocitava mi zvuk ,kamera nema kazetice nego sd karticu i 

kada snimam sa prekidima formira video klipove ali to se da srediti ljepo u pinnacle studiu 11 ali nikako nemogu dobiti zvuk sa toga videa

bilo da spojim sa kabelom ili preko citaca kartice ,a kada spojim za hdmi kabelom na tv zvuk imam... molim pomoc...

dali moram neke njene drivere instalirati ? nisam dobio nista sa njom osim memorijske ,hdmic kaba ,cinc kablova,punjaca i kabla za spajanje sa pc-om

AJDE LJUDI MOLIM VAS POMOČ

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Genius video kamera Full HD

ovo je tocan model kamere   genius HD585T

17 godina
zacs13 kaže...

Postovani molim Vas pomoc oko rjesavanja problema sa prijenosom videa sa kamere na pc

imam genius full hd video kameru..... kada stavljam video na pc neocitava mi zvuk ,kamera nema kazetice nego sd karticu i 

kada snimam sa prekidima formira video klipove ali to se da srediti ljepo u pinnacle studiu 11 ali nikako nemogu dobiti zvuk sa toga videa

bilo da spojim sa kabelom ili preko citaca kartice ,a kada spojim za hdmi kabelom na tv zvuk imam... molim pomoc...

dali moram neke njene drivere instalirati ? nisam dobio nista sa njom osim memorijske ,hdmic kaba ,cinc kablova,punjaca i kabla za spajanje sa pc-om

AJDE LJUDI MOLIM VAS POMOČ

Kolko ja vidim ta kamera snima video u Quick Time formatu/MOV video ekstenzija pa ako ne znaš o čem se tu radi imaš dolnji link.Cool

https://en.wikipedia.org/wiki/QuickTime_File_Format

U kojem programu za gledanje videa na računalu nemaš zvuka, kad prebaciš video na komp jel u tome problem možda jel?Ubaci taj MOV video sa Genius kamere u PotPlayer, onda neče bit problema sa zvukom to sigurno.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-programa-tjedna/daum-potplayer-15/158972.aspx

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan

hvala bas lijepo objasnjenje ma hebem se sa tim vec dosta dugo i konacno nasao i vlc player da cita zvuk...e sad slijedi ripanje da mogu pokretati u pinnacle studiu jel on isto ne cita MOV format

12 godina
neaktivan

jos jedan novi problem sa mojom kamericom ...grrrrr

htio bi je koristit kao web kameru na skypu ali kada je spojim sa kompom komp j eopce ne prepoznaje kao kameru nego 

kao removiable disk ...isti problem imam i sa jednom web kamerom isto je oopce ne cita..

nasao neku staru web koju cita odmah a ove dvije nikako ne cita .....

Sto napraviti ? sto bi moglo bitii?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zacs13 kaže...

htio bi je koristit kao web kameru na skypu ali kada je spojim sa kompom komp j eopce ne prepoznaje kao kameru nego 

kao removiable disk ...isti problem imam i sa jednom web kamerom isto je oopce ne cita..

As shown in the illustration, use the USB cable provided to connect

the Digital Video Camera to a PC for file transmission, or use the

Digital Video Camera as a Web camera for conferencing purpose

MOLIM POMOC STO NAPRAVITI

12 godina
neaktivan
zacs13 kaže...
zacs13 kaže...

NIJE VALJDA DA BAS NITKO NEMA RJESENJE IL NEST ZA OVAJ PROBLEM

17 godina
zacs13 kaže...
zacs13 kaže...

Možda tu Genius kameru ne moš koristit ko WebCam,Nevinašce sve ti piše u njezinim uputama izaberi ovo šta sam podebljal pa šta bude bit če.Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice