Best buy digitalna videokamera!

poruka: 4
|
čitano: 6.841
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Priča je sljedeća: za 20-ak dana mi dolazi bebač i htio bi kupiti videokameru za snimati naše prve zajedničke trenutke. Zanima me, obzirom da mi ne treba ništa profi, a opet bi volio da bude kvalitetno, koju videokameru bi bilo dobro odabrati za ovakvu upotrebu? Novcem nisam previše ograničen ako je u pitanju stvarno dobra stvar {#}

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da se u današnje vrijeme ne isplati ići na išta slabije od 4K 3D. Uostalom već se proizvode 8K ekrani tako da je i to upitno...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Best buy digitalna videokamera!

Oprosti, obzirom da sam laik može li kakav link? :D

15 godina
neaktivan
Re: Best buy digitalna videokamera!
DigiMagic kaže...

Mislim da se u današnje vrijeme ne isplati ići na išta slabije od 4K 3D. Uostalom već se proizvode 8K ekrani tako da je i to upitno...

Oprosti molim te,ali o čemu govoriš ; 4K3D !!! Mislim da je čovjek mislio na full hd kamere koje su danas standard,a to su neki od modela Sonyja,Panasonica ili Canona.4K dolazi i to je istina,upravo je Sony u prosumer segmentu izbacio na tržište Sony FDR AX 100 I Panasonic Lumix GH 4 koji zaista snimaju 4K video,ali po cijeni od cca.2000 eura i više,o Canonu C500 neću ni govoriti ( cca 12000 eura ) itd; a i one će biti kod nas dostupne tek za najranije 6 mjeseci...Što se tiče 4K 3D videa nijedna prosumer ( potrošačka kamera ) ne snima takav video ... Što se tiče full hd kamera,ok su modeli Sony CX 410,Panasonic HC V 720 i Canon Hf R 52 u srednjoj prosumer klasi,sve snimaju progresivni full hd,kvaliteta slike je ok i na danjem svijetlu i u zatvorenim prostorima...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice