~WRL0716.tmp ?

poruka: 3
|
čitano: 1.210
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
~WRL0716.tmp ?

Stari mi ima problema sa office-om. Pri radu sa .doc fileovima nekad mu se word samo crasha, izbrise sve na cemu je radio i prikaze error sa ~wrl0716.tmp datotekom.

Ja sam je pronasao kao skrivenu datoteku medju raznim .doc-ovima al se nemoze izbrisat jer je read-only kako error kaze.

Reinstalirao sam office, al nista. Vjerojatno on taj .tmp pri brisanju nije ni taknuo. Na drugom forumu sam nasao da se oni javljaju samo kad je .doc file otvoren.

Jel imao netko slicnih iskustava, radi se o jako vaznim dokumentima pa mi se bas ne da expermentirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: ~WRL0716.tmp ?
passat kaže...

Stari mi ima problema sa office-om. Pri radu sa .doc fileovima nekad mu se word samo crasha, izbrise sve na cemu je radio i prikaze error sa ~wrl0716.tmp datotekom.

Ja sam je pronasao kao skrivenu datoteku medju raznim .doc-ovima al se nemoze izbrisat jer je read-only kako error kaze.

Reinstalirao sam office, al nista. Vjerojatno on taj .tmp pri brisanju nije ni taknuo. Na drugom forumu sam nasao da se oni javljaju samo kad je .doc file otvoren.

Jel imao netko slicnih iskustava, radi se o jako vaznim dokumentima pa mi se bas ne da expermentirat.

Ne mogu iščitati pitanje u tvom postu. Što želiš?

Obrisati *.tmp file?

Ako je tako vidi ove upute

Inače taj file služi za recovery dokumenta upravo kada dođe do problema i rušenja u toku rada na dokumentu.

Savjetujem da u opcijama Worda uključiš AutoSave svakih 2 minuta pa ćeš sačuvati većinu dokumenta koji pišeš.

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
16 godina
~WRL0716.tmp ?

Izbrisao sam ga s nekim random unlocker programom.

Radi se o vrlo vaznim dokumentima pa sam oklijevao. Problem je za sad rijesen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice