Word 2013 numeriranje stranica pomoc.

poruka: 5
|
čitano: 5.479
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz ljudi ako bi mi neko mogo pomoci trebo bi numerirat stranice u wordu tako da krece broj 1 od 6 stranice.

Mucim se s tim vec 2 sata i neide znam postupak i sve i napravim kak kazu na tutorialu ali nece napise mi broj 1 na prvu stranicu pa 5 strnaica nista i onda na 6 stranicu opet broj 1 i onda krene normalno do broja 3 pa stane.

Molim vas ako bi neko to mogo napravit hitno mi je treba mi za 2 sata bit gotovo jer mi je to maturalni rad.

evo link pa ako neko moze : https://www.mediafire.com/?pgwi4rv6ap1a9fe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Word 2013 numeriranje stranica pomoc.

tudum način: praznih 5 stranica.

normalan način: u futer (ili header) postaviš page i broj, automatski se numerira dalje. (tj ako ručno uneseš broj overidaš automatski brojač koji inače ide od 1..)

poželjan način: google.

svaki od tih odgovora je daleko brži nego gubljenje vremena potrebno za otvaranje teme. Pogotovo prvo rješenje ako količina potrošenog papira nije cjenovno problem.

edit: 'Start page numbers with something other than 1' je konkretan postupak za tvoje pitanje, idi redom i mora raditi.

na printprewievu moraš vidjeti željeni broj stranice, napravi i par praznih (hint ALT+Enter) da vidiš ostale stranice.

- kreni od praznog dokumenta, novog, čistog.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 22:52 (ihush).
14 godina
neaktivan

pokusavo saam cijei dan tako na taj nacin znaci numerira mi prvu prvu stranicu pa prazno i onda stavi broj 1 na stranicu di treba bit broj 1 i onda mi numerira jos 1-2 stranice i vise nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Word 2013 numeriranje stranica pomoc.
CM weitE! kaže...

Mucim se s tim vec 2 sata i neide znam postupak i sve i napravim kak kazu na tutorialu ali nece napise mi broj 1 na prvu stranicu pa 5 strnaica nista i onda na 6 stranicu opet broj 1 i onda krene normalno do broja 3 pa stane.

evo da se ne mučiš više DOWNLOAD

btw: imaš dosta gramatičkih grešaka u tekstu, obrati pažnju na Č i Ć u riječi (nije prihvačaju već prihvaćaju, kemiskoj već kemijskoj, ljepe već lijepe itd...). Kad malo bolje pogledam nemaš pasusa u kojem nema ramatičke greške.

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 23:21 (IvanC).
14 godina
neaktivan

zahvaljujem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice