Pozdrav svima,
ima li tko (gotovu ili spremnu za modificiranje) excel tablicu za praćenje dana godišnjeg odmora (ukupan broj dana, broj iskorištenih dana, stari-novi i sl.)
Unaprijed hvala
Neven
Pozdrav svima,
ima li tko (gotovu ili spremnu za modificiranje) excel tablicu za praćenje dana godišnjeg odmora (ukupan broj dana, broj iskorištenih dana, stari-novi i sl.)
Unaprijed hvala
Neven
Pozdrav svima,
Unaprijed hvala
Neven
Na internetu se nude razni gotovi e-obrasci
Evo neki koji ne znam ni sam otkuda mi
Inače možeš i sam kreirati obrazac i pomoću Excel formula za radne sate i zbrajanje radnih sati a uz pomoć Pivot Table možeš imati kvalitetne informacije
Pozdrav svima,
Unaprijed hvala
Neven
Na internetu se nude razni gotovi e-obrasci
Evo neki koji ne znam ni sam otkuda mi
Inače možeš i sam kreirati obrazac i pomoću Excel formula za radne sate i zbrajanje radnih sati a uz pomoć Pivot Table možeš imati kvalitetne informacije
Zahvaljujem. Iskoristit ću tablicu s linka kojeg si predložio i iskombinirati s nečim što sam sam probao napraviti.
Pozdrav
Neven
Ima nešto što sam pravio u MS Accessu, pa ako te tako što interesuje mogao bih ti poslati?
Ima nešto što sam pravio u MS Accessu, pa ako te tako što interesuje mogao bih ti poslati?
Forum je javan, ako nije posebna tajna, postavi file ovdje za download.
Možda bude još forumaša koji će slično trebati.
pozz