Excel-godišnji odmor

poruka: 5
|
čitano: 18.128
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Excel-godišnji odmor

Pozdrav svima,

ima li tko (gotovu ili spremnu za modificiranje) excel tablicu za praćenje dana godišnjeg odmora (ukupan broj dana, broj iskorištenih dana, stari-novi i sl.)

Unaprijed hvala

Neven

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 13:06 (The Stig).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Excel-godišnji odmor
The Stig kaže...

Pozdrav svima,

ima li tko (gotovu ili spremnu za modificiranje) excel tablicu za praćenje dana godišnjeg odmora (ukupan broj dana, broj iskorištenih dana, stari-novi i sl.)

Unaprijed hvala

Neven

Na internetu se nude razni gotovi e-obrasci

Evo neki koji ne znam ni sam otkuda mi

Inače možeš i sam kreirati obrazac i pomoću Excel formula za radne sate i zbrajanje radnih sati a uz pomoć Pivot Table možeš imati kvalitetne informacije

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
16 godina
neaktivan
IvanC kaže...
The Stig kaže...

Pozdrav svima,

Unaprijed hvala

Neven

Na internetu se nude razni gotovi e-obrasci

Evo neki koji ne znam ni sam otkuda mi

Inače možeš i sam kreirati obrazac i pomoću Excel formula za radne sate i zbrajanje radnih sati a uz pomoć Pivot Table možeš imati kvalitetne informacije

Zahvaljujem. Iskoristit ću tablicu s linka kojeg si predložio i iskombinirati s nečim što sam sam probao napraviti.

Pozdrav

Neven

13 godina
neaktivan

Ima nešto što sam pravio u MS Accessu, pa ako te tako što interesuje mogao bih ti poslati?

Znam puno, ali ne i dovoljno...
16 godina
neaktivan
dachoxl kaže...

Ima nešto što sam pravio u MS Accessu, pa ako te tako što interesuje mogao bih ti poslati?

Forum je javan, ako nije posebna tajna, postavi file ovdje za download.

Možda bude još forumaša koji će slično trebati.

pozz

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice