Vise hdd na jednom pc

poruka: 19
|
čitano: 5.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vise hdd na jednom pc

Pozz jel mogu ce to npr imam jedan od 320 gb i sad bi s ovim prebacivo igre jel moze??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Vise hdd na jednom pc

Naravno, možeš spojiti na starijim matičnama najmanje 2 HDD-a ;)

15 godina
Vise hdd na jednom pc

Mozes.

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vise hdd na jednom pc

e super mozel objasnjenje :P ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isto ko što si spojio prvi HDD, samo što drugi HDD spojiš u drugi SATA utor... (imaš ih 2 pretpostavljam)

14 godina
neaktivan
CEVAm kaže...

e super mozel objasnjenje :P ;D

Omjesto pržilice samo spoji Hard disk naravno i napajanje.

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 20:38 (nick54312).
15 godina
neaktivan
Vise hdd na jednom pc

ma nov pc :D onaj drug stacu onda kad ocu przit :D {#} posto ja bi to cesto vadio prebacivo igrice i tako koce cekat da se preko stika :D il onaj skup previse vako kupit za 10-20 nov od 20 gb il vise i miran :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CEVAm kaže...

ma nov pc :D onaj drug stacu onda kad ocu przit :D {#} posto ja bi to cesto vadio prebacivo igrice i tako koce cekat da se preko stika :D il onaj skup previse vako kupit za 10-20 nov od 20 gb il vise i miran :D

Koju matičnu misliš kupit?

Kruger
15 godina
neaktivan
Vise hdd na jednom pc

nemislim kupit iman je :D :HP Pro 3120MT(Socket 775LGA)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CEVAm kaže...

CEVAm kaže...

nemislim kupit iman je :D :HP Pro 3120MT(Socket 775LGA)

Objsni mi boldano.

Jel ti to misliš frendovima posuđivat i na njemu igrice? Ako da onda trebaš kupit vanjski hard koji se spaja na USB tako da nemas problema :)

Kruger
15 godina
neaktivan
Vise hdd na jednom pc

Nisam neki u tom kosto se vidi :D onaj vidi ovaj mi skup preko 100 km a pc sto sam kupio sad sto imam je kosto puno pa ocu da nes smislim, da ocu s fredovima hahah ma nije meni tesko bolje to i ustedit para recesia :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vise hdd na jednom pc

Aj sad molim te prevedi na hrvatski.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
CEVAm kaže...

Nisam neki u tom kosto se vidi :D onaj vidi ovaj mi skup preko 100 km a pc sto sam kupio sad sto imam je kosto puno pa ocu da nes smislim, da ocu s fredovima hahah ma nije meni tesko bolje to i ustedit para recesia :D

Može li netko ovo gore složiti tako da dobije nekakav smisao? Što je skupo, na koje računalo bi se trebao taj dodatni disk spajati, na čemu se novci štede, što se s frendovima radi?

Ovo je FORUM a ne chat, pišite ljudi pune rečenice i dajte im neki smisao, ovo će se čitati i za par godina, za stvarno...

14 godina
neaktivan
CEVAm kaže...

Nisam ja baš dobar u tome što se i vidi. Ovaj vanjski hard disk mi je skup preko 100km me dođe, a PC koji sam nedavno kupio me koštao puno pa bih htio nešto smislit. Da znači ja ću prjateljima dat hard na kojem će biti igrice. Lakše mi je smojit hard na matičnu nego bzv trošit više novaca na vanjski hard koji se spaja na USB.

Pokušao sam sad da li je dobro bude nam autor rekao :)

Kruger
17 godina
nick54312 kaže...

Pokušao sam sad da li je dobro bude nam autor rekao :)

To je išlo preko Google Translate?

Da probam onda odgovoriti, SATA disk je solidno rješenje za prebacivanje premda je moj prijedlog da se disk stavi u vanjsko kučište.

Ne znam baš da su svi voljni svaki put otvarati svoje računalo da bi spojili disk a USB konektore svi imaju lako dostupne, a da i ne spominjem da za spajanje diska na matičnu ploču treba računalo gasiti.

14 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

To je išlo preko Google Translate?

Da ali je bilo problem saznati na kojem je jeziku pisano.

Kruger
14 godina
Vise hdd na jednom pc

Ima jedna dobra fora koju sam osobno iskoristio. To vam je adapter na kojeg se mogu spojiti 2,5" ili 3,5" SATA ili PATA diskovi a koji na drugom kraju ima USB. Disk se na ovu foru prijavi kao vanjski disk, ne trebaš nikakvu ladicu ili nešto drugo. Cijena ovog adaptera je cca 100kn. Do sada me nije iznevjerio. Točan naziv neznam ali Google is your friend.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

0 0 hvala 0
17 godina
mario.L_hr kaže...

Ima jedna dobra fora koju sam osobno iskoristio. To vam je adapter na kojeg se mogu spojiti 2,5" ili 3,5" SATA ili PATA diskovi a koji na drugom kraju ima USB. Disk se na ovu foru prijavi kao vanjski disk, ne trebaš nikakvu ladicu ili nešto drugo. Cijena ovog adaptera je cca 100kn. Do sada me nije iznevjerio. Točan naziv neznam ali Google is your friend.

Što je sa napajanjem za 3.5" diskove? Njima USB nije dovoljan?

14 godina
Kristyans kaže...
mario.L_hr kaže...

Što je sa napajanjem za 3.5" diskove? Njima USB nije dovoljan?

Zaboravih napisati da uz adapter ide i vanjsko napajanje. U kompletu dolaze svi mogući priključci.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice