Naime ne mogu instalirati Win XP Sp3 jer mi je nakon botanja monitor crn i instalacija se ne pokreće. Vjerujem da su mi potrebni sata driveri za matičnu. Molio bih jdje ih pronači i kako ih instalirati te pokrenuti instalaciju XP-a. Nemogu ni formatirati jer se ništa nakon botanja ne pokreće / Inače Vista se instalira normalno na isti disk/.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naime ne mogu instalirati Win XP Sp3 jer mi je nakon botanja monitor crn i instalacija se ne pokreće. Vjerujem da su mi potrebni sata driveri za matičnu. Molio bih jdje ih pronači i kako ih instalirati te pokrenuti instalaciju XP-a. Nemogu ni formatirati jer se ništa nakon botanja ne pokreće / Inače Vista se instalira normalno na isti disk/.
- vista nativno podržava te drivere, xp ne
- prvo moraš znati model svoje ploče pa nakon tog otići na asus stranicu i pronaći tu ploču (ako je ploča starija onda potražiti negdje druge)
- orginal cd koji si dobio s matičnom vjerojatno ima te drivere, samo ih moraš naći
- kada pronađeš drivere moraš ih postaviti prilikom instalacije win xp (za to je potreba diskete, ne znam da li bi moglo raditi preko usb - (ne vjerujem)), ili napraviti novi instalacijski cd windowsa xp s integriranim driverima (postupak imašovdje)
- moj savjet je da se okreneš windowsima 7 ako ti konfiguracija dozvoljava