pozdrav ovako kupio sam(6-7mjesec prošle godine) western digital 500gb 7200rpm 16mbcache sata 6,0gb/s disk za malo stariju masinu na kojoj nije htio radit pojavljivao se plavi ekran nosio sam ga u links pa su ga tamo vise puta testali i kazu da je sve u redu, nosio sam ga i nekom liku privatno gdje je on rekao da nesto nije u redu s diskom da nezna sta. onda sam taj disk stavio u drugi komp i tamo radio kolko tolko normalno sve do prije tjedan dana.ovo kolko tolko je tu i tamo kad sam iso restart se pojavila neka poruka kao da se windowsi nemogu startat i da ima problema sa komuniciranjem s diskom,a onda da je problem sto sam iskopcao nepravilno neku eksternu memoriju iako tad nisam nikakav usb ili eksterni spajao tad sam samo restarto par puta i sve radilo. Naci upalim komp udem u igru koja nije zahtjevna i dok sam je tek stavio ucutavao ju 5sec, a sad mi ucitavao doslovno 15min, isto tako igru koju sam stavio prvu na njega glatko isla na max postavkama(fc3) sad cim se pomaknem ucitava po 5min(naci nije klasicno brejkanje nego jednostavno ucitava, ima znakic da loada) i sad sam pogledao njegov SMART pise da je ok skinuo sam sea tools for windows, hd sentinel, hd tune i prosao je sve testove i sve pise da je dobro ali mu je trebalo puno duze nego za moj drugi i dosta stariji disk od 750gb gledao sam da ga defragmentiram ali nije uopce fragmentiran
btw jos je pod garancijom a nemogu nikako dokazat da ne radi
jel neko zna sta bi moglo bit ?