Neće očitati DL DVD

poruka: 5
|
čitano: 1.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Neće očitati DL DVD
pitanje

Prijatelj mi je snimio Mass Effect na Dual Layer DVD Traxdatin (onaj ljubičasti). Ja stavim u pržu (Pioneer 112DBK) i on kaže blank CD. Odem ja u neru pokušati snimati na taj DVD i on kaže da postoje fileovi (svi koji trebaju biti) ali su izblijedili i pored ikonice je crveni iksić?

Što to točno znači i kako da očitam taj DVD?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.00 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neće očitati DL DVD

Čini mi se da to označava fajlove koji su markirani kao obrisani kada se zatvarao session. Ili ti je frend iskoristio neku čudnu taktiku za snimanje DVDa, ili mu je Nero podivljao. Fajlove možeš izvući ISOBusterom.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neće očitati DL DVD
autorov komentar

Probao sam snimiti neku sliku na taj dvd, nije uspio burn ali ga je finalizirao i sad radi.

Ali m iopet na negdje 25% instalacije kaže da nešt ne može kopirati, a na ignore i kaže da je instalacija neuspjela.

Savjeti?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Neće očitati DL DVD

A jesi stavio zadnji firmware(1.24) za svoju pržilicu?

Ako nisi evo ti link:

http://www.pioneer.eu/eur/download.jsp?dir=/files/support/dvrup&filename=DVR112D_FW124EU.zip

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Neće očitati DL DVD
autorov komentar
Father_Dougal kaže...

Čini mi se da to označava fajlove koji su markirani kao obrisani kada se zatvarao session. Ili ti je frend iskoristio neku čudnu taktiku za snimanje DVDa, ili mu je Nero podivljao. Fajlove možeš izvući ISOBusterom.

Ja registrirao i kaže mi kad oću izvuči da nisam registriran. Znaš još koji bolji program?
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

A jesi stavio zadnji firmware(1.24) za svoju pržilicu?

Ako nisi evo ti link:

http://www.pioneer.eu/eur/download.jsp?dir=/files/support/dvrup&filename=DVR112D_FW124EU.zip

Imam već zadnji firmware.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice