Najbrži disk na svijetu: ioDrive

poruka: 7
|
čitano: 2.737
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najbrži disk na svijetu

http://www.bswireless.hr/20081211620/Sci/Tech/najbri-qdiskq-na-svijetu.html

Po pisanju i čitanju je brz kao 8 najbržih Seagate 15000okr/min u RAID
0 polju - a random access vrijeme je neuporedivo manje. Cijena prava
sitnica...

0 0 hvala 0
17 godina

Ma nisu ti hardovi brzi kao moji...Cool zezam se, ali da imam kojih 100 000 eura viška odmah bih si kupio...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Joj brzo brzo da mi se toga docepat, ovo je Warp 10 brzina prema ostalim diskovima a cijena je da padnes sa stolca no da jeftinija verzija bude 50% sporija opet je to odlicno no za vecinu ce i to bit apsolutno nedostupno, 320gb 14000 dolara bit ce i onih koji ce razmisljat i ovako ili novi auto srednje klase ili ovo cak je i s ovim cudom se bolje pohvalit nego s autom!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najbrži disk na svijetu: ioDrive

da al se s toga nemožete bootat, najjeftiniji model je oko 90k kuna(80 GB), cijene ostalima i više nego proporcionalno rastu u skladu s kapacitetom, 320 gb model ti ima mlc memu -> sporiji, ... ali ako uparite 2 160 GB u raid(softwerski, ne hardverski) 0 dobit ćete performanse čitanja 1500 MB/s, a pisanja 1100 MB/s, IOPS-a za 50% više sa svakim pridodanim. takve performanse + bootabilnost, + nižu cijenu možete dobiti ako uparite 8 MemoRight GT 32 GB u raid 0(al vam za početak treba kontroler koji može potegnuti tolko, i slot u koji ćete ga gurnuti(pci-x), jer pci ima propusnost samo 533 MB/s), al okvirno je moguće.

radije pričekajte da izađe consumer izdanje - ovo je za servere.

Da se Facebook server sruši, 90% mladih bi palo u depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sign. Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
16 godina
neaktivan
RE: Najbrži disk na svijetu: ioDrive

Da, i onda crkne. Najbolje ga na fleksaricu stavit da se vrti. Neće moć, barem ne s mojim parama!

Jer znanje treba da bude besplatno.
16 godina
neaktivan

reći ću ja tati da digne hipoteku na kuću...pa nek mi kupi taj disk!Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj disk me podsjeća na legendarnu izjavu Sir Olivera: "Cijena? Prava sitnica."

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice