Evo upravo sam htio kopirati Iron Mana 3 na Pinnacle memory stick od 16 GB (koji je sasvim normalno funkcionirao sve do sada) kad mi se ono otvori prozor u kojem pise: The disk in the destination drive is full. Inset a new disk to continue. No pod Properities mi pise da je na disku slobodno još 12.7 GB, a datoteka koju pokušavam kopirat ima samo 7GB. Može li mi netko pomoći ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo upravo sam htio kopirati Iron Mana 3 na Pinnacle memory stick od 16 GB (koji je sasvim normalno funkcionirao sve do sada) kad mi se ono otvori prozor u kojem pise: The disk in the destination drive is full. Inset a new disk to continue. No pod Properities mi pise da je na disku slobodno još 12.7 GB, a datoteka koju pokušavam kopirat ima samo 7GB. Može li mi netko pomoći ???
Ne mozes kopirati na stick fileove vece od 4.2 GB jer se radi o FAT 32.
Jedino ako stick formatiras u NTFS,mada nisam siguran jel to uopce radi na flash memoriji!?
A kako onda da stavim datoteku od 7GB na taj stick? I jel to uopće moguće??? (ali bez formatiranja jer stick nije moj)
Vjerojatno je formatiran u Fat32, koji ne podržava datoteke preko 4GB.
Probaj NTFS ili exFAT
probaj formatirati disk s ovim postavkama
meni s ovim postavkama kopira podatke vece od 15gb na usb stick od 32gb
A kako onda da stavim datoteku od 7GB na taj stick? I jel to uopće moguće??? (ali bez formatiranja jer stick nije moj)
Pa imas hrpe file splittera koji su free!
Kolege mogu preporuciti,jer sam ja ne mogu sjetiti onoga kojega sam ja koristio.
Ne nudi mi opciju NTFS formata, samo exFAT i FAT32 na koji mi je trenutno formatiran. Probat ću sad sa exFAT . Nadam se da će uspjet.
Ne mozes kopirati na stick fileove vece od 4.2 GB jer se radi o FAT 32.
Jedino ako stick formatiras u NTFS,mada nisam siguran jel to uopce radi na flash memoriji!?
Bilo koji datotečni sustav možeš konstruirati na flash memoriji, pitanje je samo gdje je sve taj datotečni sustav podržan. Jer nije baš svejedno ako npr EXT4 formatiran stick spojiš na Windows računalo...
Ne nudi mi opciju NTFS formata, samo exFAT i FAT32 na koji mi je trenutno formatiran. Probat ću sad sa exFAT . Nadam se da će uspjet.
koji operacijski sustav koristis?
Izgleda da mi računalo ne podržava taj format jer mi piše: Windows was unable to complete the format.
Šta sad??
myfiles4you - Nažalost na ovom kompu koristim staaaare Windows XP.
Izgleda da mi računalo ne podržava taj format jer mi piše: Windows was unable to complete the format.
Šta sad??
ja imam win 7 i mogu formatirati bilo koji stick, no ako imas maliciozni softver na njemu nece ti dozvoliti formatiranje.
Šta sad??
myfiles4you - Nažalost na ovom kompu koristim staaaare Windows XP.
ako imas komp s win7 nebi trebalo biti problema s formatiranjem.
Bilo koji datotečni sustav možeš konstruirati na flash memoriji, pitanje je samo gdje je sve taj datotečni sustav podržan. Jer nije baš svejedno ako npr EXT4 formatiran stick spojiš na Windows računalo...
Dobro,ok nisam nikada probao,pa nisam covjeku htio preporuciti.
Jednom je jedan Njub od moga rođaka instalirao win na USB stick,koji mu je bio ustekan,te mu je isti pregorio.E sada,vjerovatno je stick vec bio sheban,ali eto,desilo mu se!
EXT4,NTFS...covjek je naveo da ne zeli formatirati stick,tako da mu u tome slucaju ne preostaje nista drugo nego splittati file!
Ok, znači izgleda da ništa od formatiranja...
Preporuka za neki free program za splittanje??
program za splittanje winrar,winzip,7-zip i sl.
ako je stick u potpunosti ispravan, kad ga spojite na win 7 formatirati ce ga u bilo koji datotecni sustav koji odaberete od ponuđenih.
probaj otići u properties od sticka i pod tabom policies odaberi "Optimize for Performance" i onda probaj formatirat s ntfs-om
ako i dalje nejde, što sam i sam imao slučaj s jednim tvrdoglavim stickom, imaš HP-ov programčić, vrlo koristan koji će to obaviti čas posla
dakle proguglaj: HP USB Disk Storage Format Tool
i da ne zaboravim, mora biti upravo taj program, jer kod takvih stickova jedino on pomaže, a besplatan je