Mach Xtreme MX-DS 60GB ili Ocz Agility 3 60 Gb?

poruka: 17
|
čitano: 2.841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Sve piše u naslovu. I naravno, zašto? 200 tinjak kuna razlike nije nikakav problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mach Xtreme MX-DS 60GB ili Ocz Agility 3 60 Gb
Robiant kaže...

Sve piše u naslovu. I naravno, zašto? 200 tinjak kuna razlike nije nikakav problem

Agility 3 je mnogo brži SSD, čita brzinom do 525Mb/s, a piše do 475Mb/s. Mach čita brzinom do 285Mb/s, a piše do 275Mb/s.

Carum est, quod rarum est.
15 godina

Pripazi da imas Sata III ako ce agility inace nista od bolje brzine!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
CroVandal kaže...

Pripazi da imas Sata III ako ce agility inace nista od bolje brzine!

Mislim da podržava, ako se ne varam http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=770%20extreme3

17 godina

s time da OCZ-ova treća generacija SSD-ova ima određene poteškoće sa firmware-om..

u bootanju i pokretanju programa između ova dva nećeš osjetiti nikakvu razliku, kod kopiranja fajlova hoćeš..

odluči :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

Yep,podrzava !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Robiant kaže...

Mislim da podržava, ako se ne varam  http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=770%20extreme3

Nemaš greške.

Carum est, quod rarum est.
17 godina
nixass kaže...

s time da OCZ-ova treća generacija SSD-ova ima određene poteškoće sa firmware-om..

u bootanju i pokretanju programa između ova dva nećeš osjetiti nikakvu razliku, kod kopiranja fajlova hoćeš..

odluči :)

Hmm...poteškoće? Sad si me opet vratio na početak :-)

17 godina

http://buzztechno.com/ocz-confirms-vertex-3-and-agility-3-firmware-issues.html

http://www.guru3d.com/news/ocz-releases-firmware-fix-for-vertex-3-and-agility-3-ssds

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?92014-Another-Agility-3-firmware-update-issue

čitao sam još na nekim mjestima o tome, mislim da je bilo i na overclockers.net forumu priče o tome..

zapelo mi za oko pošto se i ja uskoro namjeravam dokopat jednoga..

serija 2 je svakako sigurnija kupnja, ako ne radiš masovna kopiranja, jer u svakodnevnom normalnom radu nećeš primjetiti neku bitniju razliku u odnosu na seriju 3. svakako prosurfaj netom, pogledaj forume i iskustva pa odluči.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 21:35 (nixass).
17 godina
Robiant kaže...

Odi na jeftiniji, taj OCZ ima novi SF kontroler koji ima problema, a FW koji su izdali i nije se pokazal kao najbolji.Uzmi koji je jeftiniji.Imal sam V3 i sad ima Samsung 470, iskreno, razlike nisam videl..

Sa OCZ-om i novom serijom SF kontrolera bolje pričekat da se sve sredi i da izdaju fw kak spada, a do tad il pričekaj il kupi ak ti je baš do sata3..

17 godina

Kupio sam ovaj jeftiniji ipak. Jedno pitanje, zašto ga win 7 vide kao i primjerice usb stick? Slika u attachu

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 17:19 (Robiant).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zato kaj(hot plug) koristis genericke drivere od winsa.Skini intelove drivere IRST, 6.0.22 AHCI, cini mi se da su to zadnji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Zato kaj(hot plug) koristis genericke drivere od winsa.Skini intelove drivere IRST, 6.0.22 AHCI, cini mi se da su to zadnji.

Kad utipkam u google ovo ne dobijem apsolutno ništa tako da ako ima direktan link ili nešto

17 godina

Uključio sam u BIOS-u AHCI. U BIOS-u imam posebnu opciju za Sata i posebnu za Sata 3. Ja sam uključio samo za sata 3 pošto mi je i SSD spojen na Sata 3. Trebam li uključiti i za Sata također?

Ovi mi se rezultati i ne čine baš nešto uspoređujući sa rezultatima istog diska sa Bugovog testa prije par mjeseci. Mislim da je njima ovo sekvencijalno čitanje negdje oko 200. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 0:26 (Robiant).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
17 godina

Ovo su driveri za Intel controler a Mach ima Sandforce, a i svakako neće da pokrene instalaciju jer kaže da je drugi hardver

17 godina

Ak imaš intel konfu onda skineš te drivere, u slučaju amd, ne skidaš.nebitno jel sf il drugi kontroler..

Ja imam te drivere, Samsung 470(samsung kontroler) pa radi sve..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice