Kupovina DL DVD pržilice za laptop

poruka: 11
|
čitano: 8.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

citam vas povremeno kao neregistriran korisnik ali evo sad je progorilo pa reko da se registriram i pitam experte sto i kako...

Imam Acer Aspire 5920G na kojemu je misticno riknula DVD przilica i sad sam u problemima preko glave, jer ne samo da ne przi - nego nece ni dvd-e da cita... Ono sto radi je citanje CD-a a to mi ne znaci nesto jer sve bitno je na DVD-ima :(

Nisam bas upucen u novotarije, ali uputite me gdje mogu nabavit DVD DL przilicu za laptop (ako postoji kakva sa ovim Lightscribeom da se skinem sa markera napokon to bi bilo genijalno :))

Gledao sam na hgspot stranicama - nisam nasao nista i bacio oko na nabava.net i tamo nasao samo jednu firmu koja ima dvd dl przilice za laptope...

Komp nije pod garancijom, tako da cu biti sam svoj majstor :)

Pomagajte ljudi ako boga znate, ovo je prestrasno - komp mi je sad prakticki neupotrebljiv :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupovina DL DVD pržilice za laptop
iblueeyes kaže...
...ali uputite me gdje mogu nabavit DVD DL przilicu za laptop

Na eBay-u, recimo ovo.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

hvala na brzom reply-u, ali upravo ta sa linka je i crknula... 

ne idem dvaput istim stopama... no way jose...

ako netko zna neku provjerenu przilicu koju ima ili ako prati te novotarije vise nego zahvalan :)

17 godina
neaktivan

Nije to jedina, imaš i ovu Dual Layer, a ima čak i HD DVD.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 22:03 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa cemu ici tako daleko kad ima tih przilica i kod nas, a jos dobijes i pravu garanciju

Evo ti jedna nelosa, NEC AD-7593A ili mozda NEC AD-7633

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 22:14 (drnde).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
hvala na trudu, znam i sam provjerit cijeli store sto seller nudi...

ono sto mi treba je info o provjerenoj DL dvd przilici koju eventualno netko koristi na svom prijenosnom ljubimcu i koja je po mogucnosti otkljucana na sve regije :D
17 godina
neaktivan

Ove sa eBay-a su od Toshibe, koje su valjda kvalitetnije.

Kod nas se nudi i od Samsunga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iblueeyes kaže...
hvala na trudu, znam i sam provjerit cijeli store sto seller nudi...

ono sto mi treba je info o provjerenoj DL dvd przilici koju eventualno netko koristi na svom prijenosnom ljubimcu i koja je po mogucnosti otkljucana na sve regije :D

A evo ti imas na newegg-u dosta user review-a za Sony AD-7590A (link) koji bi trebao biti skoro isti kao oni NEC uredaji

koje sam ti predlozio, samo su ti predlozeni izgleda malo noviji... Inace NEC i Sony su se udruzili sto se tice optickih uredaja

i tako stvorili Optiarc, znaci de facto NEC i Sony uredaji iste oznake su u potpunosti identicni, inace su solidni uredaji, i puno

firmi kao sto je i hvaljeni Pioneer koriste njihovu elektroniko u svojim optickim uredajima.

Sto se tice otkljucavanja regija, to moras na uredaj na-flesati modificirani firmware jer ne vjerujuem da u danasnje vrijeme

vise uopce izbacuju ne-zakljucane uredaje na trziste ako te zanima modificiranje tu ce ti puno pomoci CDFreaks forum jer se oni

bave takvim stvarima. Mozda bi i tamo trebao postati upit za przilicu, samo im navedi koje uredaje imas za izbor pa nek ti pomognu

izabrati najbolji... oni su ti pravi geek-ovi u tom podrucju :D

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 22:34 (drnde).
16 godina
neaktivan
tenks alot for the help, odo na CDFreaks forum se regat i drmnut im pitanje sa ovim NEC-ovima i ovom Sonl zadnjom preporucenom...

Ova sony mi se cini dobra a cheap...

Thanks a bunch everyone!!!
13 godina
neaktivan
problem sa ocitavanjam praznih dvd-a i przenjem

ovako imam problem i mislim da mozda neko ima jos kakav savjet ali najvjerojatno mi ne gine kupnja nove przilice... ne znam jel bitno da ima lightscribe i moze li mi neko pojasniti sto je to... imam laptop HP Pavilion HDX9130EL i ne znam jel mora biti bas za njega ili je jednostavno svejedno koja przilica, samo je bitno da radi i ocitava sve moguce pa i skart dvd-ove i sto duza garancija, pa vas molim preporuku gdje i koji da kupim ako nema pomoci... kada stavim imation ili traxdata dvd-ove na kojima imam filmove i ostale podatke kao i cd, sve je ok. samo kad stavim prazan dvd nista se ne događa! i ne moze przit nista... molim vas za pomoc i savjet. pozz. tanja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: problem sa ocitavanjam praznih dvd-a i przenje

e da, przilica je matshita dvd-ram uj-861h ata device. imala sam prvo instaliranu vistu home premium (tvornicki i neka od hp-a odvojena particija koju nisi mogo nit obrisat nit uc u nju ... i to mi se nije sviđalo pa sam instalirala vistu ultimate (profesional ili koja je bila vec) i nakon toga windows 7) ne sjecam se do kad je sve radilo jer nisam dugo koristila przilicu ali ocitavalo je barem prazne dvd-ove a sad nece ni to. i da zanima me da li smeta ako stavim xp professional i da li uopce mogu staviti windows 8 ili je to previse za moj laptop star 5 god.?! imam samo 2 gigabajta rama i to bi trebala na 4 gb povecati. zanima me ako je limit do 4 ugradnja rama da li se to ikako moze povecati ili ne?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice