HDD poskupljenje

poruka: 451
|
čitano: 120.417
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HDD poskupljenje
overhaul kaže...
athlon64 kaže...

u chipoteci su još ok cijene ! neznam koliko će potrajat.

POgledaj im malo gdje su iksevi a gdje zelene kvačice.

Ono što doista imaju je WD 320GB za 550 kn.

Ostalo pusti propuh sa nepostojećom robom.

Oni su valjda dućan sa najgorim popisom IT robe u hr.

Glavno da je popisano sve od igle do lokomotive a raspoloživo 0,1%.

auh, a reka mi profa iz informatike da danas letu uzet kojega blacka jer mu fali, bas cu vidit jel ga odyebalo.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
dajstadas kaže...
I ja sam stara škola ali 20% ide dolje jedino ako je korišteno...

I BTW nemoj misliti da nisam prodao disk po nabavnoj cijeni - da sam htio mogao sam biti šu**k i ići zaraditi no to mi nije bila namjera i kosi se s mojim principima...

znam da si mogao ... jer kako sam i rekao - ljudi vise danas tako ne rade i sad je potpuno druga prica ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 20:45 (F1-IVO).
14 godina
neaktivan
HDD poskupljenje

Potvrdujem glasine o skorom poskupljenju ram memorije, isto sam cuo od covjeka u linksu.

I to se ocekuje veci skok cijena nego sto su HDD cijene skocile, 2gb ddr3 od 800kn nadalje.

TD za glupost

3 0 hvala 4
14 godina
rustweaver kaže...
guB kaže...

Ja sam kupio 2TB WESTERN DIGITAL Caviar Green u 6.mjesecu za 649kn.

Sada je 1299kn !!!  {#}

Update: sada je 1799kn

Bolesno...

Lazes momce,sada je 1999 kuna.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

u chipoteci su još ok cijene ! neznam koliko će potrajat.

Chipoteci?Trk do Splita :D

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
16 godina
Laxarus kaže...

Potvrdujem glasine o skorom poskupljenju ram memorije, isto sam cuo od covjeka u linksu.

I to se ocekuje veci skok cijena nego sto su HDD cijene skocile, 2gb ddr3 od 800kn nadalje.

Znači ipak je istina... i ja sam danas dobio info od voditelja IT dučana da će RAM poskupit, ali ponavljam, nismo razgovarali o cijenama, tako da ne znam da li će biti takvi enormni skokovi.

Ako (kad) RAM ode cijenom gore, mogla bi uslijedit lančana reakcija!

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me. If I want your opinion... I'll ask you to fill out the necessary forms.
16 godina
neaktivan
HDD poskupljenje

Onda trk u Links po 8 giga za opskrbu sljedeće 2-3 godine  {#} ne sviđa mi se ovo baš.

Ja pomognem, ti stisneš hvala.

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HDD poskupljenje

Zašto bi RAM poskupio? Nema razloga-nisu poplavljene tvornice čipova.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Lazes momce,sada je 1999 kuna.{#}

Kasnis momce {#}

Ofc.
15 godina
Rupy kaže...
Laxarus kaže...

Znači ipak je istina... i ja sam danas dobio info od voditelja IT dučana da će RAM poskupit, ali ponavljam, nismo razgovarali o cijenama, tako da ne znam da li će biti takvi enormni skokovi.

Ako (kad) RAM ode cijenom gore, mogla bi uslijedit lančana reakcija!

auu,onda moram trk do linksa po jos 4gb dok nije kasno.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Pranja kaže...

Ovo je Hrvatska, izmislit će naši i poplavu za poskupljenje.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
14 godina
protjeran
Vapor kaže...
Pranja kaže...

Ovo je Hrvatska, izmislit će naši i poplavu za poskupljenje.

pa to je samo kaako bi većom cijenom pomogli onima koji su pogođeni u Maleziji...humanitarna pomoć dolazi i iz siromašnijih zemalja od Malezije (čitaj Hrvatske)

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
13 godina
odjavljen
smirnoff kaže...

pa to je samo kaako bi većom cijenom pomogli onima koji su pogođeni u Maleziji...humanitarna pomoć dolazi i iz siromašnijih zemalja od Malezije (čitaj Hrvatske)

Zar nije poplava u Tajlandu?

SK crew
15 godina
HDD poskupljenje

Ma ta Malezija, to ti je za RAMove. Vidiš, ovo je neki njihov taktičar. Izmislio poplavu u Maleziji.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HDD poskupljenje

Ček šta ram će se dignut u nebesa ko je tu lud??? Vi mene zahebavate {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HDD poskupljenje

Nema apsolutno nikakve podloge za dizanje cijena RAM-a. Takvo što se neće dogoditi.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDD poskupljenje

Ajme, ne i RAM, ako govorite istinu skupit cu sve moguce sitnise po kuci i kupit barem 4 gige :/

Ofc.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pranja kaže...

Nema apsolutno nikakve podloge za dizanje cijena RAM-a. Takvo što se neće dogoditi.

Pa to istina, zato me iznenađuju ove izjave o poskupljenju rama. U svakom slučaju meni neće trebat jer mi ionako nova platforma dolazi ovaj tjedan ali ipak sam se zabrinuo jer s ovim cijenama se nije za zahebavat.

14 godina
neaktivan
HDD poskupljenje

Kada bih izrazio svoje mišljenje o svemu ovome, dobio bih kartone i kakve sve ne opomene......

(Sad si jos razmisljam dal da uzmem jos 4 gige Ram posto su relativno niske cijene)

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 22:28 (Mr.greenx).

0 0 hvala 0
16 godina
HDD poskupljenje

globalno se povisuju cijene SSD-ova zbog povećane potražnje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nkdz kaže...

LOL. Cijene rastu zbog trpanja novim tehnologijama i konstantnm izbacivanju novih ssd-a.

SK crew
17 godina
protjeran
nkdz kaže...

Ma nek mi ga pocuclaju, kao da nisu već dovoljno visoke.{#}

14 godina
neaktivan
HDD poskupljenje

Ni ja nevidim neki razlog zasto bi ram poskupio, ali eto prenosim sto sam cuo od covjeka koji me nikada nije lagao.

A vidim nisam jedini koji dobiva takve informacije od dobavljaca i trgovaca, jer ajd da je jedan to rekao, ali vidim ima dosta razlicitih koji to tvrde.

kazu u linksu da bi ovaj ram koji dode 99kn trebao na kraju kostat negdije 799

I ja se lijepo nadam da sam u krivu, i bilo bi mi iskreno drago da jesam, ali sa sve vise i vise strana dolaze informacije o poskupljenju rama..

TD za glupost

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDD poskupljenje

evo kome treba externi od 1TB ja sam ga danas uzeo, cijena je nepromjenjena, samo tko zna koliko će i to trajat

http://www.makromikro.hr/detalji_proizvoda.bec20769d8aa4fc6a8eb4e61d04bd4b9.hard-disk-externi-3-5-usb3-0-1tb-verbatim-black.aspx

Moj PC  
3 0 hvala 4
14 godina
HDD poskupljenje

isse sve sam mogo vjerovat 100 eventualo 200 kuna da će poskupit ali ovo.. disk koji sam platio 450 kn sad je 1450kn nebudu oni to prodali nikome !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Laxarus kaže...

Ni ja nevidim neki razlog zasto bi ram poskupio, ali eto prenosim sto sam cuo od covjeka koji me nikada nije lagao.

A vidim nisam jedini koji dobiva takve informacije od dobavljaca i trgovaca, jer ajd da je jedan to rekao, ali vidim ima dosta razlicitih koji to tvrde.

I ja se lijepo nadam da sam u krivu, i bilo bi mi iskreno drago da jesam, ali sa sve vise i vise strana dolaze informacije o poskupljenju rama..

Ako do ovoga dođe, to će poremetiti cijene i isporuke svih komponenata.

Kolika je ljudska pohlepa, to je nevjerojatno, ne bi me čudilo da i cijene ostalih komponenata također porastu, reda radi.

13 godina
odjavljen
HDD poskupljenje

Cijene će se vratit na one iz 93'. Još ćemo dizati kredit na kompove.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

!!

Pa to je osmerostruko povecanje! Volio bih vidjeti kakvo ce opravdanje imati za to. Ako cijene rastu kako pada proizvodnja iz toga bi proizaslo da je velika vecina proizvodnih pogona RAM cipova prestala s radom.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
15 godina
HDD poskupljenje

Čini mi se da to da će RAM poskupit da je obična patka, samo hoće navuć ljude da kupe sad dok je još ''jeftin'' jer nitko normalan neće sad ići kupovat diskove a moraju negdi zaradit

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I meni je to prvo palo na pamet. Navlacenje ljudi na osnovi krize sa diskovima. Ne vidim nigdje vjesti da su tvornice poluvodica pogodene nekim teskim problemima tako da mi je ovo stvarno cudno...

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice