Hard ne radi

poruka: 11
|
čitano: 1.804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hard ne radi
pitanje

Imam hard koji spojim na jedan komp i sve normalno radi a kad ga spojim na drugi komp onda neće otvoriti windowse.Može mi netko reći koji bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hard ne radi

nece otvorit iz explorera ili nece bootat... u svakom slucaju nije problem u hardu nego u tome sta ne mozes otvarat "windowse" na drugom kompu.

17 godina
neaktivan
autorov komentar

neće mi bootat windowse

17 godina
neaktivan

pojavi se slika i onda se srusi?

17 godina
neaktivan
autorov komentar

opće se neće pojavit slika odma se sruši

17 godina
odjavljen
Hard ne radi

Jel ti uopce pocne bootat pa se srusi, il ti neda ni da bootas... Ako nece da boota, mozda ti je neispravan sata ili ide conector na maticnoj, jesil stavljo i na druge?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

neće mi ni bootati.a probal sam spojiti i na ostale konektore i isto ne radi

17 godina
Hard ne radi

Koja je konfiguracija jednoga, a koja drugog računala?

Living well is the best revenge.

0 0 hvala 0
17 godina
Hard ne radi

Mozda da jednog stavis kao master a drugog kao slave?

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hard ne radi

Koji ti hard nece bootat windowse ovaj kojeg si staio u komp ili onaj koji je vec bio u njemu?

Ako je onaj koji je vec bio samo moraš odabrati u biosu s kojeg oces da ti boota i to je to ako to ne upali probaj namještati slave master.......

Ako je to onaj kojeg si umetnio možeš se pozdravit sa bootanjem iz njega jer je vjerojatno prevelika razlika u konfiguraciji racunala, jedinoako uspiješ boota t i u safe modu....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
Hard ne radi

Kao što Klimama kaže...

Da li ti kompovi imaju chipsete istog proizvođača? Ako ne, onda imaš problem. Katkad može uspjeti stavljat sa Intela na Viu ali u pravilu sa Nvidie na Viu će ti se sustav raspast, a sve to zbog krivih drivera. Nego, prije no što ti digne Windowse stisni F8 i odaberi Disable Automatic Restart ( ili tak nešto ). Pojavit će ti se lijepi BSOD pa ćeš po kodu skužit šta ti ne valja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice