Imam hard koji spojim na jedan komp i sve normalno radi a kad ga spojim na drugi komp onda neće otvoriti windowse.Može mi netko reći koji bi mogao biti problem?
Hard ne radi
- poruka: 11
- |
- čitano: 1.804
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nece otvorit iz explorera ili nece bootat... u svakom slucaju nije problem u hardu nego u tome sta ne mozes otvarat "windowse" na drugom kompu.
neće mi bootat windowse
pojavi se slika i onda se srusi?
opće se neće pojavit slika odma se sruši
Jel ti uopce pocne bootat pa se srusi, il ti neda ni da bootas... Ako nece da boota, mozda ti je neispravan sata ili ide conector na maticnoj, jesil stavljo i na druge?
neće mi ni bootati.a probal sam spojiti i na ostale konektore i isto ne radi
Koja je konfiguracija jednoga, a koja drugog računala?
Mozda da jednog stavis kao master a drugog kao slave?
Koji ti hard nece bootat windowse ovaj kojeg si staio u komp ili onaj koji je vec bio u njemu?
Ako je onaj koji je vec bio samo moraš odabrati u biosu s kojeg oces da ti boota i to je to ako to ne upali probaj namještati slave master.......
Ako je to onaj kojeg si umetnio možeš se pozdravit sa bootanjem iz njega jer je vjerojatno prevelika razlika u konfiguraciji racunala, jedinoako uspiješ boota t i u safe modu....
Kao što Klimama kaže...
Da li ti kompovi imaju chipsete istog proizvođača? Ako ne, onda imaš problem. Katkad može uspjeti stavljat sa Intela na Viu ali u pravilu sa Nvidie na Viu će ti se sustav raspast, a sve to zbog krivih drivera. Nego, prije no što ti digne Windowse stisni F8 i odaberi Disable Automatic Restart ( ili tak nešto ). Pojavit će ti se lijepi BSOD pa ćeš po kodu skužit šta ti ne valja.