500 GB + Pioneer DV410-V

poruka: 3
|
čitano: 1.461
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
500 GB + Pioneer DV410-V

Pozdrav,

molio bih za pomoć vezanu za gledanja filmova sa eksternog diska na Pioneer DV410-V. Zanima me dal Pioneer DV410-V može reproducirati filmove sa diska od 500 GB. Imam ekst.disk 500 Gb, 1 particija u FAT32 sa 3 foldera od 30 Gb. Kad ga spojim,nikako da mi očita disk. Zanima me dal možda netko zna gdje je greška ? Dal možda mora biti više manjih particija.....

Ako netko zna više o ovome molio bih ga za pomoć.

Pozdrav !

0 0 hvala 0
17 godina
RE: 500 GB + Pioneer DV410-V

http://hdtelevizija.com/2008/09/13/recenzija-dvd-player-pioneer-dv-410v-k-dio-1/2/

Kakvu ti grešku javi, piše li nešto konkretno? Podržava li dvd možda i NTFS? Jel ti otvori disk, pa neće film? (zato je tu link, da vidiš koje formate podržava) Ili, baš ni disk ne možeš otvoriti?

totus mundus agit histrionem
16 godina
RE: 500 GB + Pioneer DV410-V

Ne piše i ne javlja ništa,jednostavno ga ne registrira. Kaj se tiče NTFS-a ,disk je imal 4 particije(300+30+80+60 GB) i bil je formatiran za pohranu filmova,muzike...u NTSF-u. Probal sam ga spojiti na DVD ali ništa, nije ga uopće registriral. Onda sam sve particije formatiral u FAT32 i opet ništa, pa spojil sve u jednu particiju -opet ništa.   Znači - ne može otvoriti niti disk. Kaj sad ?? Ima kakav prijedlog ?

Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice