VIVAX 48LE74T2 Full HD

poruka: 5
|
čitano: 5.938
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VIVAX 48LE74T2 Full HD

Pojavio se ovaj TV u prodavnicama sa izuzetnom cenom. Na sajtu Vivax-a ga još uvek nema. Na sajtu MS san group u katalogu proizvoda piše da ima "OLED" panel.  Da li ima neko informaciju o ovom podatku?

Pročitao sam da u fabrici u Rugvici važe najviši standardi proizvodnje i da su zaista komponente vrhunske od koji se sklapaju TV.

Hvala vam unapred za svako pojašnjenje u vezi ove teme.

bit će bolje, neko viče, na papiru mrtvo slovo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: VIVAX 48LE74T2 Full HD
Vivax je inače vrhunska firma .... xD

Btw nigdje se ne spominje OLED ....

http://www.itsvet.com/televizor_vivax_48le74t2-pdaa1-30.i?id=6055
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Svuda piše da ima lcd led panel tako da teško da postoji verzija tipa Oled.Jučer sam bio u Lg trgovini i od mase tv- a samo je jedan bio tog tipa.Slika je vrhunska posebno crna boja.Čini mi se da je i cijena bila " vrhunska"
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo linka na http://www.msan.hr/katalog/CatalogDetails.aspx?prodId=325988, da potvrdim moje pitanje.

Hvala na odgovorima. obzirom da je cena mnogo niža od ostalih 48"... pitam se da li je to dobra kupovina za prosečnu porodicu, a i ja sam čuo da ovaj brand nije baš toliko ispod A brendova. Znam da su to sve "kinezi" koji se sklapaju na Balkanu, ali   cena je za ovaj format jako prijemčiva.

Znam da je LG ili Sony vrhunski panel, ali smatram da nije neophodno za "magičnu kutiju" davati toliki novac (oko 450e pa i više). 

Poznajem tehnologiju led panela i ostale karakteristike TV, ali generalno razlike  su minorne, a cene enormne. To se zove bezobrazluk trgovaca.... a da ti objasne šta kupujete , to niko ne zna.

Znate, pitao sam mnoge "stručne" ljude o kvalitetu tv, koji da kupim i svi su mi odgovorili: " KUPI ONAJ KOJI IMA NAJDUŽU GARANCIJU, I PRI TOM TRUDI SE DA DAŠŠTO MANJE NOVCA!!!".

Dakle, iz tog ugla sam i postavio ovo moje pitanje.

Elem da se vratim na ovaj proizvod - brand: da li znate koja je tehnologija panela : EDGE LED ili D-LED?   Pošto na njihovom sajtu nema  u specifikacijama taj podatak za ovaj tv.

Ja pretpostavljam da je D LED, jer je osvetljenost 280 cd/m2, a kontrast 5000:1.

I opet hvala unapred svima na odgovorima.

bit će bolje, neko viče, na papiru mrtvo slovo....
17 godina
VIVAX 48LE74T2 Full HD

Pošto je tv jeftin, vjerojatno je riječ o DLED. No to je problem kod tih nepoznatih marki - nema slika, nema testova, nema podrške. Jedan dan ćeš razbit daljinski, pa će te zaboliti glava dok ne nađeš drugi koji paše.

Imaš i jeftinijih brand name televizora, npr. Grundig je također jeftin a puno razvikaniji nego jedan Vivax.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice