Tv do 6000kn

poruka: 18
|
čitano: 4.397
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tv do 6000kn

Doslo vrijeme za kupnju novog tv,gledao bih max tv i dvd ripove,velicina 42'...

Pa molim vasu preporuku za te novce sto bi bilo pametno uzeti od toliko ponuda i proizvodaca.

Lcd,led ili plazmu {#}

Pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tv do 6000kn

Vrhunska roba Panasonic, popust sa 7.138 na 5999

NeoPlazma TV PANASONIC TX-P42G30E + poklon HDMI kabel + 5 g. jamstva!

Full HD NEO plazma televizor dijagonale 42 (106 cm), kontrast 5,000,000 1, THX, 600Hz IFC, WiFi-Ready, 24p Smooth Film, DLNA priključak, Viera Cast (Internet sadržaj), VIERA Image Viewer (AVCHD/ SD-VIDEO/ Motion JPEG [Lumix]/ MP4 [Xacti]/ DivXPlusHD/ MKV/ MPEG4/ JPEG/ MP3/ AAC/ WMV/ WMA playback),  

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 11:54 (Endimion).

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Tv do 6000kn
Endimion kaže...

Vrhunska roba Panasonic, popust sa 7.138 na 5999

NeoPlazma TV PANASONIC TX-P42G30E + poklon HDMI kabel + 5 g. jamstva!

sve je receno

15 godina
neaktivan

To sam vidio,super popust za taj tv.

Uocio sam jos u emmezeti   Panasonic TX-P42UT30E za 5000kn

led tv od lg   LG 42LV579S

imali tu sad velih razlika u kvaliteti, da li taj g30 odskace po kvaliteti slike od svih ostalih za nas sd signal to mi je bitno i recimo mkv ili

dvdripove

14 godina

Na G30 je grijehota gledati SD signal, to može dobro obaviti i C3E. G30 jednostavno traži da se na njega pusti Blueray ili kakav dobar HD rip, mkv...

15 godina
neaktivan

S time mislis na "grijehota" na nase kanale ili jednostavno kvaliteta slika losija???

Da li se onda bolje isplati uzeti lcd ili led????

Ako kupim tako nesto pa upalim a zena vidi da slika gora nego na starom tv (12g) znas sta me slijedi {#}

14 godina
Tv do 6000kn

Pozdrav

Evo ja prije nekoliko dana uzeo S30E model i mogu ga samo pohvaliti. Korisim Maxtv (na scart priključku) i slika varira. Ovako subjektivno (nemam pojima jel postoji tehnička osnova) od domaćih kanala RTL i Nova imaju mi puno bolju sliku od HTV kanala.

Vezano uz sam TV. USB guta apsolutno sve...od slika..muzike do videa (.mkv sa titlovima veći od 4 GB ti sasvim uredno radi sa USB memorije samo ju formatiraj kao exFat).

Na sliku u fullHD-u nema potrebe trošiti riječi.

Edit: televizor je plazma btw

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 10:48 (Zero2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stari tv nije plazma nego obicni 72cm tv s "trbuhom" iza  {#}

Da li si probao spojiti sa hdmi kablom direkt sa max tv uredajem,ako da,da li je slika nesto bolja,kako ti

se cini dvd rip,slika ok???

16 godina
neaktivan
gtrifun kaže...

S time mislis na "grijehota" na nase kanale ili jednostavno kvaliteta slika losija???

Da li se onda bolje isplati uzeti lcd ili led????

Ako kupim tako nesto pa upalim a zena vidi da slika gora nego na starom tv (12g) znas sta me slijedi {#}

Ako ti je presvijetla prostorija u kojoj gledaš TV ja bih ti ipak preporučio LCD. Inače što se tiče kvalitete prikaza, ovaj TV rastura sve LCD-ove razumnih cijena.

14 godina

Nisam spajao HDMI kablom.

TV ima neku vrstu dinamičkog "umjetnog" povećanja kvalitete slike i ono šta sam primjetio da nakon što prebaciš na neki od programa slika nakon kratkog vremena postane oštrija i kvalitetnije.

Svi RIP-ovi (DVD, BR i kao divx i mkv) koje sam pokretao su radili odlično od zadovoljavajuče do besprijekorne kvalitete slike.

Ja sam se isto dvoumio između G, E i S modela i nakraju je presudila lova jer je TV izašao 4390 kn.

17 godina
Tv do 6000kn

Zero ja imam isti TV. Signal primam preko DVB-T-a. Primjetio sam da su mi RTL i RTL2 nesto mutniji nego ostali programi. Ima bit da je to do signala. No sikiriki.

Btw jel moguce nastimat nasa slova na titlovima?

P.S. Ako si ga uzeo u 11-12 mjesecu, mozes ostvari 5-godisnje jamstvo, jesi to odradio?

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 11:04 (tnakir).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tv do 6000kn

Soba mi nije jako osvjetljena,tako da sigurno dolazi plazma u pitanje samo da li ce biti S,E ili G linija,moram izracunti.

Da li su tu velike razlike izmedu S,E i G u kvaliteti,razlika u cijeni je skoro do 1500kn da li se to onda i vidi???

0 0 hvala 0
14 godina
gtrifun kaže...

Soba mi nije jako osvjetljena,tako da sigurno dolazi plazma u pitanje samo da li ce biti S,E ili G linija,moram izracunti.

Da li su tu velike razlike izmedu S,E i G u kvaliteti,razlika u cijeni je skoro do 1500kn da li se to onda i vidi???

Pa koliko sam ja shvatio razlika je sljedeća:

S model nema pravi neoPlasma panel i to je jedina bitnija razlika između S i G (g ima).

E model ima neoPlasma panel i ima još jednu dodatnu funkciju koja ti omogućuje snimanje programa na vanjski HDD preko USB porta.

Imaš ovdje super recenzije:

http://hdtelevizija.com/recenzije/plazma-lcd-televizori-monitori/

@tnakir

Nisam još....moram uslikat račun..i da ovo dodatno jamstvo je super potez Panasonica jer mi je kolega u dućanu rekao da ih prodaju ko ludi sad ;)

Vezano na naša slova u titlovima...u setupu (kad pokreneš film) možeš postaviti 2 postavke za Latinicu. Ja koristim Latinica2 postavku i mislim da mi samo jedno slovo ne pokazuje ispravno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 11:56 (Zero2).
17 godina
Tv do 6000kn

Zabucao si E i G model.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

0 0 hvala 0
14 godina
Tv do 6000kn

Sry ako jesam....pisao sam po sjećanju iz razgovora sa kolegom gdje sam kupio TV.

Thnx na ispravci!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tv do 6000kn

P42S30E je 4050 kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EpicFailGuy kaže...

P42S30E je 4050 kn...

Pasmater je je platio 4600 nema mjesec ipo dana...

17 godina
neaktivan
Tv do 6000kn

Evo ja :D ... točno prije godinu dana kupio S20e .... i mogu svima reč ODLIČNO...a novi *30 modeli vjerujem i nešto bolji...

Kvaliteta na MaxTVu varira od programa do programa...a HTV je katastrofa...RTL i NOVA uvjerljivo najjača slika...

Od stranih History ponekad kao da šalje HD sliku ....

Kad sam ja gledao za kupovati malo sam se brinuo za Burn In...al nakon sigurno 10ak noči zaspanih pred TVom i stalnom slikom menija u MaxTV snimalici najmanje 7-8 sati niti traga...

E da, S model od prošle generacije IMA NEO panel...prve generacije (ustvari svi Full HD panasonici ga imaju) ali se ne spominje u podacima (jednom je na njihovom webu bilo navedeno al su nakon mjesec dana izbrisali)...

U recenzijama recenzenti su "stavljali ruku u vatru"da je NEO (po svim rezultatima, potrošnji i slično) al je zbog marketinga to prešučeno (naime tada uzimaju dio kolača od skupljeg G modela (isti panel))...

www.istratourism.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice