Spoj TV-komp kao HDMI bez HDMI

poruka: 4
|
čitano: 2.230
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Spoj TV-komp kao HDMI bez HDMI

Sad imam TV s kompom spojen preko HDMI i to mi odlično funkcionira. Ako želim gledati filmove, pokazati nekome nešto na kompu, a da se gledatelj ne mora ustati s kauča, ili bilo šta,  samo odem na desni klik mišem, "Screen resolution" i tamo podesim dali oću duplirati sliku, prebaciti samo na TV...

Uskoro, najvjerojatnije neću moći imati povezan TV s kompom preko HDMI jer će komp biti u drugoj sobi.

Šta mogu napraviti da mi ostane funkcionalnost HDMI-a bez HDMI-a?

Opcija kupovine novog TV-a sa potrebnim mogućnostima postoji.

Dakle, multimedija je bitna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Spoj TV-komp kao HDMI bez HDMI

Kupi smart tv i onda ti ne triba nikakav kabel (pod uvjetom da imaš wi fi) umrežiš tv i  spojen si preko kućne mreže... 

Zadar živi vječno!
16 godina

svaki media player, setbox.. kako god ih nazvali s LANom ili nekim medijem na kojem je sadražaj. Dal je ugrađeno u sam TV ili kao zasebna kutija.. kao što je gore predložen smartTV može biti i odvojeno. Naravno, pošto večina današnjih TVa ima USB i media player tad je to možda nepotrebno, snimiš na 'stikić' i playaš. Bezbroj kombinacija, samo je unutar TVa to možda najjednostavnije.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina

Pozdrav iz Splita, molim vaš br mobitela, a da vas nazovem u vezi vašeg iskustva sa HDMI-em na PC i TV- u,može?

Hvala .

Emin Gaši 

091 385 3033 

EminGasi@gmail.com 

Emin Bula
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice