PC - TV, Audio problemi

poruka: 3
|
čitano: 1.097
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
PC - TV, Audio problemi

Vozdra,

sljedeći problem sam pokušao iskopati guglajući, ali malo je zapetljan, pa ću pokušati ovdje. Naime imam spojenu HDMI-em Panasonicovu P42UT50 plazmu na PC. Postoji li shema da imam dva odvojena audio outputa istovremeno? Tj da se film i pripadajući mu audio reproducira sa PC-a na TV, a s druge strane ostatak stvari (npr Mozilla/Youtube, Igre, drugi programi) koje se odvijaju na PC-u imaju svoj audio output na slušalicama npr... Bilo bi fenomenalno kada bih ja recimo bio u mogućnosti odrediti da se sav audio koji ide iz BSplayera reproducira HDMI-em na TV-u. Nadam se da sam bio dovoljno jasan...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PC - TV, Audio problemi

Ok zasad sam našao privremeno rješenje. Filmove/serije puštam na TV preko VLC-a i odredim mu defaultni audio kanal HDMI i to me zasad zadovoljava...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: PC - TV, Audio problemi
kuleee kaže...

Ok zasad sam našao privremeno rješenje. Filmove/serije puštam na TV preko VLC-a i odredim mu defaultni audio kanal HDMI i to me zasad zadovoljava...

nazalost to ti je i jedino rijesenje, jer niti sami windowsi  odnosno njegov audio/softwerski dio nije nista bolje rijesen nego imas samo za odabrati osnovne kanale...{#} sad kad si vec to spomenu da trebali bi se u buducnosti pozabaviti time da se svaka otvorena instanca koja je u stanju proizvoditi ili proizvodi zvuk mogla biti pojacana/smanjena, ugasena/upaljena itd da ne nabrajam!{#}lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice