Odabir TV-a

poruka: 18
|
čitano: 6.162
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Odabir TV-a

U planu mi je kupiti LCD ili plazma televizor za igranje (xbox 360) i gledanje televizije. Možete li mi preporućiti nešto do 3000 kn ili 3500 max.

Mora imati mogućnost montaže na zid. Dijagonalu ekrana procijenite sami što mi je barem solidno za igranje.

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 12:27 (kingmedo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Odabir TV-a
kingmedo kaže...

U planu mi je kupiti LCD ili plazma televizor za igranje (xbox 360) i gledanje televize. Možete li mi preporućiti nešto do 3000 kn ili 3500 max.

Mora imati mogućnost montaže na zid. Dijagonalu ekrana procijenite sami što mi je barem solidno za igranje.

Bas ti treba pravi LCD TV ili oces LCD monitor za komp koji normalno sluzi i za TV program gledat.Cool

16 godina
neaktivan
Odabir TV-a

Ovo je moj TV i monitor( 22"Full HD 1920x1080).Cijena 2850 kn.I mogu reci da sam pre zadovoljan.

http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-22LU5000.jsp

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
rambox kaže...
kingmedo kaže...

U planu mi je kupiti LCD ili plazma televizor za igranje (xbox 360) i gledanje televize. Možete li mi preporućiti nešto do 3000 kn ili 3500 max.

Bas ti treba pravi LCD TV ili oces LCD monitor za komp koji normalno sluzi i za TV program gledat.Cool

Pa neznam, mislim ipak TV, iako ne kužim baš razliku.

xena2 kaže...

Ovo je moj TV i monitor( 22"Full HD 1920x1080).Cijena 2850 kn.I mogu reci da sam pre zadovoljan.

http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-22LU5000.jsp

Ipak bih htio veći ekran.

Ja nemam potpis!?
16 godina
odjavljen
Odabir TV-a

Još kakav prijedlog?

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odabir TV-a

Onda ok no tri od ova cetri gore modela monitora se mogu objesit na zid tak da tu nema problema. Ti bas oces kao cisti TV e tu tek ima izbor ko blata a sad koji izabrat recimo ovaj dole model.Cool

http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=20809-Televizor-LG-LCD-TV-32LH3000-FullHD-MPEG4-DVBT

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
rambox kaže...

Onda ok no tri od ova cetri gore modela monitora se mogu objesit na zid tak da tu nema problema. Ti bas oces kao cisti TV e tu tek ima izbor ko blata a sad koji izabrat recimo ovaj dole model.Cool

http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=20809-Televizor-LG-LCD-TV-32LH3000-FullHD-MPEG4-DVBT

Upravo tako nešto. Znači da može na zid i da bi bila dobra slika na xbox-u. I da, mora imati DVB-T prijemnik... 

Ja nemam potpis!?
16 godina
odjavljen
Odabir TV-a

Vjerojatno sutra kupujem pa ako mi možete reći neke važnije karakteristike za igranje preko TV-a (ako ih ima) i da bude dobar i za obićno gledanje domaćih programa. Naravno da sve bude u rangu spomenute cijene.

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Navodno te AEU matrice nisu dobre za gaming.

Treba im dosta da se zagriju, cirka sat vremena,

u međuvremenu imaju dosta ghostinga i zamućivanja.

"From about Oct 2009, LG have repleaced there panels. NOTE: tech stuff coming up...LG used to put IPS panels in these screens, hence all the good reviews, and that's what i thought. but shortly after ordering it i found out that LG have repleaced the panels in here to AUO witch are NOT as good as IPS. AUO panels have motion blur and inout lag, not good for gaming, IPS are the best for gaming. i was worried after seeing these posts, theres alot in a US based forum. So when i got it i straight away looked for motion blur, and i found it. Some of you may not be able to spot this but i am a really fussy person when it comes to TV's and if i'm paying good money for something i expect it to perform its needed functions. the motion blur goes away, (not completly) after an hour or so after it has been warmed up. Second reason it because the optical input on this set has sync issues. i connected it to my sony surround to the tv and the sound comes after the picture, connected to ps3 to surround and it was fine. tryed all kind's of settings to get it to sync together but couldn't find a solotion.
So i has really high hopes for this LG set, but it seems they have cut back and made a good TV worse by using a cheap panel. And i don't know what was up with the optical. One thing that is good about this TV is the freeview, really good picture quality, no pixalation, prob the best iv'e ever seen but the sound and panel issue tops that."

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 13:04 (bule ri).
17 godina
neaktivan
Odabir TV-a

Općenito VA matrcice bile one od Samsunga, AUO, CPT ili CMO nisu dobre za gaming zbog velikog input laga, za takvo što su bolji ili LG sa svojim IPS mataricama, a još bolji Panasonic sa svojom verzijom IPS matrice. Inače moguće da je problem kod LG-a i taj jel nisu navikli radit elektroniku za VA matrice jel osim većeg input laga se nije smjelo ništa drugo javit, štoviše VA matrice imaju dublju crnu te samim tim i veći kontrast nego IPS.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
rambox kaže...

Kupio sam sličan TV ovome.

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan
Odabir TV-a

Ako moze misljenje nekog ko se razumije...:)

Kupih jucer LCD Philips 42PFL5405H/12.....42", FULL HD, odziv 2 ms, 100 Hz itd...

Kostao me oko 800 eura...malo vise...jesam li se zenuo....ima li sta bolje za ove pare...cisto me zanima....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Odabir TV-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jasko__7 kaže...

Ako moze misljenje nekog ko se razumije...:)

Kupih jucer LCD Philips 42PFL5405H/12.....42", FULL HD, odziv 2 ms, 100 Hz itd...

Kostao me oko 800 eura...malo vise...jesam li se zenuo....ima li sta bolje za ove pare...cisto me zanima....

Kako nebi bilo?

LG 42PJ350

LG 42PJ550

Samsung 42PSC430

Samsung 42PSC450

Panasonic TX-P42C2E

Panasonic TX-P42X20E

Panasonic TX-P42U20E

Panasonic TX-P42S20E

Malo skuplji cijenom, a bolji su i:

Panasonic TX-L42S20E

Samsung LE40C650

Sony KDL-40EX500

16 godina
odjavljen
Odabir TV-a

Ovako, imam sitan problem. Na LG LCD TV-u mi teletekst više ne radi kao prije, tj. sada ne očitava stranice trenutno, nego ponekad treba čekati da se očita, kao i na starijim televizorima.

Zna li netko zbog čega je to te može li se to kako riješiti?

Upali svijetlo-Žuja je mrak.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
32le5300 ili 32le5500 dilema hitno

U prilici sam dosta povoljno dobiti jedan od dva navedena telkaća pa me zanima jel se isplati dati 600 kn više za 32le5500

Primarna mi je kvaliteta samog prikaza a posebno crne boje što znam da je boljka svakog lcd-a

32le5300 je vjerojatno obični edge led e sad nisam siguran jel 32le5500 ima implementiran local dimming?

Ajmo znalci hića je valja ići u dućan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice