LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb!

poruka: 459
|
čitano: 284.439
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Evo jucer sam ubo navedeni televizor. Sredio sam USB sve radi i sve pet. No, imam drugi problem. Gubim digitalni signal. Nisam nikad do sad imao digitalnu tv pa nemam iskustava s time. Od kada sam kupio ovaj jucer, 80 % vremena sam na analognom prijemu jer digitalni u glavnom ne lovi, kad ga ima povremeno se izgubi zvuk. Netko mozda s isitm problemom? Ili nekakva sugestija?

Antena je zajednicka u zgradi.

Kimi - the King of Spa.

0 0 hvala 0
17 godina

na zajedničkoj anteni, netko ko održava ti mora pustiti dvb signal na određenom kanalu.  tako je kod mene na kabelskoj, pušteno na 51-vom kanalu.

probaj isprobat vanjsku,neku svoju antenu.

to ti je definitivno stvar vaše aparature kabelske ili što li već imate.

pozdrav svima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A ako imaš opciju i isključena je, prvo probaj uključiti interno pojačalo za antenu u TV-u. Može pomoć.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

priključio mobitel nokia 5310 ex music i otvara preko usb-a muziku i slike

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb

Ponukan ovom temom kupio sam u hg-spotu univerzalni daljinski - thomson roc3407 i mogu reći

da sam više nego zadovoljan s njim. Ne samo da sam ušao u servisni meni lg 32 lh 2000.

nego mi je odmah automatskim pretraživanjem pronašao kodove za satelitski reciever i

pioonerov dvd player. Vrijedi svaku uloženu kunu.

16 godina
Sint1 kaže...
tintin kaže...

...može li se preko usba gledati i ISO kopije dvda ?

Probaj pa vidi valjda ti to barem nije problem.

..isprobano, ne radi

17 godina

dečki...nemojte shvatit ništa osobno,

ali želim vam reći.

ostavite taj tv na miru.

hoćete gledat filmove sa stikova i hdd-a, kupite si za 100 ojra wdtv multimedija player i gledajte ko ljudi.

nemate 100 ojra?  ostavite se ćorava posla,jer ćete samo ukakit tv.

i što kad imate player koji ne vrijedi pišljiva boba...gledat divx niskih rezolucija?

imam sonija ex500, 5k kuna, spaja se na net, ima mrežnu i wifi kartice i također integriran player....bez-veze.

Player koji vrti dvd iso, mkv, divx i sav ostali shit formata je WDTV.  Ja od kada ga imam,malo preko pola godine, svakom to preporučam da kupi.

Ovi integrirani u firmwerima tv-a su jadni i nikakvi,a kamo li još ih silom modificirat i bla bla.

ovo je moj savjet, ne trebate se ljutiti.

pozdrav svima
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
protjeran
Zasto bi netko dao 100 eura,kada to ima besplatno. Istina do ovo ne vrti sve,ali je jednostavnije od wdtv jer nemas dodatnih kabela prema tv,jos jedan daljinski.ovo je jedno besplatno rijesenje koje radi prilicno dobro(bar za mene)
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Toni93 kaže...
Zasto bi netko dao 100 eura,kada to ima besplatno. Istina do ovo ne vrti sve,ali je jednostavnije od wdtv jer nemas dodatnih kabela prema tv,jos jedan daljinski.ovo je jedno besplatno rijesenje koje radi prilicno dobro(bar za mene)

...slažem se u potpunosti, a i to što neke stvari ne vrti i nije problem prebaciti u podržane formate (DTS u AC3...)

17 godina

pa ne vrti vam ništa.

što vam vrti mp3 i divx i taj divx nemože preko 720 x nešto...   cijela poanta downloada i 720p i 1080p ekrana je vrćenje matroška kontejnera.

pozdrav svima
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vrti mkv
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Toni93 kaže...
Vrti mkv

...ide sve osim zvuka u DTSu i ISO fajlova...ide 720p i 1080p mkv

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 22:23 (tintin).
17 godina
torrente kaže...

pa ne vrti vam ništa.

što vam vrti mp3 i divx i taj divx nemože preko 720 x nešto...   cijela poanta downloada i 720p i 1080p ekrana je vrćenje matroška kontejnera.

Odlican ti je nick, stvarno si pravi Torrente jer se vidi da nemas nikakve veze s mozgom sto govoris.

Vrti mkv i jos jako puno svih formata zajedno sa titlovima i jos automatski malo rasteze sliku i radi upscale. Cita sve vrste hd-a i stikova bez obzira na fat 32 ili ntfs.

I sad bi ti meni to sranje od 100 eura da vucem da tv-a i jos jedan daljinski za kontrolu, ma daj, ubacim stick, daljinski u ruke i derem.

I sve to za ravno 0 kuna!

Bolje od toga ne moze!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 23:23 (Sint1).
17 godina
Sint1 kaže...
torrente kaže...

pa ne vrti vam ništa.

Odlican ti je nick, stvarno si pravi Torrente jer se vidi da nemas nikakve veze s mozgom sto govoris.

Vrti mkv i jos jako puno svih formata zajedno sa titlovima i jos automatski malo rasteze sliku i radi upscale. Cita sve vrste hd-a i stikova bez obzira na fat 32 ili ntfs.

I sad bi ti meni to sranje od 100 eura da vucem da tv-a i jos jedan daljinski za kontrolu, ma daj, ubacim stick, daljinski u ruke i derem.

I sve to za ravno 0 kuna!

Bolje od toga ne moze!

kad si špiko i nemaš para ili ih imaš ali bi se hebo za kunu....

onda uzimaš ovakva rješenja.  modificiro bi i rođenu mater da možeš sa firmwerom.

mislim da izlazi još noviji firmwer koji omogućuje da u usb možeš ugurat svog đoleta, obavezno ga instaliraj, imat ćeš napokon jedno novo iskustvo, masturbaciju u visokoj rezoluciji.

wdtv je igračka koja vrijedi svake lipe.

hehe i kaže bolje ne može...neznam koji to kvalitetan riper stavlja u mkv ac3.  98% dts.

i koji to daljinski uzmeš u ruke i dereš? od tv-a ili taj iz peveca što kontrolira mikrovalne i vibratore osim tv-a?

nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari

i za kraj ekipa....možete se slikat sa fullhd ili 720p matricom koja radi na 50hz.    totalni promašaj.

evo malo edukacije:

možete uživat u zamućivanju i sjenjčenju. ali kad si špiko,to ti nije bitno....budale kupuju 100 ili 200hz.

pozdrav điberu!

pozdrav svima
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 2:31 (torrente).
15 godina
protjeran
Sto je tebi,kako se to ponasas.dodes ovdje i onda vridas da ovo nista nevalja. Koji ti je kur..

Smiri se.nije ni wdtv neka svetinja,izac ce neki novi format pa ces moc bacit taj svoj wdtv.ovo je rijesenje besplatno i nije lose.ja sto sam sve stavio vrtilo je,meni za sad vise netriba.kod wdtv-a i drugih takvih stvarcica imas jos jedan kabel i jos jedan daljinski(oba dvoje me jako zivcira).Wdtv je bolje rijesenje,ali za 100 eura i kabel,daljinski.

Smiri se.ne dolazi vise s glupostima,bolje umukni,otidi nego bezveze pricat
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina

Znaci nisi ti Torrente bogat da bi kupovao jeftino, a kupio si najjeftiniji taj multimedia player od 100 eura?!?!

I sto je najgore mislis da si faca sto si potrosio cak 100 eura na uredaj cija je funkcionalnost bez hd i podrske za mrezu vrlo upitna.

Ma opet cu reci stvarno si odabrao savrsen nick, bolji od Torrentea nisi nikako moga odabrati!

Isti ste!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 12:19 (Sint1).

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam vam samo pojasnio gdje izlazi sunce i zašto vam pucaju prištići.

čemu se ljutit. to vam je tužna zbilja.

sad se odreknite sličica nogometaša za svjetsko prvenstvo i kupite si jedan hdmi kabel,

kad vam toliko taj kabel kopa oči.

imate hamin gulaš od kabela za sto kuna,ali bitno da radi.

pozdrav svima
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je otključan USB port nema potrebe za dodatnim troškovima i kupovinom WDTV i sl. Imam jednog kolegu koji ima Plasma TV i WDTV (ali nije Live, što znači da ima vanjski HDD) i drugog kolegu sa LG LCDTV-om (kojem smo otključali port) i obojica su sa istog HDD-a pregledali sve filmove (divx, mkv...). Čak je ovaj sa LCD TV-om imao i kvalitetniju sliku zbog direktnog prijenosa slike.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
@torrent
das mi 100 eur,pa cu i kupit wdtv.

Svi ostali ignorirajte ga,lik ima 37 godina i gubi dane na provokacije na bug forumu(bugovci bez uvrede). Izgubljeni slucaj

kad ti provociras evo i ja cu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok ljudi ja sam iz Novog zagreba i prije koji mjesec sam kupio LG32LH3000 tv i htio bi uključit taj usb u njemu...

E definitivno ne želim prčkat po firmwareu koji je usput 3.55, ali me jako zanima jel može putem univerzalca, onog thompsona il nekog drugog i kako točno to napravit? Da li univerzalni može sprčkat moj tv ak probam? Cijenio bih svaku pomoć...

0 0 hvala 0
15 godina

ne možeš ništa pokvariti samo se drži uputa kojih smo več pisali u ranijim postovima pa malo prošvrljaj ovu temu tamo negdje u početku

17 godina
marik7 kaže...

Ok ljudi ja sam iz Novog zagreba i prije koji mjesec sam kupio LG32LH3000 tv i htio bi uključit taj usb u njemu...

E definitivno ne želim prčkat po firmwareu koji je usput 3.55, ali me jako zanima jel može putem univerzalca, onog thompsona il nekog drugog i kako točno to napravit? Da li univerzalni može sprčkat moj tv ak probam? Cijenio bih svaku pomoć...

Ako se doslovno držiš uputa i ne prčkaš po servisnom meniju ništa mimo onoga kako piše, bit će sve u redu. No ukoliko kreneš u "istraživanje nepoznatoga" možeš zeznuti televizor.

15 godina
neaktivan

eo ja sam kupio lh3000 lcd i sad kad ukljucim usb bi se trebo pojavit neki skocni izbornik ne?? neznam kako da pokrenem usb a stvarno bi htjeo gledat neke filmove...hvala unaprjed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvo u Menu/Postavke/Dijagnostika vidjeti koji je F/W u TV-u.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nema nigdje taj F/W

15 godina
neaktivan

Ako ti je Menu na hrvatskom jeziku onda piše; Verzija Softv.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako na ovim televizijama promjeniti ulaz NTSC u PAL?! Naime, kad pustim sliku s DVD playera ili digitalca, uvik bude bez boje s onim šumovima...

LG LH32 3000

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
15 godina

jel se može to napraviti i s grundig lcd-om

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Kako na ovim televizijama promjeniti ulaz NTSC u PAL?! Naime, kad pustim sliku s DVD playera ili digitalca, uvik bude bez boje s onim šumovima...

LG LH32 3000

LG LH ....  ipak je moguce koristiti usb   

17 godina

Jel tko probavao sa Plasmom PJ350??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice