Evo napokon i ja napravia. Prvo sa 3.40 na 3.55, pa na 3.15, onda san ono podesia, i sad na najnoviji 3.75. I radi, sve normalno....
Ja iman 37LH4000.
Evo napokon i ja napravia. Prvo sa 3.40 na 3.55, pa na 3.15, onda san ono podesia, i sad na najnoviji 3.75. I radi, sve normalno....
Ja iman 37LH4000.
ja idem u menu i idem na opcija i stisnem 7 puta fav i nista!
imam lg pq2000
Moze li mi neko molim vas odgovoriti dali je ovo moguce na lg2000 seriji?
Mislim da nije :(
Ja imam televizija lg pq2000!Može li mi neko objasnit kako to napravit??????
Poznanik koristi TV LG 22LG3100, nakon uspiješnog skidanja i instaliranja firmwarea verzija 3.15 s verzije 3.40, TV se ukljiči ali nema niti slike niti zvuka, samo crni ekran. Probao je TV isključiti iz struje ali nema rezultata, na komande sa daljinca ne reagira, dali se netko već susreo sa sličnim problemom, te da li ga je moguće ispraviti?
Rekao bih da mu je zmrdan firmware,
odi u bilo koji kvalitetniji rtv servis (da nije neka rupa ) i kaži im da trebaš popravit firmvare, oni bi trebali imati alate i postupke za to,
lupit ču sad bezveze, možda treba odlemit čip pa ga fleshat, ili postoje več gotovi servisni konektori
mislim da ekipa na internetu to ne objavljuje jeftino
Dečki pozdrav, znaći imam LG 42LH2000 i provjerio sam i trenutno je moj na 3.15.0 verziji. Može li se to hacknut ? Ako može, može upute ?
Skužio sve :)
Tvoj je već "hacknut", tj. ima FW koji podržava USB plyback. Pročitaj upute u prvom postu i pažljivo. Jedino ćeš imati problema sa .mkv videom u kojem je zvuk u DTS formatu (ali i to se brzo riješi), ostalo sve vrti.
Tvoj je već "hacknut", tj. ima FW koji podržava USB plyback. Pročitaj upute u prvom postu i pažljivo. Jedino ćeš imati problema sa .mkv videom u kojem je zvuk u DTS formatu (ali i to se brzo riješi), ostalo sve vrti.
Sve sam riješio, radi ko urica. Samo jel može čitat mp4. format videa ? o.O
Eto, riješio si se zezancije sa enkodiranjima. Koliko sam vidio vrti i .mp4, ali ako ima problema onda je najvjerojatnije do zvuka. Ali prebaciti .mp4 u .mkv je par sekundi posla.
Eto, riješio si se zezanacije sa enkodiranjima. Koliko sam vidio vrti i .mp4, ali ako ima problema onda je najvjerojatnije do zvuka. Ali prebaciti .mp4 u .mkv je par sekundi posla.
Odlično. Samo mi još treba da spojim pojačalo i zvučnike i i can start enjoying :)
Neznam zašto ali moj tata misli da se može pokupit virus, skidam s provjerene stranice filmove 1337x.org. On bi rađe težim putem na dvd s lošijom slikom nego ovo. Nevjerujem.
Nemoj slušati tatu , jer koliko znam nitko još nije zarazio TV na taj način.
Ali da ga smiriš, pokaži mu da nema virusa skenirajući file sa nekim antivirusnim alatom.
Na Američkim stranicama za 32LD450 je zadnji firmware 3.05.20, dosta noviji čini se od 3.03.34,
Može li on na naše modele? Koja bi mogla biti razlika?
Imam pitanje vezano za LD350. Tako nešto
Ne rade mi tipke za navigaciju(gore, dolje, lijevo, desno, OK).
Da bi radile moram ih krvnički pritisnuti.
Jel se to može kako srediti?
Otvoriš daljinski i očistiš alkoholom ploču,
ako ne pomogne vjerojatno je problem u potrošenoj grafitnoj podlozi tipke,
mislim da to premazuju grafitom u rtv servisima.
Novi daljinski original je 120 do 170 kn.
Gdje ga ima za kupiti?
Probat cu uradi sam rijesenja.
u elektronik centru GRAFITNI SPREJ ili nekoj tako sličnoj trgovini mislim da je oko 60 kn.
A ako niti to ne upali, gdje ima za kupiti daljinski?
I hvala na odgovoru :)
Nazovi LG ovlašteni ili bilo koji rtv servis,
vjerujem da cijena može varirat i preko 50 kn pa nemoj uzet prvi koji nađeš.
Našao daljinski! :)
Jel bi mi tko mogao pojasniti kako da za TV, 32LD350 napravim to sve da mogu koristiti USB za repr. filmova?
Bio bih jako zahvalan :)
LP
Ja sam za 32LD450 radio neku shemu sa infracrvenim LED-icama, antiparalelno spojenima, i našao sam kod za servisni meni, snimljen kao wav datoteka, spojio LED-ice na pojačalo, pojačavao i pušta tu datoteku dok nije prihvatilo i eto, već 6 mjeseci mi dela gledanje filmova preko USB-a, potraži malo, ja sam zaboravio već stranicu
Koja metoda!!! Šta sve neće izmisliti hahaha.... Nebih se nikad sjetio ničeg slično!
Oprostite na smetnji, u mene drug ima isti taj tv i u posljednje vrijeme ga zezaju HDMI ulazi tj. nijedan nije funkcionalan (ima ih 2 cini mi se).
Da li je moguce da je do software-a nesto, odnosno jeli neko od vas imao slican problem pa da mu prenesem?
Hvala, inace je to primjetio kada su mu testirali receiver sa hdmi prikljuckom od kablovske.
Napravio ovo prosle godine na svom LG 37LH2000 telkacu. Sve radi odlicno. Samo prikopcao externi HDD i gledam gotovo sve formate filmova.
Osim .mp4 formata.
Jel moze pomoc kako da firmware 3.24 smanjim na 3.15,posto vidim da vi to odradio,a ja nemam pojma kako se to radi.hvala
Jel moze pomoc kako da firmware 3.24 smanjim na 3.15,posto vidim da vi to odradio,a ja nemam pojma kako se to radi.hvala
Zaboravio sam kako se tocno ovo radi, pogledaj ovdje i ovdje
Uglavnom proguglaj malo, znam da nije komplicirano. Ima nekih fw verzija koje se ne mogu downgradeati, pa na to pripazi
LG LD 350
UNIVERZALNI DALJINSKI
-Setup 3- 4 sec
-Mode
-TV
-KOD - 0000 ILI 0119 THOMSON
DRUGI DIO OTVARANJE SERVIS MENIJA
-SETUP + AV istovremeno
-SERVISNI MENI - 0413 ILI 0000
-TOOL OPTION 3
-DIV X STAVI NA 2
-ORGINALOM EXIT