LG 37LD420 bug ili feature?

poruka: 9
|
čitano: 6.226
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kupio danas i odmah sam doma primijetio kad je čista crna pozadina da se vidi razlika u osvijetljenju ekrana, lijeva polovica je svijetlija, desna tamnija... Što je to? Točno je simetrično po sredini, kao da je napravljena od 2 panela.

Feature ili nešto u njemu ne radi kako treba?

Ajde molim vas odgovorite što prije da odmah ujutro vratim ako ne valja. Hvala.

Usput, jel ovaj ima opciju otključavanja video playbacka?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: LG 37LD420 bug ili feature?
rasputin kaže...

Kupio danas i odmah sam doma primijetio kad je čista crna pozadina da se vidi razlika u osvijetljenju ekrana, lijeva polovica je svijetlija, desna tamnija... Što je to? Točno je simetrično po sredini, kao da je napravljena od 2 panela.

Nije napravljen od dva panela nego se radi o probijanju pozadinskog svjetla, a za taj problem nažalost nema riješenja. Možeš probati vratiti ali neznam dali će ti uvažiti reklamaciju. Ali sigurno probaj i traži da testiraš tv prije nego ga odneseš kući.

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
rasputin kaže...

Nije napravljen od dva panela nego se radi o probijanju pozadinskog svjetla, a za taj problem nažalost nema riješenja. Možeš probati vratiti ali neznam dali će ti uvažiti reklamaciju. Ali sigurno probaj i traži da testiraš tv prije nego ga odneseš kući.

Nagledao sam se raznih probijanja pozadinskog osvijetljenja, ali kud ovako to izgleda? Točno je i jasno povučena razlika kao vertikalna linija po sredini ekrana. Budem slikao sutra.

15 godina
neaktivan

aj

baš me zanima kako točno izgleda

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

aj

baš me zanima kako točno izgleda

http://i48.tinypic.com/bhab5.jpg

Pošto nekoliko osoba spava gdje je tv, nacrtao sam otprilike kako to izgleda. Dakle vidi se samo kad je crna pozadina i kad se gleda sastrane ili odozgo.

16 godina

Iskljuci sva poboljsanja slike u opcijama,također tv ima jednu opciju gdje razlicito osvjetli ljevu i desnu stranu ekrana(pokaziva razlicitu kvalitetu između normalne slike i slike sa ukljucenim poboljsanjimas).

Mozda je to problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon što sam ga istikao iz struje jutros i ponovno upalio, to je nestalo. Čudno, valjda mu se nešto u softveru poremetilo pošto je relativno novi softver unutra. Sad još samo da nađem neki dobar univerzalac s kojim mogu ući u servisni meni da uključim divx i mkv pošto klasične fore koje su dosad palile sa LG-ovim daljinskim ne funkcioniraju.

14 godina
neaktivan

E si slucajno uspio otkljucati video playback,i ako da kako?

15 godina
neaktivan

Evo, nedavno sam dobio ovaj TV, može li mi netko reći što se sve dobije sa ulaženjem u servisni meni?

I koje sve formate mogu puštat preko USB stick-a, i kakvi titlovi trebaju bit? Hvala.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice