ima vec nekih tema, ali nisam nasao nista sto me zanima. treba mi neka televizija do 3000kn, najbolje sto mogu dobiti, sa notebook.hr, cini mi se da su tu najjeftiniji i najblize mi je. hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima vec nekih tema, ali nisam nasao nista sto me zanima. treba mi neka televizija do 3000kn, najbolje sto mogu dobiti, sa notebook.hr, cini mi se da su tu najjeftiniji i najblize mi je. hvala
Nisi napisao najvazniji podatak. Koliko ´´??(incha)
Evo jedan od 32 (koji i ja imam :)
32", fullHD...
meni je zapeo za oko samsung le32d550 posto ga svi hvale tu na forumu... neznam da li je stvarno bolji vivax led ili samsung lcd, pogotovo jos sto ne vjerujem vivaxu jer imam losa iskustva sa drugim njihovim proizvodima (CRT tv, gps...)
Vidio sam par modela Vivaxa pored Samsunga i mogu reći da im slika nije bi blizu slici kakva je na Samsungu. Moj glas za Samsunga.
Najbolje da odeš do neke trgovine i vidiš uživo kakva je slika na kojem tv-u, tako ćeš najbolje vidjeti razlike između određenih modela.
Vidio sam par modela Vivaxa pored Samsunga i mogu reći da im slika nije bi blizu slici kakva je na Samsungu. Moj glas za Samsunga.
Najbolje da odeš do neke trgovine i vidiš uživo kakva je slika na kojem tv-u, tako ćeš najbolje vidjeti razlike između određenih modela.
vivax ne proizvodi led displaye nego kupuju od vecih proizvodaca poput lg,philipsa itd..
Pojma to neam, samo kažem kakva im je slika bila kada sam ih gledao. Frend mi je tražio neki LCD TV, pa smo nabasali na par modela Vivax-a. Po onome što sam vidio, očajna slika nasuprot Panasonica, Samsunga, LG-a...
kakav je Philips 32PFL5606H?
Preporučujem LG 32LK330 82 cm, jer sam ga kupio prije tri dana i tv je grom. U Emmezeti Zg sam ga uzeo za 2100 kn, al po drugim shopovima ga prodaju za 2500 kn u prosjeku.
Tv je HD ready, al iskreno rečeno nisam primijetio da je išta lošiji od Full HD Lg 32LH3000 kojeg je sestra kupila prije godinu dana.
LG 32LK330 ima ogromnu prednost pred većinom novijih tv-a, jer dolazi s već otključanim USB playerom za gledanje filmova, slika i mjuze. Čita 1080p filmove ko od šale, testirao sam s par 1080p br ripova. Čita .mkv, .avi, .flv, .divx, .vob, .asf, .mp4, .wmv i još dosta toga...
Za 2100kn je to predobra stvar, za 2500 već možete tražit neki full hd tv.
I mene zanima ista stvar.
Do 3000kn mi se kao best buy čini Samsung LE32D550.
Inače dobio sam i neke preporuke za plazmu Panasonic TX-42C3E.
definitivno plazma ako se misli gledat SD. totalno se isplati dati 200-300 kn više za panasonic 42c3 ili samsung 43d450
gore sam napisao fullHD, 32" :)
narucen philips, cini mi se bolje uzesti neki LED nego LCD.. dolazi u ponedjeljak pa javim kakav je :)
koji model i po kojoj cijeni?
imas par postova iznad :)
philips 32pfl5606h, 3139kn s dostavom
http://www.ronis.hr/led-tv-32-incha-81-cm/588/tv-led-philips-32pfl5606h/32PFL5606H58/
Phillips je inače pouzdana marka.
Taj model koji si uzeo mi se sviđa po specifikacijama.
Jel zna netko možda dali se preko USB-a mogu puštat MKV-ovi i dali podržava naše titlove ?
dolazi mi sutra pa cu napisat par rijeci o njemu :)
Jel zna netko možda dali se preko USB-a mogu puštat MKV-ovi i dali podržava naše titlove ?
Da bi gledo film (dvdrip,brrip,..) moraš titlove zaljepiti i onda radi bez problema. Isprobano na Philips LCD 5405....
Da bi gledo film (dvdrip,brrip,..) moraš titlove zaljepiti i onda radi bez problema. Isprobano na Philips LCD 5405....
Znači MKV podržava ?
Dovoljno ih je staviti u isti folder s istim nazivom
Za Philips to ne važi, titlovi se MORAJU zaljepiti.
Za Philips to ne važi, titlovi se MORAJU zaljepiti.
onda su to bas lose uradili...drugim rijecima, ne podrzava titlove
Ja onda bas zbog toga ne bih uzeo philips. Patit se s titlovima svaki put kad hocu nesto pogledat -_-
Ako nisi znao, to je dogovor između velikih firmi kao što su Panasonic, Sharp, Philips, Sony (na njihovim TV-ima nemogu se titlovi čitati, bez ljepljenja-graviranja), politika firmi radi tržišta DVD-a te BR-a. Dok Samsung, LG, Grundig, Quadro, Vivax..... dozvoljavaju pokretanje titlova kao na linijskom DVD playeru.
gledao sam neki dvdrip, prijevodi rade bez problema, samo da se zove isto kao i film.
imam nekih problema sad sa brripom, ne radi mi zvuk (Audio: DTS 48000Hz 6ch) i izbacuje poruku nesto kao "no audio, video only blabla.."
gledao sam neki dvdrip, prijevodi rade bez problema, samo da se zove isto kao i film.
imam nekih problema sad sa brripom, ne radi mi zvuk (Audio: DTS 48000Hz 6ch) i izbacuje poruku nesto kao "no audio, video only blabla.."
Evo sad sam našao na netu da ne podržava DTS.
Mislim da ću ipak uzet LG LV3400 zbog boljih multimedijskih funkcija.
samsung 32d550 je najbolji tv do 3k i kaj se tiče kvalitete slike i multimedijskih mogučnosti
mogao mi je to neko i prije napisati, ovako nista... mislio sam bolje bilo koji led nego lcd pa eto...
jedino mi je tlaka sad sto nemam br player nego prijenosni disk kojeg setam od kompa do tv-a. koliko sa shvatio, cita samo fat32 particije, a max file size kod njih je 4gb pa moram rezat svaki put film... ali nije problem sve dok je besplatno :D
edit: sutra cu napisat par rijeci jos..