LED/LCD do 2999kn

poruka: 26
|
čitano: 4.724
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

ima vec nekih tema, ali nisam nasao nista sto me zanima. treba mi neka televizija do 3000kn, najbolje sto mogu dobiti, sa notebook.hr, cini mi se da su tu najjeftiniji i najblize mi je. hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: LED/LCD do 2999kn
sk300 kaže...

ima vec nekih tema, ali nisam nasao nista sto me zanima. treba mi neka televizija do 3000kn, najbolje sto mogu dobiti, sa notebook.hr, cini mi se da su tu najjeftiniji i najblize mi je. hvala

Nisi napisao najvazniji podatak. Koliko ´´??(incha)

Evo jedan od 32 (koji i ja imam :)

Doctor Who ; Dexter ; True Blood
14 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

32", fullHD...

meni je zapeo za oko samsung le32d550 posto ga svi hvale tu na forumu... neznam da li je stvarno bolji vivax led ili samsung lcd, pogotovo jos sto ne vjerujem vivaxu jer imam losa iskustva sa drugim njihovim proizvodima (CRT tv, gps...)

0 0 hvala 0
17 godina
LED/LCD do 2999kn

Vidio sam par modela Vivaxa pored Samsunga i mogu reći da im slika nije bi blizu slici kakva je na Samsungu. Moj glas za Samsunga.

Najbolje da odeš do neke trgovine i vidiš uživo kakva je slika na kojem tv-u, tako ćeš najbolje vidjeti razlike između određenih modela.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Vidio sam par modela Vivaxa pored Samsunga i mogu reći da im slika nije bi blizu slici kakva je na Samsungu. Moj glas za Samsunga.

Najbolje da odeš do neke trgovine i vidiš uživo kakva je slika na kojem tv-u, tako ćeš najbolje vidjeti razlike između određenih modela.

vivax ne proizvodi led displaye nego kupuju od vecih proizvodaca poput lg,philipsa itd..

17 godina

Pojma to neam, samo kažem kakva im je slika bila kada sam ih gledao. Frend mi je tražio neki LCD TV, pa smo nabasali na par modela Vivax-a. Po onome što sam vidio, očajna slika nasuprot Panasonica, Samsunga, LG-a...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

kakav je Philips 32PFL5606H?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

Preporučujem LG 32LK330 82 cm, jer sam ga kupio prije tri dana i tv je grom. U Emmezeti Zg sam ga uzeo za 2100 kn, al po drugim shopovima ga prodaju za 2500 kn u prosjeku.

Tv je HD ready, al iskreno rečeno nisam primijetio da je išta lošiji od Full HD Lg 32LH3000 kojeg je sestra kupila prije godinu dana.

LG 32LK330 ima ogromnu prednost pred većinom novijih tv-a, jer dolazi s već otključanim USB playerom za gledanje filmova, slika i mjuze. Čita 1080p filmove ko od šale, testirao sam s par 1080p br ripova. Čita .mkv, .avi, .flv, .divx, .vob, .asf, .mp4, .wmv i još dosta toga...

Za 2100kn je to predobra stvar, za 2500 već možete tražit neki full hd tv.

0 0 hvala 0
16 godina
LED/LCD do 2999kn

I mene zanima ista stvar.

Do 3000kn mi se kao best buy čini Samsung LE32D550.

Inače dobio sam i neke preporuke za plazmu Panasonic TX-42C3E.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LED/LCD do 2999kn

definitivno plazma ako se misli gledat SD. totalno se isplati dati 200-300 kn više za panasonic 42c3 ili samsung 43d450

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 21:11 (zuper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

gore sam napisao fullHD, 32" :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

narucen philips, cini mi se bolje uzesti neki LED nego LCD.. dolazi u ponedjeljak pa javim kakav je :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji model i po kojoj cijeni?

14 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

imas par postova iznad :)

philips 32pfl5606h, 3139kn s dostavom

http://www.ronis.hr/led-tv-32-incha-81-cm/588/tv-led-philips-32pfl5606h/32PFL5606H58/

0 0 hvala 0
16 godina
LED/LCD do 2999kn

Phillips je inače pouzdana marka.

Taj model koji si uzeo mi se sviđa po specifikacijama.

Jel zna netko možda dali se preko USB-a mogu puštat MKV-ovi i dali podržava naše titlove ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

dolazi mi sutra pa cu napisat par rijeci o njemu :)

0 0 hvala 0
15 godina
Xbox360 Modder kaže...

Jel zna netko možda dali se preko USB-a mogu puštat MKV-ovi i dali podržava naše titlove ?

Da bi gledo film (dvdrip,brrip,..) moraš titlove zaljepiti i onda radi bez problema. Isprobano na Philips LCD 5405....

16 godina
bodija kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Da bi gledo film (dvdrip,brrip,..) moraš titlove zaljepiti i onda radi bez problema. Isprobano na Philips LCD 5405....

Znači MKV podržava ?

15 godina
bodija kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Dovoljno ih je staviti u isti folder s istim nazivom

15 godina
passat kaže...
bodija kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Za Philips to ne važi, titlovi se MORAJU zaljepiti.

15 godina
bodija kaže...
passat kaže...
bodija kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Za Philips to ne važi, titlovi se MORAJU zaljepiti.

onda su to bas lose uradili...drugim rijecima, ne podrzava titlove

Ja onda bas zbog toga ne bih uzeo philips. Patit se s titlovima svaki put kad hocu nesto pogledat -_-

15 godina

Ako nisi znao, to je dogovor između velikih firmi kao što su Panasonic, Sharp, Philips, Sony (na njihovim TV-ima nemogu se titlovi čitati, bez ljepljenja-graviranja), politika firmi radi tržišta DVD-a te BR-a. Dok Samsung, LG, Grundig, Quadro, Vivax..... dozvoljavaju pokretanje titlova kao na linijskom DVD playeru.

14 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

gledao sam neki dvdrip, prijevodi rade bez problema, samo da se zove isto kao i film.

imam nekih problema sad sa brripom, ne radi mi zvuk (Audio: DTS 48000Hz 6ch) i izbacuje poruku nesto kao "no audio, video only blabla.."

0 0 hvala 0
16 godina
sk300 kaže...

gledao sam neki dvdrip, prijevodi rade bez problema, samo da se zove isto kao i film.

imam nekih problema sad sa brripom, ne radi mi zvuk (Audio: DTS 48000Hz 6ch) i izbacuje poruku nesto kao "no audio, video only blabla.."

Evo sad sam našao na netu da ne podržava DTS.

Mislim da ću ipak uzet LG LV3400 zbog boljih multimedijskih funkcija.

14 godina
LED/LCD do 2999kn

samsung 32d550 je najbolji tv do 3k i kaj se tiče kvalitete slike i multimedijskih mogučnosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LED/LCD do 2999kn

mogao mi je to neko i prije napisati, ovako nista... mislio sam bolje bilo koji led nego lcd pa eto...

jedino mi je tlaka sad sto nemam br player nego prijenosni disk kojeg setam od kompa do tv-a. koliko sa shvatio, cita samo fat32 particije, a max file size kod njih je 4gb pa moram rezat svaki put film... ali nije problem sve dok je besplatno :D

edit: sutra cu napisat par rijeci jos..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 0:33 (sk300).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice