Lcd tv preporuka (46" do 1000eura)

poruka: 75
|
čitano: 17.901
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Lcd tv preporuka
Lazarus Long kaže...

Ajd ti malo skoci na panasonic.com da vidis da Panasonic krije te podatke kao zmija noge. "Vidljivi" su tek kada skines User Manual i to i samo kao Nominated power Consumption

I nemoj mi molim te reci da plazma od 40 i plazma od 50 incha trose isto ili priblizno kao LCD

[edit]

Pogotovo kad se gleda HD sadrzaj

Razlika postoji,naravno, ali 300W za 42 inčni neo PDP panel je ipak malo pretjerano pa i da je full HD u pitanju.

15 godina
neaktivan

42 inch neeopdp panel po user manualu moga tv a trosi  ovako:nazivna potrosnja 255w,prosjecna potrosnja elektricne energije u ukljucenom stanju 115w,potrosnja energije u iskljucenom stanju 0.40w

17 godina

Ja imam Panasonic P42X20e, prošlogodišnji model, i kad sam je spojio na profesionalni mjerač (znači, njega u utičnicu i telku u mjerač) pokazivalo je između 160 i 170W.

Namjerno sam pustio 1080p film (Avatar) baš da vidim ima li kakve razlike u odnosu na 480p video, i razlika je bila cca 10W.

Znači, ništa drastično.

A ako vam je potrošnja toliko bitna, ja uvijek ljudima predlažem vrlo jednostavno rješenje - kupite štednu žarulju i zamijenite njome neku od 100-150W koju garant imate u dnevnom boravku ili kuhinji, i to je to! Kompenzirajte na drugoj strani...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina
Lcd tv preporuka

Sigurno nije bio na klasičnome modu (domaćem, kako vam paše) jer i ta slika kuju je imao bila fenomenalna.

A i siguran sam da svi, ponavljam, svi televizori koje vidimo u technomarketima, technomaxima, sony centrima su na demo načinu rada.

Tražim sad baš po nete tu recenziju s hdtelevizije, ali nema.

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze jedno pitanje ako neko moze pomoc. 

Koji je najjeftiniji/najisplativiji tv na trzistu sa dvb-s tunerom? Jel postoji koji na trzistu a da nije 3d? 

Ja sam naso ovaj : http://hdtelevizija.com/2011/04/11/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42g30e-107-cm/

ali mi nije jasno sta znaci ovo :dvb-s "( mpeg 4 tuneri)"

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 22:30 (seljak007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Lcd tv preporuka (46" do 1000eura)
Mislim da je najjeftinije/najispaltivije uzeti ili Samsung (pogledaj stranicu-dvije prije) ili Panasonic C3E (isto sa prijasnjih stranica).

Oba dvije kostaju oko 3000kn i nisu 3D.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina
neaktivan

da, ali nemaju dvb-s tuner

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hm, not bad...

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

0 0 hvala 0
16 godina
seljak007 kaže...

Šta će ti taj tuner?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Mitch kaže...
seljak007 kaže...

Šta će ti taj tuner?

Možda za gledanje televizije, valjda, mislim, svi televizori od 2009. praktički već imaju dvb tuner.

AAaaaaaaaaaaaaa, sad vidim da je dvb-s, slažem se

17 godina
Mitch kaže...
seljak007 kaže...

Šta će ti taj tuner?

...DVB-S je najsofisticiraniji način prijenosa digitalnog signala, gdje su do sada za prijem bili neophodni satelitski tanjur i DVB prijamnik. LV375S vam omogućuje da satelitski tanjur spojite direktno na televizor i uživate u svim blagodatima satelitskog prijema.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina
neaktivan

a stari mi je zado zadatak da nadjem neki tv i reko je da mora imat tuner, i pito sam go jos poslije jel mu se isplati ako su dosta skuplji i reko je da nadjem neka dva, jedan sa, a drugi bez tunera pa da usporedimo kolika je razlika pa jel nam se isplati. I sad posto sam naso ove tu sa tunerom oko 5k, zanima me kolika je kvaliteta slike opcenito u ostalom na one panasonicove plazme koje sam prije spominjo jer se njima isto cijena proteze od 4k do 6k ovisno o modelu.
a on dosta gleda satelit i to mu je dosta vazno a nezgodno nam je spajat vanjski i protezat zice preko stana na tom mjestu, plus dupli daljinski, plus kaj vecina tva ni nema scart ulaz sta znaci da ovaj vanjski tuner koji sad imamo nam nis ne sluzi.
zato me jedino zanima kakva je kvaliteta slike i opcenito iskustva sa ovim lg-ovima jer vidim da oni jedini imaju taj tuner, i to u nekoliko modela, a cijene im nisu nis posebno napuhane, naravno ako je kvaliteta na razini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa nemaš ti kodove u televizoru za programe o.0 ?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

ne kuzim na kaj mislis? ak mislis na kodirane programe, pa nisu svi kodirani

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice