LCD TV na PC

poruka: 6
|
čitano: 2.530
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LCD TV na PC

Trebam neki LCD TV do 3000kn minimalno 66cm,spojio bih taj TV na PC tako da bi bilo poželjno da ima HDMI.

EDIT:što mislite o ovom

http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=30230-Televizor-Sony-LCD-TV-KDL32BX300

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 11:27 (Jughead).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LCD TV na PC

postoji samo jedan tv koji je po svemu sudeći savršen u obe namjene, kao tv i kao primarni  lcd monitor a to je ovaj : http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-led-lcd-tv-26LE5500.jsp

Samo nažalost u našoj provinciji od države ga nije moguće nabaviti trenutno

0 0 hvala 0
17 godina
RE: LCD TV na PC

cek jel bi to koristio ko primarni monitor ili jel osobno to nebi preporucio pogotovo ak vise sati dnevno sjedis i radis(za igranje,filmove i takve stvari je ok)

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
protjeran
LCD TV na PC

kopiti monitor koji je i tv je puno gora varijanta nego kupit tv koji je ujedno i monitor. Razlog svi hibridi monitora i televizora u hr dolaze sa tn matricom dok je ovaj lg najvjerojatnije ips tako da sve usporedbe tu prestaju. Ine, takvi televizori ne svijetle ništa više od monitora dapače, imaju više opcija za podešavanje svijetline slike od prosječnog monitora.

Ali dobro, ipak ne preporučam kupovinu dotičnog prije nego ga neko isproba u ulozi primarnog monitora. Da ga ima kupiti u rh ja bi odmah išao po njega pa bi javio dojmove. Još ću na kraju morat u sloveniju ili austriju po to čudo

0 0 hvala 0
15 godina
LCD TV na PC

nedavno sam kupio LCD TV LG 32LD320 i imam jedan problem kod spajanja na laptop (nisam ni siguran dali je to problem ili tako mora biti). naime kad ga spojim na laptop najveća rezolucija je 1360x768. čak je i u meniju televizora ta rezolucija prijavljena, iako se vidi da je slika udaljena tri piksela sa lijeve i tri sa desne strane od ruba TV-a. znači 6x768 piksela se ne koriste. (nativna rezolucija je 1366x768). dok prebacim na tv slika je normalno preko cijelog ekrana. nije da me to nešto jako smeta ali volio bi znati jeli moguće dobiti 1366x768 rezoluciju. laptop spajam na TV preko D-sub kabla.

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LCD TV na PC

itko?

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: