LCD TV OD 90-96cm do 4300 kn preporuka molim!

poruka: 63
|
čitano: 14.188
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LCD TV OD 90-96cm do 4300 kn preporuka molim!

Naravno da je bila sala:) I jedan i drugi post su bili sale,malo sam htjeo uvesti zivosti u temu,cudim se da vam je toliko trebalo da pitate jel se salim ili??

Inace nezelim trolati kako se kaze vec cisto malo humora uvesti{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: LCD TV OD 90-96cm do 4300 kn preporuka molim!
da zivot ide dalje naravno,dosao sam na forum da se raspitam necu uzet t(na kojem nemrem nista.Kaolsto rekoh ne kusim se u video tehniku bolje pitat pa snat nego presutit i zivit u neznanju.Mislim na kraju uzet plazmu koju je Bara preporucio i onda negdi slucajno naletim na neki link di se ljudi pitaju oce li mi se stvorit taj burningjer igraju igre koje imaju staticne trake,glupo mi uzet nest tj zaletit se i nakon par dana problemi radije pitam pa izbjegnem probleme.Uglavnom hvala vam svika mislim definitivno usetvplasma x20e pa kud puklo da puklo 5god ce izdrzat nadam se ipak nemam para na razbacivanje mozete zatvorit ovaj topic danke!
17 godina
RE: LCD TV OD 90-96cm do 4300 kn preporuka molim!
cikl0n kaže...
da zivot ide dalje naravno,dosao sam na forum da se raspitam necu uzet t(na kojem nemrem nista.Kaolsto rekoh ne kusim se u video tehniku bolje pitat pa snat nego presutit i zivit u neznanju.Mislim na kraju uzet plazmu koju je Bara preporucio i onda negdi slucajno naletim na neki link di se ljudi pitaju oce li mi se stvorit taj burningjer igraju igre koje imaju staticne trake,glupo mi uzet nest tj zaletit se i nakon par dana problemi radije pitam pa izbjegnem probleme.Uglavnom hvala vam svika mislim definitivno usetvplasma x20e pa kud puklo da puklo 5god ce izdrzat nadam se ipak nemam para na razbacivanje mozete zatvorit ovaj topic danke!

Kod Panasonicovih plazmi vrlo teško će ti doći do burn-ina, pogotovo ako ćeš se pridržavati pravila o kalibraciji i ''ugledavanju'' televizora, a to znači prvih 300 sati staviti telku (U SVIM MODOVIMA) na True Cinema, spustiti svjetlinu i kontrast na 30 (ispod 50%) i isključiti efekte. Uostalom, sve ti je jako dobro objašnjeno u recenziji na HD Televiziji, koju obavezno pročitaj. Naći ćeš i link kako doći do servisnog izbornika u kojem vidiš broj radnih sati.

Kod tih plazmi nakon kalibracije najgore što ti se može desiti je retencija (zadržavanje slike), a to se lako ispere ''snijegom''.

Kupuj i ne brini.

Prodajem zjake...povoljno!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice