KUPOVINA LCD-a

poruka: 5
|
čitano: 2.558
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
KUPOVINA LCD-a

Evo ovako,treba mi pomoc , zelim da kupim sebi LCD televizor nazalost nemam nikakvo iskustvo oko LCD-a ili plazma TV-a.Isao sam sa drugom koji se onako solidno razumije u tehnologiju, on mi je rekao da su LG solidni LCD-ovi, da uzmem samo sa full HD-om, da gledam brzinu odziva , herce i slicno...na kraju smo gledali LG 42 inca, ne sjecam se serijske oznake, znam samo da mu je kontrast 60000:1 brzina odziva cini mi se 3 ili 5 , ovaj prodavac mi rece da je to zadnja serija- 100/200 herca ....cijena je 700 eura...to je onaj maksimum sto bi ja platio za LCD.Posto vidim da ima ljudi koji se stvarno razumiju u ovo molio bih da mi daju savjet sta da odaberem za taj novac, sta je najb olje sto mogu dobiti.Meni je najbitnija kvaliteta slike na LCD-u, inace sam iz Bosne, lako je moguce da su kod mene cijene mozda nepovoljnije nego drugdje...

0 0 hvala 0
15 godina
RE: KUPOVINA LCD-a

moj ti je savjet okani se brojki odi po trgovinama i gledaj koji ima najbolju sliku,sad će me neki napasti da su ti televizori u shop modu ,ali nema do starog dobrog oka,pogledaj philips televizore oni po meni imaju najbolju sliku,najvažnije ti je da ima dvb-t mp4 ,i ako imaš para rađe uzmi full hd nego hd ready,full hd ti je 1080 p,i obavezno ako te zanima neki model provjeri na internetu dali su to novi modeli jer neznalicama znaju podvaliti stare modele

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 23:46 (blackalbum).
17 godina
neaktivan
KUPOVINA LCD-a

Edo, ne zamaraj se sa tim raznim kontrastima jel nerijetko to zna bit ANSI kontrast od 1000-2000:1 dok se kod plazmi vrti oko 7000:1, no opet nije u kontrastu sve, ima i drugih kvalitativnih mjerenja.

Moj savjet ide Panasonicu TX-P42S20E, u Hrvatskoj je nekih 850 eura no kako je sada običaj da je Panasonic jeftiniji u BiH onda ne vidim razloga zašto nebi bio i taj model.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bara kaže...

Edo, ne zamaraj se sa tim raznim kontrastima jel nerijetko to zna bit ANSI kontrast od 1000-2000:1 dok se kod plazmi vrti oko 7000:1, no opet nije u kontrastu sve, ima i drugih kvalitativnih mjerenja.

Moj savjet ide Panasonicu TX-P42S20E, u Hrvatskoj je nekih 850 eura no kako je sada običaj da je Panasonic jeftiniji u BiH onda ne vidim razloga zašto nebi bio i taj model.

znaci tvoja preporuka je da kupim plazmu a ne LCD...budem ja otisao pogledati koji je ovo model LG sto sam gledao jer TV mi se stvarno svida...jos cu malo da potrazim po radnjama,valjda budu dali neki popust pred svjetsko prvenstvo :) hvala na pomoci...

15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

moj ti je savjet okani se brojki odi po trgovinama i gledaj koji ima najbolju sliku,sad će me neki napasti da su ti televizori u shop modu ,ali nema do starog dobrog oka,pogledaj philips televizore oni po meni imaju najbolju sliku,najvažnije ti je da ima dvb-t mp4 ,i ako imaš para rađe uzmi full hd nego hd ready,full hd ti je 1080 p,i obavezno ako te zanima neki model provjeri na internetu dali su to novi modeli jer neznalicama znaju podvaliti stare modele

pa da svakako, full HD mi je ono prioritet, radije manje inča ali da bude full HD..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice