koji tv do 4000 kn?

poruka: 24
|
čitano: 10.900
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
koji tv do 4000 kn?
znaci treba mi tv za dnevni boravak, udaljenost je nekih 4 m pa ciljam na ~100 cm.
molim preporuke iskljucivo iz konikoma.
telka ce sluziti za najcesce gledanje obicnog tv programa a ponekad i filmova sa dvd-a.
bilo bi pozeljno da se u tv-u nalazi prijamnik za digitalnu televiziju i dvd player(ako to postoji uopce, nisam u toku sa tv-ima) i da ima hd ready.
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
koji tv do 4000 kn?

http://www.konikom.hr/p7596/tv-lcd-grundig-32-6930t-vision-6/product_info.html?osCsid=6ineammrugh6pkbg5k06eb825skmta88

ovaj imam vec 1-2 godine (ne sjecam se) ali ima usb preko kojeg mozes gledat filmove,slusat pjesme,pregledavat fotografije,dokumente.

Ima digitalni tuner,hd ready,3X HDMI itd.

gledam svakodnevno TV i nisam imao problema s njim.

nadam se da je pomoglo. pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
koji tv do 4000 kn?

32'' (82cm) na ~4m mi se stvarno cini premalo :/

Ovaj ja imam, ovako nesto?

http://protis.hr/products/details/plazma-panasonic-txp42x20e-100hz-dvbt-mpeg4/30274?service=1

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 20:33 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
4 1 hvala 1
15 godina
protjeran
koji tv do 4000 kn?
@puls3, to mi je premalo
@plasma, ova mi se telka cini dobra
ima jos netko kakav prijedlog?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
koji tv do 4000 kn?

Plasma je odlicna, crna boja i kontrast na vrhu, HD Ready ( Fulll HD ti ni ne treba, posebno sa ~4m i to za sto ces koristit), ugraden Tuner, odlicna takoder i SD slika, 100 Hz, mal input lag, zvuk je prodoran i odlican, posebno kad se upali V-Surround, stvarno se osjeca razlika ), ako sam ti pomogao pritisni Hvala i pomozi da dobijem barem 1 zvjezdicu Nevinašce

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 21:53 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
protjeran
koji tv do 4000 kn?
ma super mi se cini ova telka, samo je 4400 kn u konikomu :s
daj mi preporuci jos koju a da je iz konikoma i do 4000 kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
koji tv do 4000 kn?

Malo teze za tu cijenu od 4000 kuna, jer koliko vidim tamo kada sortiram po cijeni u kategoriji TVa nema nijedan dijagonale vece od 32 do 4000 kuna?

Bolje jos malo ustedi i rastegni se koliko mozes.

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: koji tv do 4000 kn?
EZY-E kaže...
ma super mi se cini ova telka, samo je 4400 kn u konikomu :s
daj mi preporuci jos koju a da je iz konikoma i do 4000 kn.

LG 42PJ350 nije loš, ima ga jedan frend, tako da ti možda mogu reći još nešto ako te o njemu zanima. 3800 kn je. Evo recenzija: http://hdtelevizija.com/2010/06/03/recenzija-plazma-lg-infinia-42pj350-106-cm/

Jedino mi se ne sviđa što ima samo 2 HDMI-a, no ako ti to ne predstavlja problem, sasvim je ok. Usput, ako se smije znati, zašto mora biti iz Konikoma?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 7:43 (Mirko935).
15 godina
protjeran
koji tv do 4000 kn?
zato jer mi stari poznaje nekoga iz te trgovine pa bi mogli uzeti telku na cekove a i mozda izvuci kakav popust :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
koji tv do 4000 kn?
42pj350 mi se cini kao dosta dobar izbor.. a mogu li ja npr skinuti neki hd film, staviti ga na usb i ubaciti ga u telku i gledati?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
42pj350 mi se cini kao dosta dobar izbor.. a mogu li ja npr skinuti neki hd film, staviti ga na usb i ubaciti ga u telku i gledati?

Ne možeš, tražio sam malo po internetu o tome i još nitko ne zna kako ga hacknuti, navodno bi se moglo moći kao što se LH2000 serija može, ali za sada još ništa.

15 godina
protjeran
koji tv do 4000 kn?
evo kupio telku lg 42pj250(zadnja bila) jer nije bilo 350, i za sad sam zadovoljan njome, trebat ce mi vremena da se priviknem na 106 cm(prije imao 72) :D. nego, moze li se ovaj model hacknuti da prima usb-ove(ima prikljucak, ali je samo za servis)?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
evo kupio telku lg 42pj250(zadnja bila) jer nije bilo 350, i za sad sam zadovoljan njome, trebat ce mi vremena da se priviknem na 106 cm(prije imao 72) :D. nego, moze li se ovaj model hacknuti da prima usb-ove(ima prikljucak, ali je samo za servis)?

Čestitam ;)

Koliko vidim na netu, vrijedi isto kao i za 350 seriju, može se omogućiti sviranje glazbe i pregled fotografija, no ništa za video. Evo jedna takva tema: http://lgusb.wikispaces.com/message/view/home/25970921

15 godina
protjeran
koji tv do 4000 kn?
hvala :)
na to sam i ja naletio, ali nigdje nisam nasao upute kako da to napravim..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
hvala :)
na to sam i ja naletio, ali nigdje nisam nasao upute kako da to napravim..

Mislim da sam negdje naisao na upute neki dan, probat cu potrazit to opet kad budem doma ako ne uspijes sam u medjuvremenu.
15 godina
protjeran
koji tv do 4000 kn?
jedno pitanje: mogu li ja kupiti dvd player koji cita hd filmove, skinuti neki film s neta u hd-u, sprziti na obican dvd i gledati ga?
takoder me zanima vasa preporuka za dvd koji cita hd format(sto jeftiniji)?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
koji tv do 4000 kn?

INFINITY 8000HD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
jedno pitanje: mogu li ja kupiti dvd player koji cita hd filmove, skinuti neki film s neta u hd-u, sprziti na obican dvd i gledati ga?
takoder me zanima vasa preporuka za dvd koji cita hd format(sto jeftiniji)?

Ja ne znam za DVD player koji čita ikakav HD; neki BD playeri mogu čitati i HD filmove u avi-ju, mkv-u itd, npr LG BD370, ali ne znam isplati li ti se toliko novaca dati za to. A da uzmeš WD TV Live ili nešto slično?

15 godina
koji tv do 4000 kn?

INFINITY 8000HD 399 kn

sve ostalo je previse

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OŽUJSKO PC kaže...

INFINITY 8000HD 399 kn

sve ostalo je previse

Vrlo solidan uređaj, pogotovo za te novce, nisam ni znao za njega, jedino što mi se ne sviđa je što mu je izlaz ograničen na 1080i, ali ionako nije bitno kad ima 720p TV.

9 godina
neaktivan
koji tv do 4000 kn?

TV za gledanje filmova, treba imat smart tv, 3D po mogucnosti 42 incha

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
koji tv do 4000 kn?

Nema više 3d u ovom cjenovnom rangu. Jedino nešto od prošle godine ako nađeš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: koji tv do 4000 kn?
Ovako iz BIH sam i imam dvoumicu za led tv od 32 inca cjena oba je 450maraka tosiba i philips oba hd ready i imaju dvb-t2 sta je bolje uzeti?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice