Taj Samsung uzmi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj Samsung uzmi.
Off topic (moj post)
Tu i tamo bacim oko na ovu temu i fascinantno mi je da su konstantno nekakve rasprave i flame warovi s Garfieldom a doticni jos nije banan, i tako vec godinama.
Zašto bi bio banan? Čovjek samo (izrazito tvrdoglavo, doduše) brani svoje stavove. Niti vrijeđa nikog, niti psuje, niti omalovažava tuđa mišljenja, niti ni na bilo koji način krši pravila foruma...
To vise nije sugestija clanovima foruma nego zavaravanje s ciljem sto vise prodaje doticnih tv-a.
Mislim da to nije cilj ovog threada nego da raspravljamo i savjetujemo jedni druge bez ovakvih uljeza.
Sto bi bilo kad bi tu uvoznici ostalih brandova "visili" i navodili vodu na svoj mlin?
To vise nije sugestija clanovima foruma nego zavaravanje s ciljem sto vise prodaje doticnih tv-a.
Mislim da to nije cilj ovog threada nego da raspravljamo i savjetujemo jedni druge bez ovakvih uljeza.
Sto bi bilo kad bi tu uvoznici ostalih brandova "visili" i navodili vodu na svoj mlin?
Ovdje te moram popravit, Philips Slovenija ne prodava kod vas, to rade prodaonice.. Vaši samo nabavljaju određen broj televizora kod Philips Slovenija, gdje ima i vaših ljudi:)
I ja nemam ništa sa tom pričom..
Pa ne bi se baš složio sa tobom:)
pozdrav ekipa trebo bi malo pomoći oko kupnje tv. inace sam totalni laik al sam malo proguglo i pročito forume. nisam našao neku stranicu za usporedbu tv-a ko što ima gsm arena za mobove tako da bi trebao vaše savjete.
želim uzet 140cm sa 5 godina garancije, u obzir dolaze philips, panasonic, sony samsung i LG. zasad nemam netflikse i takve pretplate, ali bi služio tv dosta za gledanje streamova tekmi, skinutih filmova, ili preko kodija popcorna, te youtube naravno. cijena je do 5 soma, top topova 5 i pol soma kuna. išo sam danas gledat u elipso i santa domenica kako izgleda.
iz elipsa su mi favoriti
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHILIPS-55PUS6412/
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE55MU6172UXXH/
sa tim da mi prodavač u elipsu najviše preporučuje philipsa za 4800kn
iz domenice:
https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-philips-55pus6262-smart-ambi2.aspx
https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kd-55xe7005-4k.aspx
https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55nu7172-uhd.aspx
ovdje prodavač kaže da je best buy samsung...
Ako je tako, neka ga netko prijavi administratorima, pa neka popije ban. Makar su pravila foruma, koliko vidim, dosta nejasna po tom pitanju, i nigdje se ne spominje zabrana ovakvog načina reklamiranja. Bug-ovci bi trebali poradit po tom pitanju.
Več sam dosta puta napisao, pa ču još jednom, jer vidim, da jedni niste izgleda dosta aktivni u toj temi.. Kao prvo nikakve kanale ja ne koristim za prodaju:)) A kao drugo nisam ni iz Hrvatske, tako, da neznam kako bi mogao koristi takvo nešto..? Možda mi ti možeš objasnit..
Da jesam napisao, ali gdje ja stojim u toj priči..?
Bok, razmišljam o kupnji PHILIPS-65PUS6412 televizora. Pretežno ću ga koristiti za gledanje filmova i utakmica.
Obzirom da sam čitao i čuo da 60Hz može biti problem u brzim scenama ili u sportu, zanima me koliko je to vidljivo u stvarnosti? Ako govorimo o tome da bi eventualno neki ekspert primijetio razliku u televizoru od 120 Hz i 60 Hz, to mi je nebitno. Ako se radi o tome da će mi gledanje utakmica biti iritantno zbog nekih efekata uzrokovanih nižom frekvencijom, to mi je neprihvatljivo. Pitam zato jer mi je neki sljedeći odabir SONY-KD65XE8596, koji je par tisuća kuna skuplji, pa nisam baš siguran vrijede li ti herci par tisuća kuna.
Jos najbolje da ovdje potvrdis moju pricu. Tvoja djela govore umjesto tebe.
pozdrav ekipa trebo bi malo pomoći oko kupnje tv. inace sam totalni laik al sam malo proguglo i pročito forume. nisam našao neku stranicu za usporedbu tv-a ko što ima gsm arena za mobove tako da bi trebao vaše savjete.
želim uzet 140cm sa 5 godina garancije, u obzir dolaze philips, panasonic, sony samsung i LG. zasad nemam netflikse i takve pretplate, ali bi služio tv dosta za gledanje streamova tekmi, skinutih filmova, ili preko kodija popcorna, te youtube naravno. cijena je do 5 soma, top topova 5 i pol soma kuna. išo sam danas gledat u elipso i santa domenica kako izgleda.
iz elipsa su mi favoriti
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHILIPS-55PUS6412/
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE55MU6172UXXH/
sa tim da mi prodavač u elipsu najviše preporučuje philipsa za 4800kn
iz domenice:
https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-philips-55pus6262-smart-ambi2.aspx
https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kd-55xe7005-4k.aspx
https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55nu7172-uhd.aspx
ovdje prodavač kaže da je best buy samsung...
Moj savjet samsung mu6172 ili sony.
Nova serija samsunga NU (ovaj navedeni) se ne isplati tj. ne donosi nista novo osim tizen 4.0.
Cak ima i onaj obicni gadni daljinski za razliku od MU serije.
Najbolje ti je uzet neke materijale na usb i u dućan testirat.
Bok, razmišljam o kupnji PHILIPS-65PUS6412 televizora. Pretežno ću ga koristiti za gledanje filmova i utakmica.
Obzirom da sam čitao i čuo da 60Hz može biti problem u brzim scenama ili u sportu, zanima me koliko je to vidljivo u stvarnosti? Ako govorimo o tome da bi eventualno neki ekspert primijetio razliku u televizoru od 120 Hz i 60 Hz, to mi je nebitno. Ako se radi o tome da će mi gledanje utakmica biti iritantno zbog nekih efekata uzrokovanih nižom frekvencijom, to mi je neprihvatljivo. Pitam zato jer mi je neki sljedeći odabir SONY-KD65XE8596, koji je par tisuća kuna skuplji, pa nisam baš siguran vrijede li ti herci par tisuća kuna.
Garfi jes to ti sa drugog accounta
Ako je tako, neka ga netko prijavi administratorima, pa neka popije ban. Makar su pravila foruma, koliko vidim, dosta nejasna po tom pitanju, i nigdje se ne spominje zabrana ovakvog načina reklamiranja. Bug-ovci bi trebali poradit po tom pitanju.
Samo da c/p dio pravilnika foruma:
"Reklamiranje - Reklamiranje usluga, web-stranica, prodaje ovoga i onoga je strogo zabranjeno. Forumaši koji to budu radili bit će ekspresno izbačeni s foruma, a reklame obrisane. Stavljanje linkova na druge forume, webove i ostali internetski sadržaj je uvjetno dozvoljeno. Moderatori imaju diskrecijsko pravo brisati takve linkove, čitave postove i davati opomene ukoliko ocjene da je sadržaj off-topic, reklamerski ili na drugi način neprimjeren ovom forumu."
Ukoliko Garfield nije prekrsio ovo pravilo u skoro svakome svom postu onda sam ja Tito!
Dakle, lik u kontinuitetu krsi pravila vec godinama, a nitko ga ne sankcionira.
Nije slucajnost da je izletio sa drugih foruma.. Jedino tromost bugovih administratora ga drzi ovdje.
No vjerujem kako je i ovoj prici uskoro kraj. Kriticna masa se skuplja. Samo je pitanje vremena..

Samo da c/p dio pravilnika foruma:
"Reklamiranje - Reklamiranje usluga, web-stranica, prodaje ovoga i onoga je strogo zabranjeno. Forumaši koji to budu radili bit će ekspresno izbačeni s foruma, a reklame obrisane. Stavljanje linkova na druge forume, webove i ostali internetski sadržaj je uvjetno dozvoljeno. Moderatori imaju diskrecijsko pravo brisati takve linkove, čitave postove i davati opomene ukoliko ocjene da je sadržaj off-topic, reklamerski ili na drugi način neprimjeren ovom forumu."
Ukoliko Garfield nije prekrsio ovo pravilo u skoro svakome svom postu onda sam ja Tito!
Dakle, lik u kontinuitetu krsi pravila vec godinama, a nitko ga ne sankcionira.
Nije slucajnost da je izletio sa drugih foruma.. Jedino tromost bugovih administratora ga drzi ovdje.
No vjerujem kako je i ovoj prici uskoro kraj. Kriticna masa se skuplja. Samo je pitanje vremena..
A gle, priča u pravilu ide ovako : netko zatraži pomoć oko kupnje tv-a, javlja se odmah Garfield i preporučuje Philipsa. To uglavnom radi i na 'neutralan' način, tako da linka cijene sa nabave (ne favorizira nijednu trgovinu). Nisam nikakav advokat, ali po meni to i nije kršenje pravila foruma. Tako bi svatko za preporuku kupnje bilo čega mogao dobiti ban. Jedina je razlika u tome što je on extra uporan u favoriziranju jednog branda, javlja se na svaki post u kojem se traži savjet i naravno da počne ići na živce nakon nekog vremena. Inače, primjer za nedozvoljenu reklamu na forumu je ono što Makromikro radi (ili je bar radio) u svojom temi 'Makromikro novosti'.
Ekipa imam jedno banalno pitanje, nemojte se smijat,po prvi puta cu kupiti smart tv. Posto planiram dati poprilicnu svotu za TV s androidom, 4K itd preko 10 soma...zanima me ...trebam li MAX TV, Iskon i ta sranja? :))). U Santa Domenici nude kojekakve popuste ako uzmes Max paket pa reko dal mi to treba?
Ekipa imam jedno banalno pitanje, nemojte se smijat,po prvi puta cu kupiti smart tv. Posto planiram dati poprilicnu svotu za TV s androidom, 4K itd preko 10 soma...zanima me ...trebam li MAX TV, Iskon i ta sranja? :))). U Santa Domenici nude kojekakve popuste ako uzmes Max paket pa reko dal mi to treba?
Zašto bi trebao vanjskog providera za gledanje televizije. Ako imaš svoju antenu ili satelitsku po potrebi oni ti ne trebaju. Ljudi uzmu npr Iskon paket jer tu dobiju, internet, tv programe i fiksni telefon.
Nije potrebno za normalno funkcioniranje tv-a.
Ako si na to mislio.
Vidim da ste me optužili da sam fake profil zbog interne rasprave i da mi se downvotea post. Gledao sam na kojem forumu pitati pa sam vidio da na ovom forumu ima 500tinjak stranica na temu "Koji televizor kupiti" i da se aktivno piše, pa sam se zato tu registrirao.
Ako mi netko može pomoći, bit ću zahvalan.
Garfi jes to ti sa drugog accounta
Ne nije...hahaha...dan te jebo pa ne mogu virovat.
Ne jedan nego cak dva profila ili je on ili je nekom od svojih rekao da se prijave,hahahaha.
Koja slucajnost da bas oba samo philips zele i da je philips isti ko sony...hahahaha.
On osim reklamiranja lagano i podjebaje,to mozes skontat po njegovu pisanju.Pogledaj koliko ga je puta netko pobio u njegovim tvrdnjama,a on se onda jos vise sveze toga i lagano smajlice uvaljuje,a svjesno laze.Pacijent.
Podjebavanje na lip nacin,nista vise.
Trebam tv, ideal bi bio 60, ali može i 55. Mora imati 5g jamstva. Namjena netflix and chill, hbo go,ps4 pro i optitv. Budžet 6000 plus minus 500. Gledao sam malo KD55XE8096BAEP i čini mi se ok. Molim pomoć.
Trebam tv, ideal bi bio 60, ali može i 55. Mora imati 5g jamstva. Namjena netflix and chill, hbo go,ps4 pro i optitv. Budžet 6000 plus minus 500. Gledao sam malo KD55XE8096BAEP i čini mi se ok. Molim pomoć.
U sancta domenici na akciji sada mozes nabaviti 55xe8505 za 6500kn.Mislim da ti je to vrh za te pare.
Kod nas u bih kosta puno skuplje skoro 8000kn.Ja cu ga sebi gledati u splitu nabavit isto ako budem sada isao za split.
filips
Mogu ti pomoći.
Kupi LGUJ701v i riješio si se muke.
ima nizak imput lag, nema ghostinga, sapunice....odlično prikazuje Sd programe..jedino ti može zasmetati IPS matrica kad gledaš u mraku ako si do sad imao SPVa starije televizore kao ja.
no, i na to se navikneš, kalibriraš osvjetljenja , kontraste itd...
Kupi.
Odličan tv
Za netflix and chill ti triba ženska a za drugo uzmi tv sa što manjim input lagom. sony bi ti triba bit dobar za ps4 pro.
Ekipo, kupio sam si ovaj tv https://www.panasonic.com/hr/consumer/televizori-ravnog-zaslona/4k-led-lcd/tx-50ex700e.html
Zna li netko, kako da napravim najbilokje postavke prikaza slike, je li potrebna kalibracija te kako se ona napravi?
Kako napraviti najbolje postavke slike?