Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.613
|
čitano: 27.424.472
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu

npr. Kodi - radi na phillipsu il na sonyu

philips mi je nekako cijenom i specifikacijama najači. sony npr u tom cjenovnom rangu nema:

4-jezgrene procesore

3d je aktivni

manja dijagonala za istu cijenu

full hd manje dijagonale za razliku uhd na 55" kod philipsa,

neznam možda u tom silnom traženju sam propustio sony-a koji bi imao sve to u toj cijeni.

a što se tiče drugih tv os-eva koji je nekako najbolji, koliko vrijedi lg-ijev smart TV, webOS, tizien, itd.... tj. koji ima neku najveću podršku što se tiče updatanja ispravljanja bugova, slobodu i velik izbor aplikacija?

ili ispada da je najbolje kupiti nesmart tv i na njega stavit android box koji je pravi androidaš bez ograničenja???

kod kojih se može kretat nekim motionima ili prikopčat obična PC tipkovnica i miš, neznam čak u sancta domenici su mi pokazivali neki panasonic ili philips sa kamerom čemu to služi?? koji primaju glasovne naredbe??

i još jedno pitanjce za znalce koji dvb tuner moram gledat da radi kad uvedu novi standard dvb-t2c?? i kako se zove digitalni satelitski prijamnik dvb-s??

je**te lakše kupit auto nego tv. dizel il benzinac - snaga motora hoćeš jurilicu ili da  samo ide - oprema sva sreća to se iskombinira samo po sebi - i koliko para imaš uklopiš se u koji brand tražiš i onda imaš dvojbu a ne 50 različitih od kojih neki nešto imaju a drugi nemaju

garfilde da imaš 8k kuna koji bi si ti uzeo i zbog čega;

oprosti zbog gnjavaže ali eto trebam pomoć, trenutno imam neku toshibu regza nemam pojma koji model iz 2008/9. koja nema ništa. tako da nisam baš upućen u nove tehnologije

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu
darko0203 kaže...

npr. Kodi - radi na phillipsu il na sonyu

philips mi je nekako cijenom i specifikacijama najači. sony npr u tom cjenovnom rangu nema:

4-jezgrene procesore

3d je aktivni

manja dijagonala za istu cijenu

full hd manje dijagonale za razliku uhd na 55" kod philipsa,

neznam možda u tom silnom traženju sam propustio sony-a koji bi imao sve to u toj cijeni.

a što se tiče drugih tv os-eva koji je nekako najbolji, koliko vrijedi lg-ijev smart TV, webOS, tizien, itd.... tj. koji ima neku najveću podršku što se tiče updatanja ispravljanja bugova, slobodu i velik izbor aplikacija?

ili ispada da je najbolje kupiti nesmart tv i na njega stavit android box koji je pravi androidaš bez ograničenja???

kod kojih se može kretat nekim motionima ili prikopčat obična PC tipkovnica i miš, neznam čak u sancta domenici su mi pokazivali neki panasonic ili philips sa kamerom čemu to služi?? koji primaju glasovne naredbe??

i još jedno pitanjce za znalce koji dvb tuner moram gledat da radi kad uvedu novi standard dvb-t2c?? i kako se zove digitalni satelitski prijamnik dvb-s??

je**te lakše kupit auto nego tv. dizel il benzinac - snaga motora hoćeš jurilicu ili da  samo ide - oprema sva sreća to se iskombinira samo po sebi - i koliko para imaš uklopiš se u koji brand tražiš i onda imaš dvojbu a ne 50 različitih od kojih neki nešto imaju a drugi nemaju

garfilde da imaš 8k kuna koji bi si ti uzeo i zbog čega;

oprosti zbog gnjavaže ali eto trebam pomoć, trenutno imam neku toshibu regza nemam pojma koji model iz 2008/9. koja nema ništa. tako da nisam baš upućen u nove tehnologije

Kodi radi i na Sonyu i na Philipsu.Što se tiče drugih operativnih sustava,je isto kao kot Androida.I webos i Tizen imaju mane.Što se tiče tipkovnice i miša,je bolje ,da ga povežeš žično.A što se tiče glasovne naredbe,to ima jedino top Philips tv.Što se tiče tjunera,su svi koji trebaju več ugrađeni.Ja bi uzeo i Sonya i Philipsa.Moram,da ti kažem još,da ima Philips 50hz panel,a Sony modeli w 7 i 8 serije, 100hz panel.Ali to nije baš nekakva razlika u slici.Pošto imaju Philips televizori, 2015 ugrađen najsnažniji chipset.To znači u praksi odlično procesiranje slike.

10 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 9:20 (theMit).
10 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
xerexy kaže...

Mislim da čovik pita jer je na akciji u Tehnomarketu sad 3k kn-a taj model PHILIPS 48PFT4100/12 i ja se isto mislim ić po njega jer koliko vidim ok su specifikacije!

Volio bi da netko tko se malo više razumije u te stvari kaže točno kakav je tv generalno al mislim da bi triba bit ok!

Panel je 50hz,pokretna resolucija 100hz.Procesiranje slike je dobro.Što se tiče titlova, se ne da podešavat veličina.Ima dva hdmi ulaza,i jedan usb.Uglavnom genaralno, solidan tv.

A morate znati,da ove najnižje serije televizora,nisu baš najviše kvalitetni.

Hvala svima na na odgovorima i savjetima! Pomogli su mi! Da, prije svega me privukla cijena od 2,999 :) pa sam htio provjeriti malo odgovara li mi potrebama. Otišao sam jučer i u Tehnomarket i mojem oku se doima ok, kao što kažete. Plus oduševljen sam veličinom od 122 cm i to me već na prvu ostavilo paf! Uglavnom dosta impulzivno kupujem pa mi je vaša potvrda stvarno dobro došla. Hvala vam!

15 godina

Molim preporuku tv-a do 6000kn. Nasao sam ovo (http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue40ju6572-curved-uhd.aspx) pa me zanima dal postoji nesto bolje za te novce? Tv bi se koristio za gledanje filmova, serija, ip tv, netflix mozda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
theMit kaže...
garfield1 kaže...
xerexy kaže...

Mislim da čovik pita jer je na akciji u Tehnomarketu sad 3k kn-a taj model PHILIPS 48PFT4100/12 i ja se isto mislim ić po njega jer koliko vidim ok su specifikacije!

Volio bi da netko tko se malo više razumije u te stvari kaže točno kakav je tv generalno al mislim da bi triba bit ok!

Panel je 50hz,pokretna resolucija 100hz.Procesiranje slike je dobro.Što se tiče titlova, se ne da podešavat veličina.Ima dva hdmi ulaza,i jedan usb.Uglavnom genaralno, solidan tv.

A morate znati,da ove najnižje serije televizora,nisu baš najviše kvalitetni.

Hvala svima na na odgovorima i savjetima! Pomogli su mi! Da, prije svega me privukla cijena od 2,999 :) pa sam htio provjeriti malo odgovara li mi potrebama. Otišao sam jučer i u Tehnomarket i mojem oku se doima ok, kao što kažete. Plus oduševljen sam veličinom od 122 cm i to me već na prvu ostavilo paf! Uglavnom dosta impulzivno kupujem pa mi je vaša potvrda stvarno dobro došla. Hvala vam!

Da javiš kakva je slika kad ga na antenu spojiš please :) !!!

17 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Dakle u potrazi sam za TV-om, primarna uporaba bi bila gledanje TV-a te ponekad i gaming sa PS3... Budget je 750-850KM (~3000HRK sa varijacijama s obzirom na valutu u kojoj tražim)... Uvjeti: min 82cm screen size, FullHD rezolucija... Veličina ekrana može biti i veća, samo je bitno da je FullHD te da dobro lovi BiH kanale bez IPTV providera jer će se TV nalaziti na lokaciji gdje nema Interneta i telefona (samo mobiteli). Marka TV-a je nebitna, ali je bitno da može izdržati barem 4 godine...

Kupovao bih TV u Banja Luci, Prijedoru ili Kozarcu (najbliže lokacije mjestu gdje je "vikendica", hebiga)...

P.S.: Ovo je za "vikendicu" koju imamo u BiH... 

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_GTI kaže...

Molim preporuku tv-a do 6000kn. Nasao sam ovo (http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue40ju6572-curved-uhd.aspx) pa me zanima dal postoji nesto bolje za te novce? Tv bi se koristio za gledanje filmova, serija, ip tv, netflix mozda.

Za te novce imaš 4k 48" samsung model s ravnim ekranom, zakrivljenost na 40" je čista glupost.

15 godina
k1klop kaže...
Tommy_GTI kaže...

Za te novce imaš 4k 48" samsung model s ravnim ekranom, zakrivljenost na 40" je čista glupost.

Jel moze neki link za taj samsung?

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav !

Trebam sto veci tv do cca 3.300,00 kn.

Udaljenost od tv-a do kreveta nekih 5 metara.

3D, smart i te gluposti me ne zanimaju

Antena,kanta na njega i to je to :)

Za oko mi je zapeo GRUNDIG 48VLE5520BN

Pucajte...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Lijepi pozdrav.

Molio bih preporuku Tv-a. Do max 7500 kn.

50-55 "

Filmovi, sport, SMART, multimedija. Ajmo reći neki " ALL AROUND". Znači da je u tom svakom segmentu solidan.

3D nije potreban.

Zamolio bi prijedloge nekih televizora ovako na prvu vas znalaca :)

Puno hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Želim si kupiti novi TV. Budžet je oko 3.000,00 kn.

Ono što ću najčešće koristiti:
- uobičajna reprodukcija TV programa,
- gledanje filmova s USB-a,
- spajanje laptopa na TV
- kodi

Zanima me koje marke bih trebao izbjegavati i na koje tehničke specifikacije trebam obratiti pozornost.

Ovaj mi se svidio:

http://www.edigital.hr/led-televizori/sony-kdl40w705cbaep-smart-led-televizor-p474931.html

ili možda ovaj:

http://www.edigital.hr/led-televizori/samsung-ue40j5500awxxh-smart-led-televizor-p508030.html

šta kažete????

Imate li neku konkretnu preporuku za best buy bio bih zahavalan!!!

Hvala puno!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
bero666 kaže...
crozbo kaže...

Trebam preporuku za tv 4000-4500kn, ~40" dovoljno, 3d nije prioritet, smart obavezno - preferiam android no moze i nesto drugo, nemora biti uhd...volio bih da predlozite par modela pa da vidim sto mi je dostupno

LG 42LF652V - oko 4100kn (recenziju imate na hd televizija, ima 3D, nije UHD)

SONY 43W755C - oko 5000 (on je android ali probija granicu vasu od 4500, nema 3D, nije UHD). Od androida ako bas hocete jedino jos neki philips pogledat jel neznam ko jos ima android.

PANASONIC 40CX700E - oko 4500 (ovaj je UHD, ima 3D, ako ga ima jos negdje na akciji po toj cijeni)

SAMSUNG 48J6272 - oko 4250 (ima i 40'' po 3700, nema 3D, nije UHD)

Mislim da s bilo kojim od ovih necete pogresit za te pare.

hvala na preporukama...pogledao sam predlozeno i malo istrazivao...kod mene je problem sto sam iz manjeg grada pa mi je vecina modela dostupna jedino online, a tv  bih htio vidjeti prije nego sto ga kupim...od navedenih CX700E je svakako najbolja preporuka no nigdje ga nema, nasao sam CX680 sa vecim ekranom i vecom cjenom,no sve recenzije pisu da je CX700 puno bolji...LG LF652V mi je dostupan po super cijeni ali me brine sto je ekran IPS, svi govore da je VA puno bolji za tv...nasao sam si VA alternativu PHILIPS PFT6550, plus mi je android, no citao sam na hdteleviziji recenziju da tv ima softverskih musica, da se neka podeasavanja pale i gase sama od sebe...citao sam i druge recenzije i nisu spominjali te prbleme...nadalje vidim da UHD polako pocije da postaje standard, sve vise je UHD materijala...pa sam si razmisljao da ustedim jos neke pare i uzmem neki optimalan UHD tv, nebih kupovao neki pocetni jeftini model jer koliko sam primjetio oni imaju dosta problema sa FullHD i razne druge probleme...znaci pitanje glasi: dali da kupujem PHILIPS PFT6550  ili ima bolji izbor, te dali je bolje uloziti malo vise pa uzeti UHD, nesto tipa SAMSUNG JU7002(svijet medija ~6000kn) 

14 godina
protjeran
crozbo kaže...
bero666 kaže...
crozbo kaže...

Trebam preporuku za tv 4000-4500kn, ~40" dovoljno, 3d nije prioritet, smart obavezno - preferiam android no moze i nesto drugo, nemora biti uhd...volio bih da predlozite par modela pa da vidim sto mi je dostupno

SONY 43W755C - oko 5000 (on je android ali probija granicu vasu od 4500, nema 3D, nije UHD). Od androida ako bas hocete jedino jos neki philips pogledat jel neznam ko jos ima android.

PANASONIC 40CX700E - oko 4500 (ovaj je UHD, ima 3D, ako ga ima jos negdje na akciji po toj cijeni)

hvala na preporukama...pogledao sam predlozeno i malo istrazivao...kod mene je problem sto sam iz manjeg grada pa mi je vecina modela dostupna jedino online, a tv  bih htio vidjeti prije nego sto ga kupim...od navedenih CX700E je svakako najbolja preporuka no nigdje ga nema, nasao sam CX680 sa vecim ekranom i vecom cjenom,no sve recenzije pisu da je CX700 puno bolji...LG LF652V mi je dostupan po super cijeni ali me brine sto je ekran IPS, svi govore da je VA puno bolji za tv...nasao sam si VA alternativu PHILIPS PFT6550, plus mi je android, no citao sam na hdteleviziji recenziju da tv ima softverskih musica, da se neka podeasavanja pale i gase sama od sebe...citao sam i druge recenzije i nisu spominjali te prbleme...nadalje vidim da UHD polako pocije da postaje standard, sve vise je UHD materijala...pa sam si razmisljao da ustedim jos neke pare i uzmem neki optimalan UHD tv, nebih kupovao neki pocetni jeftini model jer koliko sam primjetio oni imaju dosta problema sa FullHD i razne druge probleme...znaci pitanje glasi: dali da kupujem PHILIPS PFT6550  ili ima bolji izbor, te dali je bolje uloziti malo vise pa uzeti UHD, nesto tipa SAMSUNG JU7002(svijet medija ~6000kn) 

Možeš uzet Philips 6550.Ja osobno ga imam,pa nema problema.Jedino se ne da podešavat veličinu titlova,isto kao kod Sonya.A što se tiče slike, odličan tv.

13 godina
crozbo kaže...
bero666 kaže...
crozbo kaže...

Ako se hocete kockat sa Philipsom to je vasa stvar. I ja sam citao recenziju na hd televizija i jos sam vidio na nekim mjestima da kazu da ima problema. Inace sto sam vidio sliku na nekim philipsima u trgovinama na onim promo materijalima sto se vrte je bila odlicna. Sad kakva je u kucnoj primjeni na hd i sd kanalima to nebi znao. Ja ga osobno nebi uzeo jel sta mi znaci dobra slika ak mi se televizor zna zaglupirat sam od sebe. Sto se tice ovog LG-a po recenziji bi rekao da je ok, inace ako se nevaram to je najjaci full hd model lg-a od prosle godine. IPS ima prednost kuta gledanja, znaci ako televizor gledate malo iz kuta on je bolji od VA jel boje nisu isprane recimo. Cak mi ni crna boja nije bolja na Samsungu koji je VA, a kao ti paneli imaju bolji kontrast i crnu od ips panela. Govorim o ovim slabijim modelima (serija 6). Na jacim serijama je vjerovatno to bolje, jel da je sve savrseno na ovim slabijim serijama neznam za sta bi se pravile ove jace :). Znaci ukoliko gledate tv iz kuta uzeo bi ovaj LG. Ja bi ga mozda isto uzeo ali sam isao na veci ekran i tu me je razlika u cijeni izmedju lg-a 50'' i samsunga 48'' bila oko 1600kn pa sam se odlucio za Samsung uz 5g garancije. Isto se radilo kao kod vas da li uzet neki full hd ili dodat novaca za UHD neke srednje klase i odlucio sam se za ovu varijantu. Znaci dat manje para za full hd pa za koju godinu uzet UHD jel ce im past cijene, a i bit ce nadam se UHD materijala dosta. Da ne govorim o OLED televizorima. Za ovo sta kazete da ima sve vise UHD materijala to se bas i nebi slozio, neznam sta vi smatrate pod tim. Ja nisam jos vidio ni jedan novi film da je izasao u UHD. A i ponuda na satelitskim kanalima isto tako. I ak ima neki to sve gluposti neke u fazi testiranja itd. Isto tako neznam koju dijagonalu mislite uzet. Da li ste spomenuli oko 40'' zbog ogranicenja financija ili zbog velicine prostorije ili neceg treceg. Prvo ste spominjali cifru do 4500 da bi sad moglo i do 6000. Ako hocete veci imate taj CX700 od 50'' u elpisu za 6300. Ni Samsung serije 7 koilko sam vidio nije los mada pretpostavljam da je to cijena od 6000 za manju velicinu. I za kraj da kazem da se UHD televizor male dijagonale ne isplati kupovat ako ce se gledat sa vece udaljenosti.

Na vama je da odlucite ;)

10 godina
neaktivan

Cifra s kojom raspolazem je 4500kn, no ako je isplativije uzeti UHD mogao bih rjesiti jos 1500kn max, no to mi je stvarno na knap...manju dijagonalu biram iz dva razloga, prvo prostor a drugo manja dijagonala mi pruza izbor boljih modela...sto se tice UHD materijala koliko sam ja shvatio sve vise je uhd usluga koje nude Netflix, amazon i youtube, to sam iscitao citajuci ovu tematiku preko recenzija...uz to LG-ijevi svi modeli za 2016 su UHD sto je isto pokazatelj kao i ultra hd premium standard...ova godina mozda jos nece nuditi dovoljno toga no jednostavno uhd vise ne kuca na vrata, vec je zakoracio jedan korak unutra, istina vise vani nego kod nas, pitanje je koliko cemo kasniti za tim standardima, ne samo po dostupnosti nego i cijeni...

Sutra-prekosutra idem u trgovine da vidim Lg i philipsa pa cu da odlucim...

isto danas mi je jedan poznanik natuknuo da je ove godine europsko u nogometu i da cesto uz to budu dobre ponude televizora...iz reklama su mi poznate te akcije, no zanima me sto bude obicno u tim ponudama, samo skupi/jeftini modeli koji se vise reklamiraju zbog nogometa, i dali bude pad cijena starijih modela?

13 godina
crozbo kaže...

Cifra s kojom raspolazem je 4500kn, no ako je isplativije uzeti UHD mogao bih rjesiti jos 1500kn max, no to mi je stvarno na knap...manju dijagonalu biram iz dva razloga, prvo prostor a drugo manja dijagonala mi pruza izbor boljih modela...sto se tice UHD materijala koliko sam ja shvatio sve vise je uhd usluga koje nude Netflix, amazon i youtube, to sam iscitao citajuci ovu tematiku preko recenzija...uz to LG-ijevi svi modeli za 2016 su UHD sto je isto pokazatelj kao i ultra hd premium standard...ova godina mozda jos nece nuditi dovoljno toga no jednostavno uhd vise ne kuca na vrata, vec je zakoracio jedan korak unutra, istina vise vani nego kod nas, pitanje je koliko cemo kasniti za tim standardima, ne samo po dostupnosti nego i cijeni...

Sutra-prekosutra idem u trgovine da vidim Lg i philipsa pa cu da odlucim...

isto danas mi je jedan poznanik natuknuo da je ove godine europsko u nogometu i da cesto uz to budu dobre ponude televizora...iz reklama su mi poznate te akcije, no zanima me sto bude obicno u tim ponudama, samo skupi/jeftini modeli koji se vise reklamiraju zbog nogometa, i dali bude pad cijena starijih modela?

Ovisi od trgovine do trgovine, a stariji modeli ce bit na akcijama kad izadju modeli za ovu godinu bez obzira na europsko u nogometu. I sad je cijena pojedinih modela vec dosta manja nego sta je bila na pocetku i rade se vec ciscenja zaliha od prosle godine na pojedinim proizvodima. Samo neznam tocno kad izlaze ovogodisnji modeli. Pretpostavljam pred pocetak ljeta da ce bit kod nas u trgovinama. To onak od oka govorim, nemam nikakav info :)

Ako vec idete u trgovinu pogledajte i ostale, a ne samo Lg i Philips. Mozda vam se nesta drugo svidi. Mada to u trgovini nije to kao kad spojite kod kuce i malo se poigrate postavkama slike. Uzmite i to u obzir.

14 godina
protjeran

Novi modeli,če doči več negdje marta,aprila.A oled 2 modela,če doči negdje u septembru.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može mišljenje za Samsung LE40C650L1WXZG?

Nemam potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Model iz 2010 šta bi s njim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tražio sam po netu specs. al nigdje nista konkretno ( vidim da ima wlan ili se varam?) treba mi nekakav tv za spavacu sobu a ovaj ide za relativno male pare (80€) pa dali se isplati ili ne? spojit pc na njega,ps4 tu i tamo , i pogledat  film neki.

Nemam potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 15:50 (askip).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
askip kaže...

Tražio sam po netu specs. al nigdje nista konkretno ( vidim da ima wlan ili se varam?) treba mi nekakav tv za spavacu sobu a ovaj ide za relativno male pare (80€) pa dali se isplati ili ne? spojit pc na njega,ps4 tu i tamo , i pogledat  film neki.

imao sam b650 (2009), a frend još uvijek ima c650 (2010). to su vrlo slični tv-i. mislim da nema neke bitne razlike u odnosu na b650 osim smart tv dijela koji su dopunili nekim novim aplikacijama koje za b650 nisu bile dostupne (google earth recimo). b650 jos uvijek koristi moja stara i nema zamjerke. OK je to tv. Spojen je bio ona ps3, ps4, pc... I jos uvijek se dobro drzi samo što mu je smart tv komponenta pomalo zastarila za danasnje standarde. recimo youtube ne pokreće ni u HD-u a kamoli nešto više. b650 nema wlan, a mislim da ga nema ni c650.

ok je dati 80 eura za to. b650 je 2009. koštao preko 6000 kn. c650 je vjerojatno bio i malo skuplji.

Potpis!
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
askip kaže...

imao sam b650 (2009), a frend još uvijek ima c650 (2010). to su vrlo slični tv-i. mislim da nema neke bitne razlike u odnosu na b650 osim smart tv dijela koji su dopunili nekim novim aplikacijama koje za b650 nisu bile dostupne (google earth recimo). b650 jos uvijek koristi moja stara i nema zamjerke. OK je to tv. Spojen je bio ona ps3, ps4, pc... I jos uvijek se dobro drzi samo što mu je smart tv komponenta pomalo zastarila za danasnje standarde. recimo youtube ne pokreće ni u HD-u a kamoli nešto više. b650 nema wlan, a mislim da ga nema ni c650.

ok je dati 80 eura za to. b650 je 2009. koštao preko 6000 kn. c650 je vjerojatno bio i malo skuplji.

Po ovome linku gledam 

• DLNA-Netzwerkfähigkeit (AllShare) für kabellose Übertragung von Videos, Bilder und Musik kompatibler Geräte (z. B. PC, Netzwerk-Festplatte, Kamera oder Handy) per WLAN

Nemam potpis
14 godina

kako na LG lf652 jednostavno prebaciti na satelitske programe?

Može se ulaskom u meni i tada treba isključiti zemaljske i uključiti satelitske kanale, međutiom, postoji li nekakav brži i jednostavniji način?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Pozdrav svima.

Dakle u potrazi sam za TV-om, primarna uporaba bi bila gledanje TV-a te ponekad i gaming sa PS3... Budget je 750-850KM (~3000HRK sa varijacijama s obzirom na valutu u kojoj tražim)... Uvjeti: min 82cm screen size, FullHD rezolucija... Veličina ekrana može biti i veća, samo je bitno da je FullHD te da dobro lovi BiH kanale bez IPTV providera jer će se TV nalaziti na lokaciji gdje nema Interneta i telefona (samo mobiteli). Marka TV-a je nebitna, ali je bitno da može izdržati barem 4 godine...

Kupovao bih TV u Banja Luci, Prijedoru ili Kozarcu (najbliže lokacije mjestu gdje je "vikendica", hebiga)...

Bump, i dalje čekam prijedloge... 

14 godina
protjeran
midzan21 kaže...
midzan21 kaže...

Pozdrav svima.

Bump, i dalje čekam prijedloge... 

Ovdje si pogledaj.

http://zeusbl.com/index.php/televizori-i-video/lcd-i-led-televizori/product/view/18/345

http://zeusbl.com/index.php/televizori-i-video/lcd-i-led-televizori/product/view/18/336

16 godina
neaktivan

Pozdrav. Može preporuka što boljeg TV-a do 40". Cijena do 3500kn. Hvala.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala na prijedlozima. Uzet ćemo Grundiga jer sličnog imam i kod sa 47" screen size (točnije Grundig 47 VLE 983 BH, služi izvrsno za naše potrebe)

14 godina
protjeran
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice