npr. Kodi - radi na phillipsu il na sonyu
philips mi je nekako cijenom i specifikacijama najači. sony npr u tom cjenovnom rangu nema:
4-jezgrene procesore
3d je aktivni
manja dijagonala za istu cijenu
full hd manje dijagonale za razliku uhd na 55" kod philipsa,
neznam možda u tom silnom traženju sam propustio sony-a koji bi imao sve to u toj cijeni.
a što se tiče drugih tv os-eva koji je nekako najbolji, koliko vrijedi lg-ijev smart TV, webOS, tizien, itd.... tj. koji ima neku najveću podršku što se tiče updatanja ispravljanja bugova, slobodu i velik izbor aplikacija?
ili ispada da je najbolje kupiti nesmart tv i na njega stavit android box koji je pravi androidaš bez ograničenja???
kod kojih se može kretat nekim motionima ili prikopčat obična PC tipkovnica i miš, neznam čak u sancta domenici su mi pokazivali neki panasonic ili philips sa kamerom čemu to služi?? koji primaju glasovne naredbe??
i još jedno pitanjce za znalce koji dvb tuner moram gledat da radi kad uvedu novi standard dvb-t2c?? i kako se zove digitalni satelitski prijamnik dvb-s??
je**te lakše kupit auto nego tv. dizel il benzinac - snaga motora hoćeš jurilicu ili da samo ide - oprema sva sreća to se iskombinira samo po sebi - i koliko para imaš uklopiš se u koji brand tražiš i onda imaš dvojbu a ne 50 različitih od kojih neki nešto imaju a drugi nemaju
garfilde da imaš 8k kuna koji bi si ti uzeo i zbog čega;
oprosti zbog gnjavaže ali eto trebam pomoć, trenutno imam neku toshibu regza nemam pojma koji model iz 2008/9. koja nema ništa. tako da nisam baš upućen u nove tehnologije