Jel nudi netko neki iptv za 50 eura
da, pisi u pp
da, pisi u pp
samo odi na g2g i kupi direktno od kineza za 10-15e godinu dana.
ovi prevaranti ovdje toliko uzimaju za mjesec
kao što čovjek reče, g2g z2u ili onaj u7 buy. Koju god listu uzmeš nećeš pogriješiti...
kao što čovjek reče, g2g z2u ili onaj u7 buy. Koju god listu uzmeš nećeš pogriješiti...
jes, pa kad promijene http ne jave ti 3 dana si bez IPTV dok oni odgovore jer imaju 1000000 korisnika
jes, pa kad promijene http ne jave ti 3 dana si bez IPTV dok oni odgovore jer imaju 1000000 korisnika
Zato ja vrtim svoje domene ili tražim bez Cloud flare.
Može neka preporuka sa g2g?
Može neka preporuka sa g2g?
Nedavno sam probao/review TiviOne/tivi.one, vrlo dobra lista orijentirana na Europu.
Na videu možeš vidjeti generalan rad i kvalitetu,kategorije i VOD(videoteku)
sem vrtoglavice od saltanja nista ne vidjeh korisno iskreno...trebao si malo pustiti da vidimo VOD kako radi, titlovi, vidim da je ovo deja vu lista od 33000 kanala i 100 000 VOD, a korisno 5%
sem vrtoglavice od saltanja nista ne vidjeh korisno iskreno...trebao si malo pustiti da vidimo VOD kako radi, titlovi, vidim da je ovo deja vu lista od 33000 kanala i 100 000 VOD, a korisno 5%
Sve su liste takve od 15-35K kanala. VOD je vrlo nebitna stvar u IPTV-u jer je primarna namjena Live TV. Shodno tome kod svih providera je isto kvalitetom i kvantitetom. Većina VODova ima "baked in" CC ili je potrebno izabrati. Kod netflixa i ostalih većih streaming servis ripova obično imaju i alternativni audio dubovi kao i CC.
Ove videe/review radim za jedan community tako da je video primarno napravljen za generalni rad i feeling. Koliko brzo šalta između kanala, mrtvi kanali, je li 4K zapravo 4K, je li radi catch up, EPG itd.
ok hvala na trudu
g2g, z2u, u7 buy....
kako ide sa titlovima za VOD kada se uzme recimo eto preko 2g2??
Nadjem neku listu, ok, ima recimo hr kanale i one koje ja hocu ali sta sa titlovima serija i filmova u videoteci?
Ne bih bas volio da uzmem listu a titlovano na filipinski ili kineski...
Kako se titlovi rjesavaju sa tim listama?
g2g, z2u, u7 buy....
kako ide sa titlovima za VOD kada se uzme recimo eto preko 2g2??
Nadjem neku listu, ok, ima recimo hr kanale i one koje ja hocu ali sta sa titlovima serija i filmova u videoteci?
Ne bih bas volio da uzmem listu a titlovano na filipinski ili kineski...
Kako se titlovi rjesavaju sa tim listama?
pa dosta toga npr Netflix ima HRV titl nadjes ga i ubacis, postoji u postavkama...sigurno je pola prevedeno u Netflix sekciji