Koji iptv izabrati?

poruka: 706
|
čitano: 297.855
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koji iptv izabrati?

Kako nisan odavna kupova liste,a poznanici me pitaju, molija bi na pp kontakt od tv viet,reddevil i blackstar.Kupova san davno pa se zagubili kontakti,a možda se i nešto prominilo.Fala puno.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji iptv izabrati?
oliol kaže...

Kako nisan odavna kupova liste,a poznanici me pitaju, molija bi na pp kontakt od tv viet,reddevil i blackstar.Kupova san davno pa se zagubili kontakti,a možda se i nešto prominilo.Fala puno.

Moze i meni isto ako nije problem...

VenAtoR#2231
14 godina
Koji iptv izabrati?

Treba mi neki iptv da mogu jebenu F! gledat..jos se jeben s EON TV di mi ne vide uplatu ima 7 dana..

TV je LG

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
volegradele kaže...

Treba mi neki iptv da mogu jebenu F! gledat..jos se jeben s EON TV di mi ne vide uplatu ima 7 dana..

TV je LG

javi se na pp

14 godina
Koji iptv izabrati?

Ja koliko dugo sam u ovoj temi, vidim da se stalno vrte jedni te isti koji reklamiraju svoj proizvod.

Nemam ja problem s time što oni reklamiraju, ali imam problem kada netko preporuči nekakvu drugu listu/providera, odmah ga ekipa popljuje.
Čemu to pobogu? Stalno tepete jedne te iste i stalno nekakvi problemi s tim istima, dok vam ostali ne valjaju!
Ja osobno koristim jednoga te istoga, imam sve programe otključane i vrlo dobru videoteku koja se osvježava novim filmovima.
Plaćam 40 Eura 6 mjeseci i to je to!
Sada naravno, ekipa će popljuvati kako je to puno, ali meni je to sasvim OK s obzirom na to da nikada ništa ne šteka - ponajprije dokumentarci koji mene najviše zanimaju - a svi štekaju na dokumentarcima!
Sportovi su svi otključani + HD verzije istih!
Ja tome liku samo zamjeram što dosta kasno odgovara na poruke, ali jbg ne može sve savršeno.
Neću ga više reklamirati javno, ako nekoga zanima, pošalji mi PP!
Ja osobno od njegove preporuke nemam ništa, ali smatram da ga treba nagraditi novim korisnicima, pošto je zaista odličan!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2025 21:46 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Milka30 kaže...

Ja koliko dugo sam u ovoj temi, vidim da se stalno vrte jedni te isti koji reklamiraju svoj proizvod.

Nemam ja problem s time što oni reklamiraju, ali imam problem kada netko preporuči nekakvu drugu listu/providera, odmah ga ekipa popljuje.
Čemu to pobogu? Stalno tepete jedne te iste i stalno nekakvi problemi s tim istima, dok vam ostali ne valjaju!
Ja osobno koristim jednoga te istoga, imam sve programe otključane i vrlo dobru videoteku koja se osvježava novim filmovima.
Plaćam 40 Eura 6 mjeseci i to je to!
Sada naravno, ekipa će popljuvati kako je to puno, ali meni je to sasvim OK s obzirom na to da nikada ništa ne šteka - ponajprije dokumentarci koji mene najviše zanimaju - a svi štekaju na dokumentarcima!
Sportovi su svi otključani + HD verzije istih!
Ja tome liku samo zamjeram što dosta kasno odgovara na poruke, ali jbg ne može sve savršeno.
Neću ga više reklamirati javno, ako nekoga zanima, pošalji mi PP!
Ja osobno od njegove preporuke nemam ništa, ali smatram da ga treba nagraditi novim korisnicima, pošto je zaista odličan!

40€ 6 mjeseci. Mnogo, za te novce uzmeš 2 godine Liona ili Dina. Ili godinu i pol Trexa

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2025 22:41 (dj_renny).
14 godina
dj_renny kaže...

40€ 6 mjeseci. Mnogo, za te novce uzmeš 2 godine Liona ili Dina. Ili godinu i pol Trexa

I onda ti ne radi dobro, dokumentarni programi nemaju prevoda ili je Rumunjski, loada ti liga prvaka, pa onda tražiš po bespućima interneta kako popraviti sve navedeno.......

Skoro dvije godine plaćam jednoga te istoga za tu sumu i nikada nikakvih problema!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
15 mjeseci
Evo od danas sportklub ponovno na maxtvu. To znači da su sada svi hrvatski sportski kanali na jednom mjestu

1 0 hvala 0
15 godina
Mr. Right 1808 kaže...
Evo od danas sportklub ponovno na maxtvu. To znači da su sada svi hrvatski sportski kanali na jednom mjestu

Problem je do kada.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Milka30 kaže...
dj_renny kaže...

I onda ti ne radi dobro, dokumentarni programi nemaju prevoda ili je Rumunjski, loada ti liga prvaka, pa onda tražiš po bespućima interneta kako popraviti sve navedeno.......

Skoro dvije godine plaćam jednoga te istoga za tu sumu i nikada nikakvih problema!

I ovo si vjerovatno cuo od njih 100x, ali stekanja u 99,9% slucajeva nisu iz servera. Iz prostog razloga jer su serveri u super opremljenim datacentrima sa velikom propusnoscu.
Problem nastaje sto signal od servera do tebe mora proci kroz kablove u 5-6 drzava i dovoljno je da je u tvom kvartu centrala tvog internet provajdera taj dan preopterecena i ti ces imati problem.
Znam da sada mislis, imam ja 200 Mbps kako moze biti preoptereceno - mrezni protok i podatci su puno kompleksnija nauka od samo brzine. Uostalom ni jedna centrala ne moze radit u uvjetima kad bi svi korisnici koristili maksimalnu brzinu. Desi se da se svi povuku u kuce, upale televizore, i imate opterecenje u kvartu koji nema veze sa vasim Tv provajderom vec sa internetom.
I da, ako je pitanje - zasto lista od drugog provajdera u isto vrijeme radi ok, odgovor je da radi privremeno jer koriste druge mrezne rute, ne znaci da ce sutra raditi ok. Nemoguce je da imate listu koja je 100% bez prekida.

Što se tiče "naših"dokumentarnih kanala bez prevoda nikad taj problem nisam imao na nijednoj "stranoj" listi. Takve probleme imaju liste koje netko sa svojim pajdašem orflje sklepa preko Dispatcharra za vikend i onda tebi preprodaje za 100€ godišnje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
10 godina
Koji iptv izabrati?

kod mene je 60 eur godina, lista ima gledanje unatrag na 100 ak kanala, sve EX YU kanale ima bukvalno, sve arene, SK, MAX TV kanale...odlicna videoteka, za test pisite na pp...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Postoji li kakva legalna IPTV lista koja bi bila pogodna za turiste? (da ima par programa na njemačkom, par na poljskom, francuskom,...Ima ovu običnu zemaljsku koju naravno ne gledaju i satelit na kojem ima milijardu kanala na kojima se nitko živ ne može snaći.
Starlink is Skynet!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

eon tv

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
15 godina
Adoon kaže...
Postoji li kakva legalna IPTV lista koja bi bila pogodna za turiste? (da ima par programa na njemačkom, par na poljskom, francuskom,...Ima ovu običnu zemaljsku koju naravno ne gledaju i satelit na kojem ima milijardu kanala na kojima se nitko živ ne može snaći.

možda https://www.gonet.tv/hr/rv_postaja_online/

nemam za potpis
8 tjedana
Koji iptv izabrati?

Ko želi aktuelnu IPTV playlistu, neka mi se javi u privatnoj poruci.

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice