Ako mi treba preporuka ili pomoć za program pitao bih.
Mac adresa nije nikad bila jedini način da se ubaci lista za IPTV. Većinom se tu radi o MAG uređajima koji su za današnji pojam zastarjeli.
Ako si ikad bio na redditu vjerojatno si vidio leakane liste ili URL sa mac adresom i tako tvoja super ekslkluzivna lista služi nekome u Pripizdini doljnoj da se šlepa na tvoj račun. Zato većina listi ima limit 1 login 1 konekcija, bandwidth košta.
Ne, nisam nikada bio na redditu, niti nemam pojma o cemu pises.
Bitno je da sam mnoge probao i gotovo SVI stekaju na dokumentarcima (sto mene najvise zanima). Stekanja su razna, da ne nabrajam.
Ovi ne stekaju na nicemu, sve radi savrseno glatko na mome T-scum 4G pokucnome internetu s varijabilno/sporom brzinom.
Videoteka se svakodnevno azurira i tu isto razvaljuju!
Eh sada, dali netko u pripizdini donjoj se slepa na moj racun, ne znam, niti me zanima jer sve radi savrseno!
Preko godinu dana sam s njima,gledam listu na tri razlicita uredaja (ne u isto vrijeme), placam 6 mjeseci 40 Eurica i jako sam zadovoljan s uslugom.
Što se tiče iptv probajte listu od http://next-tv.net
Lista se stalno nadopunjuje,videoteka ažurira svaki tjedan,imaju i svoju app za android a i postoje na tržištu već skoro 13 godina
Ima li test? Na stranici ne piše.
Ima naravno test na 48 sati besplatno,narudzba pa test opcija
Eon tv, 12.99 eura. Što se tiče sporta, sve arene i sk.
Max tv L paket, 25.23 eura sve arene, sk i HNL.
Šteta što je HNL samo na tcom.
A gle ja to napravim za 5 minuta, ali problem je koju cijenu stavit onda samo na sport paket?
Preko godinu dana sam s njima,gledam listu na tri razlicita uredaja (ne u isto vrijeme), placam 6 mjeseci 40 Eurica i jako sam zadovoljan s uslugom.
6 mjeseci 40€,
Toliko platim za godišnju pretplatu Trexa ili jednu i pol Liona koji su što se tiče našeg dijela kanala dobro pokriveni. A videoteku dnevno updateju svi Tier 1 provideri to nije ništa novo niti neviđeno.
6 mjeseci 40€,
Toliko platim za godišnju pretplatu Trexa ili jednu i pol Liona koji su što se tiče našeg dijela kanala dobro pokriveni. A videoteku dnevno updateju svi Tier 1 provideri to nije ništa novo niti neviđeno.
Previse placas
Nije previše,ako si zadovoljan usligom

Ma naravno, ali dinosaura mozes nabaviti i za 25e godisnje
Lista se stalno nadopunjuje,videoteka ažurira svaki tjedan,imaju i svoju app za android a i postoje na tržištu već skoro 13 godina
Ja bi samo test, ne treba mi narudžba nikakva.
ajd da su bar stavili 2 tv-a bi još i imalo smisla
Mješaš Dino i TREX, osim toga moj "reseller" ima 5 "DNS"ova i 2 load balancera pa samim time je usluga stabilna u primetime.
Također pogledao sam račun kad sam uzimao. 40€ je bilo TREX i Lion za probu kolegi na 6 mjeseci.
Mješaš Dino i TREX, osim toga moj "reseller" ima 5 "DNS"ova i 2 load balancera pa samim time je usluga stabilna u primetime.
Također pogledao sam račun kad sam uzimao. 40€ je bilo TREX i Lion za probu kolegi na 6 mjeseci.
Ne mješam, namjerno sam napisao dinosaur jer nisam htio ime providera spominjat. Mislio sam na T.
Ovo za dnsove i load balancere, sry.. al mislim da je to bs
6 mjeseci 40€,
Ponavljam, nisam bas vican u tome svemu, ali probao sam taj Trex... prvo ga probao na emulatoru - firewall, defender vriste od upozorenja. Nisam uspio instalirati jer OS mi ne da (a u safe modu da ga instaliram, nije me pamet napustila)
Probao ga na starom Vivax tv (koji ima Android 7 i nikakvu zastitu)- cak i on je upalio nekakvu zastitu i 6 puta me upozorio "zelite li zaista instalirati zlonamjeran software?"
Nista me ne veze za taj prastari tv, pa sam instalirao Trex i trazi login i to je to!
Kakvu ti to preplatu placas i gdje?
Ako svi antivirusi vriste na taj program, koliko je pametno ista placati njima?
6 mjeseci 40€,
Ponavljam, nisam bas vican u tome svemu, ali probao sam taj Trex... prvo ga probao na emulatoru - firewall, defender vriste od upozorenja. Nisam uspio instalirati jer OS mi ne da (a u safe modu da ga instaliram, nije me pamet napustila)
Probao ga na starom Vivax tv (koji ima Android 7 i nikakvu zastitu)- cak i on je upalio nekakvu zastitu i 6 puta me upozorio "zelite li zaista instalirati zlonamjeran software?"
Nista me ne veze za taj prastari tv, pa sam instalirao Trex i trazi login i to je to!
Kakvu ti to preplatu placas i gdje?
Ako svi antivirusi vriste na taj program, koliko je pametno ista placati njima?
Trex se ne instalira??? Osim ako nisi skinuo neki divlji APK koji si našao negdje onda svaka čast jer se vidi da ne poznaješ materiju.
Ne mješam, namjerno sam napisao dinosaur jer nisam htio ime providera spominjat. Mislio sam na T.
Ovo za dnsove i load balancere, sry.. al mislim da je to bs
Neki provideri/reselleri to rade. Moj radi to primarno zbog španjolaca koji su mu većinske mušterije pa imam 3 .ES domene za koristiti. U španjolskoj i u engleskoj je igra mačke i miša između ISPova i IPTV providera.
Ja bi samo test, ne treba mi narudžba nikakva.
Pa pod naruzbom imaš opcija test ...
Trebam preporuku za listu s Arenama, SK-ovima i MAX sport kanalima, ako ima i još koji strani sport kanal - odlično. Bio sam dugo na TV, ali mi se počela čudno ponašati. Random stajanje, ponekad nedostupni kanali...
Trebam preporuku za listu s Arenama, SK-ovima i MAX sport kanalima, ako ima i još koji strani sport kanal - odlično. Bio sam dugo na TV, ali mi se počela čudno ponašati. Random stajanje, ponekad nedostupni kanali...
TREX,EAGLE4K,Lion biraj
Sve je to manje više osoban izbor. Ja volim TREX zbog stranih kanala, catchupa i dobrih rezolucija na našim kanalima a za backup imam Lion.
Sve ovisi o tvojiim potrebama. Ako imaš vremena i volje. Uzmeš bilo koji od vodećih 5 (Strong8k,Eagle4k,Trex,TiviOne,Mega) sjednes jedno popodne uz TV i sloziš si listu po svome(EPG i raspored) u Tivimate.
Najbolje uzeti dvije i obje složiti pa kad jedna ne radi nešto radi druga. Liste su jeftinije nego ove naše prežvakane "Mege" pa uzmi dvije ako imaš potrebe za više uređaja.
6 mjeseci 40€,
Zanimljivo, pljuješ neke spomenute skupe, preplaćene liste, a ti preporučaš uzimanje više listi radi backupa.
Priložiš sliku s 5 aktivnih lista na tivimateu. Zašto ako su te tvoje jeftinjare iste kao i skupe?
Sve je to manje više osoban izbor. Ja volim TREX zbog stranih kanala, catchupa i dobrih rezolucija na našim kanalima a za backup imam Lion.
Sve ovisi o tvojiim potrebama. Ako imaš vremena i volje. Uzmeš bilo koji od vodećih 5 (Strong8k,Eagle4k,Trex,TiviOne,Mega) sjednes jedno popodne uz TV i sloziš si listu po svome(EPG i raspored) u Tivimate.
Najbolje uzeti dvije i obje složiti pa kad jedna ne radi nešto radi druga. Liste su jeftinije nego ove naše prežvakane "Mege" pa uzmi dvije ako imaš potrebe za više uređaja.
6 mjeseci 40€,
Zanimljivo, pljuješ neke spomenute skupe, preplaćene liste, a ti preporučaš uzimanje više listi radi backupa.
Priložiš sliku s 5 aktivnih lista na tivimateu. Zašto ako su te tvoje jeftinjare iste kao i skupe?
Zato jer je mantra uvijek bila BACKUP BACKUP BACKUP. Ljudi se ovdje malo malo žalili na neke liste da ne rade u prime time a plaćaju ih po 70 i više eura a za te novce mogli su uzeti dvije liste koje nisu prežvakane Mega ili MagnumOTT i u slučaju da jedna ne radi, radi druga ili treća.
Moje liste jesu jeftine jer ih uzimam direktno na izvoru. Nemaju kategorije i EPG napravljen za "naše" kupce zato je Trex na primjer 32$ za godinu ili Strong8K. Zato radije uzmem to jeftinije jer me ne jebe EPG toliko niti premotavanje. Za ženu EPG za US kanale TREX radi out of the box. Siguran sam da na ovom forumu ima ljudi koji bi rado uštedjeli koji euro, dva ili 30 za listu koja radi i ima većinu funkcija/kanala kao i "EXYU MegaOTT specijal". Većina ljudi koristi Tivimate, sjedneš pred telku pola sata i ugasiš sve neprotrebne stvari i ubaciš si EPG koji želiš. Jednostavno. To je poanta svega.
ne promoviram nikoga direktno. Evo malo štiva za čitanje i edukaciju.
https://github.com/kpirnie/kptv-proxy
https://github.com/euzu/tuliprox
Očito ne znaš čitati. Rekao sam reseller ne TREX, al svi ste vi pametni kad treba prodavati svoju listu ljudima koji ne znaju i ne kuže se za 70 ili više eura a preprodajete Megu iili Magnum koji su 15€ godišnje.
Thx

molim link za MegaOTT.
thx