Kako spojiti grundig tv na DLNA

poruka: 4
|
čitano: 6.006
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kako spojiti grundig tv na DLNA

Pozz svima :)
Korisistim smart tv grundig VLE 6522 BL i spojen sam putem wifia na TV. Skinuo sam Servioo, dodao datoteke (filmove) i sad sto moram napraviti na tvu da pronađem te datoteke koje sam prethodno sherao?

Kirlo

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Kako spojiti grundig tv na DLNA

Moraju ti komp i tv biti na istoj mrezi i tv bi trebao prepoznati media server. Jedini koji sam ja nasao da rade i titlovi je http://www.universalmediaserver.com/

Uvijek neki problemi sa time i na kraju sam kupio router sa media serverom nakacio vanjski disk i opet ponekad ne radi. Na kraju cu kupiti wd live ili nesto slicno kako mi se cini...

13 godina
neaktivan

Da, spojeno mi je, jucer sam bas narucio dlink 1320 wifi pojacivac jer mi tv-u sobi nije nikako lovio wifi od routera, pa sada si zelim to posloziti, da ne moraam stalno prebacivati s usb-a..
Hvala puno ;)

Kirlo
9 godina
odjavljen

Kod mene na SONY LCDu moze se u podesavanjima ukljuciti i iskljuciti koje servere da ti pokazuje ali po defaultu bi trebalo biti ukljuceno... Ne znam kako ce ti wifi raditi preko pojacivaca jer FULL HD filmvi traze veliku propusnost mada u podesavanjima meda playera mozes ukljuciti rekodiranje ali meni je to bilo prekomplikovano... Volim da sjedem upalim tv i gledam....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice