Pozdrav Bugovci!
Zanima me ovo. Na netu sam kod specifikacija TVa vidio NET Tv ili tako nešto slično nisam 100% siguran.
Što je t i čemu služi?
Hvala unaprijed i nemojte me za riječ hvatati da je NET Tv mislim da je ali opet :P
Pozdrav Bugovci!
Zanima me ovo. Na netu sam kod specifikacija TVa vidio NET Tv ili tako nešto slično nisam 100% siguran.
Što je t i čemu služi?
Hvala unaprijed i nemojte me za riječ hvatati da je NET Tv mislim da je ali opet :P
Net tv ti omogućuje da spajanjem ethernal kabela u tv imaš omogućen pristup internetu te određenim društvenim mrežama
Kada smo već kod TV-a, što je to PIP (Picture in Picture, valjda je to, ako sam pogriješio ispravite me....) i koji će k televizorima wifi i bluetooth ?
OK tnx i da li postoji neki način da spojim maxtv direktno lan kabelom u TV a ne preko STB pa da taj isti STB iskoristim negdje drugdje?
@desy PiP odnosno Picture in picture omogućuje korisniku da dok gleda jedan kanal ispod se u jednom ili više malih prozorčića prikazuju drugi programi...
BT za TV služi bar po meni jer nisam probao nikada da s npr. mobitela direktno na tv pošalješ video ili sliku koja se onda reproducira. A wifi može služiti da se poveže na net i onda neke vijesti i takve slične gadgete crpi s interneta ako si me shvatio.
Aha, kužim....