Input lag na novim LCD televizorima

poruka: 4
|
čitano: 1.645
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Bok

Kupujem novi tv, na kojem će se i igrati igre.

Negdje sam pročitao da što više Hz ima tv, to da je veći input lag, je li to istina ili?

jer planirao sam si uzet barem 100 hz lcd televizor, a je li onda bolji od 50 hz?

igrao bi preko računala spojenog na tv.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Input lag nema veze s hercima. Pronađeš telkač koji želiš i guglaš recenzije. U većini će ti pisati input lag, sve ispod 17-20 je za igre okej. Niže je bolje, ali okej je to.

Ak se igraš na konzoli onda ćeš to primijetiti vrlo malo, čak i da je više.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 9:45 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kupujem FullHD LED LCD kojeg namjeravam koristiti iskljucivo za xbox360.

Dali refresh rate (120Hz) i odziv slike imaju ikakav utjecaj na kvalitetu slike prilikom igranja, jer sam negdje procitao da nemaju, da je samo Input lag važan ?

Na što još treba obraćat pozornost kod kupovine Tv-a za gaming, osim input laga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Input lag na novim LCD televizorima
Danny_HR kaže...

Input lag nema veze s hercima. Pronađeš telkač koji želiš i guglaš recenzije. U većini će ti pisati input lag, sve ispod 17-20 je za igre okej. Niže je bolje, ali okej je to.

Ak se igraš na konzoli onda ćeš to primijetiti vrlo malo, čak i da je više.

ej bok ja isto trazin neki za igranje sam bi ja i 3d ,kolko sam vidio vecina njih ima 30 il vise  input lag ,naleti osam na par njih  da imaju manji al to su sve neki stari modeli kaj ih il nema vise za kupit il im je sve osim malog laga sugavo slika i ostalo

ak znas neki preporuci{#} 

bio neki dan u ducanu sa svojim kompom  igro crysis 3 u 3d-u na lm620 i nisam primjetio neki lag  pod hdmi-pc/game-mod  taj tv ima inace 30ms lag

je lova opcija sa slike moze samanjiti input lag

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 16:23 (Žiga82).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice