imam jedno pitanje! Ima plazmu Panasonic TX-P42 U10e, koja naravno ima full hd i 400 hz osvježenje, e sad; strašno mi ide na živce što na toj plazmi ne mogu gledat programe u punoj hd kvaliteteti, tj ona šugava slika mi ide na živce.
Jel se može gledat naše programe (HRT 1 i 2, RTL, NOV@) u full HD-u i kako?
HD zemaljski programi
- poruka: 16
- |
- čitano: 4.923
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od zemaljskih HD programa možeš kod nas gledati samo HRT-HD i to samo na području Zagreba,Rijeke i Osjeka.Slika je odločna ali ništa pametno nema za gledati.Vrte se slike Plitvica,Zagreba i taj ciklus traje 25 minuta i onda opet iz početka.
a super... Znači ništa od toga... Jel znaš možda koji se kanali mogu sve gledati u HD-u preko max tv-a, ili optimine verzije istoga, ili ovog nekog total tv-a? jesu to samo neki rijetki programi ili ih mima više?
Vrte se slike Plitvica,Zagreba i taj ciklus traje 25 minuta i onda opet iz početka.
A reci jel su te snimke u realnom vremenu tj. svaki dan prikazuju trenutačno stanje ili?
Vrte se slike Plitvica,Zagreba i taj ciklus traje 25 minuta i onda opet iz početka.
A reci jel su te snimke u realnom vremenu tj. svaki dan prikazuju trenutačno stanje ili?
Nisu.
To je jedna snimka koju vrte cijelo vrijeme
B-net ima Novu HD
šta cijeli Nov@-in program ili isto kao HRT vrte neke gluposti?
To je jedna snimka koju vrte cijelo vrijeme
Dakle totalna bedastoća
imam jedno pitanje! Ima plazmu Panasonic TX-P42 U10e, koja naravno ima full hd i 400 hz osvježenje, e sad; strašno mi ide na živce što na toj plazmi ne mogu gledat programe u punoj hd kvaliteteti, tj ona šugava slika mi ide na živce.
Jel se može gledat naše programe (HRT 1 i 2, RTL, NOV@) u full HD-u i kako?
Mi u Osijeku hvatamo neke Euronews kanale. Oni su izgleda mpeg4 pošto ih ovi mpeg2 prijamnici ne mogu dekodirati.
Pretpostavljam da su oni HD. I mađari imaju pokoji kanal u HD...
TV Slo ti je u HD-u. Ako ništa, bit će sada SP.
Jel znate možda dal će svjetsko na HRTu ić u HD
Jel znate možda dal će svjetsko na HRTu ić u HD
Prevenstvo 2008 je bilo u HD.
fora, jel to išlo prek Hrt2 ili Hrt HDa
A ja se nadam da će bit bar svjetsko u HD-u!!! Bar nešto...
A SP će biti na HRTHD kanalu ili na HRT2 u HD-u?
A SP će biti na HRTHD kanalu ili na HRT2 u HD-u?
Neče ga biti na HRT-u HD-u!