Gdje nabaviti 21:9 tv ?

poruka: 4
|
čitano: 1.182
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Pozdrav, gdje bi se mogao nabaviti kod nas 21:9 tv? Prije nego me odmah pocnete napadati kako ne znam koristiti google, pogledao sam na nabava.net, elipso i technomarket, nisam pronasao niti jedan, mozda sam corav. Da li se isplati to uopce uzimati ili je bolje kupiti fullhd projektor i bas te briga za aspect ratio?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gdje nabaviti 21:9 tv ?
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...
Pozdrav, gdje bi se mogao nabaviti kod nas 21:9 tv? Prije nego me odmah pocnete napadati kako ne znam koristiti google, pogledao sam na nabava.net, elipso i technomarket, nisam pronasao niti jedan, mozda sam corav. Da li se isplati to uopce uzimati ili je bolje kupiti fullhd projektor i bas te briga za aspect ratio?

Teško da ćeš ga više naći kod nas. Koliko se sjećam, kod nas je jedino Philips imao u prodaji tv sa cinema omjerom. Probaj još malo potražit, možda naletiš na koji sa skladišta

EDIT:

http://www.philips.hr/c/locators/retail_store_locator_results.jsp?groupId=CINEMA219_FLAT_TV_SE_HR_CONSUMER&country=hr&productId=58PFL9956H_12_HR_CONSUMER&catalogType=consumer&cityPostalCodeUsed=zagreb&language=hr

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 17:14 (dax-lax).
13 godina

http://www.philips.hr/c/televizori/cinema-219-lcd-televizor-s-tehnologijama-ambilight-spectra-3-i-perfect-pixel-hd-engine-56pfl9954h_12/prd/

Jedino ovaj, nazovi u Philips pa pitaj dal imaju još koji komad na skladištu, iako sumnjam jer je taj model bio atraktivan negdje oko 2010.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 17:16 (FileFicho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
protjeran
A nista onda, osudjen sam na crne rubove na ionako premalenoj tv.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice