Dilema lcd ili crt

poruka: 4
|
čitano: 1.178
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dilema lcd ili crt

Riknuo mi je tv u sobi (crt) i sad gledam kakav novi da uzmem. Ako idem na crt mogu kupiti  ljepi :)  Vivaxov od 72cm za oko 1700kn , dok ako uzimam lcd minimalna cijena za 66cm je oko 2200/2300kn. Sad , znam  sto  se dobija s jednim i drugim ,ali posto nenamjeravam spajati komp na tv (mozda u buducnosti ko zna) ,nemam ni ps3 ni xbox360 ,gledam samo divx verzije filmova itd. Uglavnom neradim nista pomocu cega bih iskoristio lcd . Sluziti ce mi samo za gledanje televizijskog programa (cak ni maxtv nije u mojoj sobi nit ce biti) koji se emitira u SD rezoluciji , nije širokog formata... Dakle sve mi se vise cini da je pametnije da uzmem crt za svoje potrebe ,s obzirom da tek sada prelazimo na digitalni signal pitanje je kakve bi imao koristi od lcd. Koji su vasi prijedlozi ,dali ima koji razglog zbog kojeg bih mogao uzeti lcd ipak?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Dilema lcd ili crt

Imao bi malu korist s LCDom ako ima ugrađeni digitalni prijemnik. Tada ne trebaš opet još vanjsku kutiju - prijemnik - pa imat još jedan potrošač, još jednu zauzetu utičnicu itd. Drugo, LCD zauzima manje prostora i ako je neki bolji model, imat će i manju potrošnju nego CRT.

16 godina
neaktivan
Dilema lcd ili crt

Da  te dvije stvari su mi i bile na pameti al sam zaboravio napisati, u pravu si ,ovo s dva daljinca me podosta zivcira ,s lcd-om nema te gnjavaze. A i zauzece prostora je bitna stvar ,neznam morati cu vidjeti ,sve se ove stvari mogu prebroditi ak uzmem u obzir da cu jeftinije proci:)

0 0 hvala 0
16 godina
Dilema lcd ili crt

-podsjetnik, CRT ima 'nevidljivu' diagonalu, prevedeno njegovih 72=LCDovih  66. Upravo današnja reklama za LCD cca 1.700kn, uz DVB i ostale sitnice. (neću reklamirati, potraži..)

Kriterij 'tek sad se prelazi na DVB' ?? -pa još par dana i OFF. Potraži malo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice