Conax

poruka: 7
|
čitano: 4.033
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Conax

Molim savjet-kupio sam Panasonic TXP37x20E sa dvb-c tunerom, a kako sam korisnik bneta (prošireni paket), bilo bi dobro ubosti conax modul u TV i u njega bnet karticu, da izbjegnem daljinski i stb. Valjda bi slika trebala biti bolja preko conaxa (izbjegava se scart)? Osim toga, čuo sam za neki uređaj koji ima i conax, usb, može i snimat program (na što?). Koja je varijanta bolja? Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Conax
poco kaže...

Molim savjet-kupio sam Panasonic TXP37x20E sa dvb-c tunerom, a kako sam korisnik bneta (prošireni paket), bilo bi dobro ubosti conax modul u TV i u njega bnet karticu, da izbjegnem daljinski i stb. Valjda bi slika trebala biti bolja preko conaxa (izbjegava se scart)? Osim toga, čuo sam za neki uređaj koji ima i conax, usb, može i snimat program (na što?). Koja je varijanta bolja? Hvala.

Da, vjerojatno će slika biti bolja samim time što se izbjegava SCART. Znači kupiš Conax modul, metneš karticu u njega, sva skupa u TV i uživaš.

Ne znam je li ti TV ima mogućnost snimanja na USB? Kako to točno funkcionira ne znam, znam samo da na kojem se TV-u snimi da se na tom može i gledat i da to imaju neki(ne znam točno koji) modeli Panasonica za 2010. godinu.

16 godina
neaktivan

Nema USB.

16 godina

Samo da ti potvrdim da rjesenje sa Conax modulom radi. Ja sam kupio svoj preko eBaya, jer ih kod nas ima u ponudi samo par trgovina po dosta visoj cijeni. Uglavnom, kada ti dodje modul, karticu od Bneta ubacis u njega, sve zajedno u PCMCIA slot na TVu i to je to. Sve radi super i izbjegavas dodatnu komponentu pored televizora.

Jedino se sjecam da je bilo vise tipova kartica, cini mi se da se radilo o podrsci za standarde, pa malo baci oko po 'Netu da ne kupis neku "zastarjelu" i to je to...

17 godina
neaktivan
poco kaže...

Nema USB.

Znači to nije jedan od modela sa USB-om, onda il od G il od S tek ide USB.

16 godina
neaktivan
Avise kaže...

Samo da ti potvrdim da rjesenje sa Conax modulom radi. Ja sam kupio svoj preko eBaya, jer ih kod nas ima u ponudi samo par trgovina po dosta visoj cijeni. Uglavnom, kada ti dodje modul, karticu od Bneta ubacis u njega, sve zajedno u PCMCIA slot na TVu i to je to. Sve radi super i izbjegavas dodatnu komponentu pored televizora.

Jedino se sjecam da je bilo vise tipova kartica, cini mi se da se radilo o podrsci za standarde, pa malo baci oko po 'Netu da ne kupis neku "zastarjelu" i to je to...

Zašto je uopće taj conax modul tako skup, isplati li se više ova druga varijanta (optibox, strong i sl.), ima li netko kakva iskustva i dobar savjet?

17 godina
neaktivan
poco kaže...

Zašto je uopće taj conax modul tako skup, isplati li se više ova druga varijanta (optibox, strong i sl.), ima li netko kakva iskustva i dobar savjet?

Onda dobiješ isto nnjesra kao sa B.netovim prijemnikom, a i nekako sumnjam da ti ''jaki'' imaju DVB-C tuner. Lipo kupi ti Conax modul i uživaj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice