CAM Modul

poruka: 5
|
čitano: 4.689
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
CAM Modul

Pozdrav!

Ovako imam Sony kdl 32v5500,on sa strane ima utor za taj CAM Modul,znam da to sluzi za primanjue satelitskog signala ali to je sve

e sad imam par pitanja i molim vas POMOČ

1: di kupiti taj CAM

2: dali mi je potreban satelitski tanjur

3: dali to uopče radi u našem selu zvanoj država

4: na koji način dobivam programe (dali postoji neki operater ili je to na crnjaka)

5: koliko to otprilike košta

Ak kaj nisam pito pitajte pa budite tolko kulturi pa odma i odgovorite

HELP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: CAM Modul

-krenuo si od pogrešne predpostavke.. nema veze sa SAT signalom nego (de)kodirenjem. Samo je to dosad ugl. bilo na SATreciverima... ali s DVBom je svejedno kao npr na Bnetu koji je DVB-C koji ima karticu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 15:52 (ihush).
14 godina
protjeran
CAM Modul

Al sad opet niš ne znam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CAM Modul

-dobiveni signal može biti kodiran. Za dekodiranje je potreban ključ-kartica. e, to je to.

Samo što je do sad ugl bilo na SAT prijemniku (zato i pogršno miljenje u startu..), jer se obično na SATreciveru nalazi utor (ako nije FTA model), dok ovaj TV ima mjesto za ugradnju modula.

Dekoder kartica se umeće u modul, ali kao i prijemnici (mada nebi smjeli ..) i sam CAM modul može otključavati neke kanale (bez kartice) to su nazovimo ih priatski CAMovi kao dragon i sl.

I još jedna sitnica, ne podržavaju svi moduli sve kartice (tj kodiranja). Prijašnja cijena CAMa je cca 100€ zadnjih nekoliko godina nemam nikakvu ideju niti me zanima cijena. Pogotovo što SAT kanali više nisu interesantni i za nove načine kodiranja ugl nema ključa.

Jedino može biti interesantno korisnicima Bnet-a, ali je problem (dodatna) kartica (i provjeriti dali je CAM za tu karticu..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 23:16 (ihush).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CAM Modul

Puno jasnije.

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: