Evo,
iz vlastitih iskustva i znanja, koji LCD televizor da uzmem do 3000 kuna, koje marke su po vama najbolje?
Hvala
3 | Panasonic |
---|---|
13 | Samsung |
6 | LG |
3 | Philips |
3 | Toshiba |
Evo,
iz vlastitih iskustva i znanja, koji LCD televizor da uzmem do 3000 kuna, koje marke su po vama najbolje?
Hvala
3 | Panasonic |
---|---|
13 | Samsung |
6 | LG |
3 | Philips |
3 | Toshiba |
Postoje i drugi proizvodjaci.
Samo nemoj Sony. Star jedva 3 godine, ekran riknuo i popravak košta samo 4000Kn jer kao mijenja se panel. Tak da ih zaobiđi u širem luku
A svašta se dešava...
Da, općenito je danas elektronika pokvarljivija nego prije.
Zato sam ja uzeo svog Sonya sa 5 godina garancijom, ne samo 2.
Ali isto tako, ne može se po jednom izdvojenom slučaju zaključiti da svi televizori tog proizvođača ne valjaju.
dali mi netko može dati stručno mišljenje o ovom modelu LCD televizora SONY40BX440 http://www.sony.hr/product/tv-102-40-lcd/kdl-40bx440/tehnicke-specifikacije#tab
zanima me dali mogu gledati filmove preko USB-a ili neke formate neće podržavati pa će me to zezati..
i kakvi su općenito ti SONY televizori,,vidim tu jedan komentar koji kaže da ih zaobilazimo u širokom luku....
Sony od velikih marki ima najlošiji media player.
Tako da ako ti je to bitno, zaobiđi ga.
MKV neće svirati.
A inače, ima odličnih Sony modela (prema mišljenju mnogih, trenutno najbolji LCD model je upravo Sony), ima prosječnih, ima loših.
hvala ti...
ma trenutno je taj model na akciji i što sam god čitao o televizorima svi hvale samsung i LG ( u tom cjenovnom rangu do 3000 kn) tak da ne znam ni sam :-)